Degvielas sistēma
Sveiki!
Nu, jau kādu brītiņu mani nomoca smaka salonā pēc degvielas. It sevišķi labi jūtas siltā laikā.
Cik painteresējos, tad varētu būt pie vainas gāzu filtrs, vai kā to sauc. Varbūt kāda šļauciņa ceļā uz to?
Nu, jau kādu brītiņu mani nomoca smaka salonā pēc degvielas. It sevišķi labi jūtas siltā laikā.
Cik painteresējos, tad varētu būt pie vainas gāzu filtrs, vai kā to sauc. Varbūt kāda šļauciņa ceļā uz to?
Jokdari, ibio :)
Peļķe nav, noplūde nav, tas viss jau izmeklēts, bet smaka gan ir. E36tajiem ir tas saucamais gāzu filtrs vai kas tāds, kas to "gāzi" savāc un mauc iekšā ieplūdes kolektorā. Vot, nezinu, kuras caurulītes par to atbild. Zinu, ka plastamas korpuss, kas aiz filtra kastes, ir tas gāzu savācējs, blakus tam ir kaut kāds sūknītis, bet nezinu, kur tās caurules iet etc., lai varētu kārtīgi visu izmeklēt. Kā arī nezinu, vai tie kādreiz ir jāmaina, vai tie vispār var nosprāgt
Peļķe nav, noplūde nav, tas viss jau izmeklēts, bet smaka gan ir. E36tajiem ir tas saucamais gāzu filtrs vai kas tāds, kas to "gāzi" savāc un mauc iekšā ieplūdes kolektorā. Vot, nezinu, kuras caurulītes par to atbild. Zinu, ka plastamas korpuss, kas aiz filtra kastes, ir tas gāzu savācējs, blakus tam ir kaut kāds sūknītis, bet nezinu, kur tās caurules iet etc., lai varētu kārtīgi visu izmeklēt. Kā arī nezinu, vai tie kādreiz ir jāmaina, vai tie vispār var nosprāgt
Sveiki!
Vai kads ir mainijis degvielas sukni? Kur atrodas klokjenes un sukna atzimes?
Vai kads ir mainijis degvielas sukni? Kur atrodas klokjenes un sukna atzimes?
Kādam dzinejam.
Vai kāds varētu zināt kā var novērst gaisa burbuļus,kad noslāpē auto tad caur caurspidigo degvielas trubiņu parādās gaiss .
Piedarbinot mašinu ilgak jastarte.
Piedarbinot mašinu ilgak jastarte.
Skatiies vaj suknis ir sauss , ja degviela nekur nepil tad drizak izbeidzies varstinnss !! Noperkam varstinnu , maksaa vinnss ap 4ls ieliekam abratkas trubaa un viss buus kaartiiba!
ka var zinat ka degvielas suknis ir beigts?ka strada ar pareizo spiedienu!??
Man 316i, kad gāja sūknis uz galu, tad ilgāk startējās dzinējs... Ieliku citu labāku sūkni un leca uzreiz.
esot laikam ta ka suknis nedod kartigu spiedienu spraulam un tas neveras vala! man suknis strada bet nezinu vai tur tas spiediens ir