1995 M43 1.8 parkarst
Sveiki!
Sodien braukaju par Jurmala sose un dzineja temperatura aizgaji uz sarkans :(
Apstajos un redzeju ka uzdens nak ara no ta pata vieta kur ir jaielei(bilde zala bultina)
Atveru to mazu korkis no (bilde sarkana bultina) un no turiens tikai dumi/tvaika nak ara , tosols nenak vispar!
Iznemu nost termostat , tad varu nedaudz pabraukt ar normala temperatura bet pec kada brizi atkat temperatura iet uz sarkans. Atkal atveru mazu korkis (sarkana bultina) un atkal dumo un ieleju ap 4 litri udens caur liela korkis (zala korkis).
Bez termostatam nekur udens netek, bet katru reize kad dzinejs sak parkast es apstajos un tapat atveru mazu korkis un ielu ap 4 litri udens no liela korkis.
Kur vaina? Vai suknim ir vaina vai radiators ir ciet , vai kaut kas citam ir vaina?
Paldies!
Sodien braukaju par Jurmala sose un dzineja temperatura aizgaji uz sarkans :(
Apstajos un redzeju ka uzdens nak ara no ta pata vieta kur ir jaielei(bilde zala bultina)
Atveru to mazu korkis no (bilde sarkana bultina) un no turiens tikai dumi/tvaika nak ara , tosols nenak vispar!
Iznemu nost termostat , tad varu nedaudz pabraukt ar normala temperatura bet pec kada brizi atkat temperatura iet uz sarkans. Atkal atveru mazu korkis (sarkana bultina) un atkal dumo un ieleju ap 4 litri udens caur liela korkis (zala korkis).
Bez termostatam nekur udens netek, bet katru reize kad dzinejs sak parkast es apstajos un tapat atveru mazu korkis un ielu ap 4 litri udens no liela korkis.
Kur vaina? Vai suknim ir vaina vai radiators ir ciet , vai kaut kas citam ir vaina?
Paldies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cerams ka nelēji aukstu ūdeni klāt,kad dzinējs bija uzvārījies! Pie pirmās iespējas ieteiktu apskatīties kas darās ar ūdens sūkni!
Nebija cita iepieja , leju augsta udene klat bet uz slapets dzinjis.
Tulit eieshu nonemt nost ta udens suknis un uzrakstishu pec tam.
Tulit eieshu nonemt nost ta udens suknis un uzrakstishu pec tam.
Nesanaca nonemt nost suknis tadel ka tas nenak ara , it ka ir iestredzis ieka!
Iedarbinaju dzinejs lai uzsildies nedaudz jo cereju ka tad suknis iznaksi ara , bet nesanaca!
Ka lai darit? Apskaties bildes.
Iedarbinaju dzinejs lai uzsildies nedaudz jo cereju ka tad suknis iznaksi ara , bet nesanaca!
Ka lai darit? Apskaties bildes.
vienk sadauzi to sūkni gabalos, citu variantu tur nav.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Paldies! Vai tu zini kur es varetu nopirkt kvalitativs termostats un suknis ar metala fenu/propeles, un varbut normala cenas :) ?
Jācer ka dzinējam tgd galva nav pipec caur to ka gāzi uzvārītam motoram aukstu ūdeni! ūdens sūkni reizēm var dabūt ārā akurāti ar āmurīti padauzot viss apkārt tam flancim pie kura skrūvējas '' šķivoks''
Sveiks!
Sodien uzstadiju jauna suknis bet pamaniju ka tur ir caurum :(
Vai tas ir normali ? Jo suknis ir brandu DOLZ ar metalu fenu .
Sodien uzstadiju jauna suknis bet pamaniju ka tur ir caurum :(
Vai tas ir normali ? Jo suknis ir brandu DOLZ ar metalu fenu .
ta tam jabut.
Paldies par atbilde!
Sorry , bet esi parlieciant par to ? Vai tad no to caurumu ne teksi skidrums ? Kas ir mērķis šo caurumu? Uz originala suknis nebiji tads caurums.
Sorry , bet esi parlieciant par to ? Vai tad no to caurumu ne teksi skidrums ? Kas ir mērķis šo caurumu? Uz originala suknis nebiji tads caurums.
Ta,uzstadiju jauns suknis,termostats un revsiksna un izskatas ka viss ir bumbas :)
Ka lai noskaidrot vai dzinejam ir kaut kadi bojajumi del parkarstam ? Man liekas ka kaut kada jociga skana nak no dzinejs tagad.. nofilmesu un pievienosu Youtube linku .
Ka lai noskaidrot vai dzinejam ir kaut kadi bojajumi del parkarstam ? Man liekas ka kaut kada jociga skana nak no dzinejs tagad.. nofilmesu un pievienosu Youtube linku .
vecit ka mani iesparda tavs topiks
nezinu kas jadara bet draugs teica ka suknis beigts tas nekas ka jau novariju dzineju 3 reizes un tur kautkas grab
Ps: protams ka es nezinu ka tu to dabuji gatavu bet tava vieta es saktu ar termomuftu + kads tev apstijas vai vecais udenssuknis bija beigts vai ne ? un ja dzineja tagad kautkas grab tad varu pateikt ka sac meklet citu jo remontet is motoru maksa dargi
nezinu kas jadara bet draugs teica ka suknis beigts tas nekas ka jau novariju dzineju 3 reizes un tur kautkas grab
Ps: protams ka es nezinu ka tu to dabuji gatavu bet tava vieta es saktu ar termomuftu + kads tev apstijas vai vecais udenssuknis bija beigts vai ne ? un ja dzineja tagad kautkas grab tad varu pateikt ka sac meklet citu jo remontet is motoru maksa dargi
Yeah vecais suknis biji beigts ta del ka udens vispar negaji rinti/necirkuleji , bet tagad to dari atkal :)
Tur kaut ko grabeji kad es nodarbinaju dzinejs bez suknis , termostats un revsiksna . Tad kad vis ir salikt kopa ta grabsanas ir gandriz nedzirdama un mashinite skrien atkal. Thermomufta ir kartiba.
Nofilmesu rita un paradishu
Tur kaut ko grabeji kad es nodarbinaju dzinejs bez suknis , termostats un revsiksna . Tad kad vis ir salikt kopa ta grabsanas ir gandriz nedzirdama un mashinite skrien atkal. Thermomufta ir kartiba.
Nofilmesu rita un paradishu
ja dzeses trubas nepūšas un tosolu nekur nedzen ārā un pečka silda kā nākas un temperatūra ir ok,tad nebaksti to s**u savādāk sāks vel smirdēt! Doma tāda,ja viss ok,tad nemeklē problēmu kur viņu nav!
Tas nav IS dzinējs... Parasts 1.8 8V.Dj_Zii rakstīja:tad varu pateikt ka sac meklet citu jo remontet is motoru maksa dargi
Sodien nofilmeju un rekur ir video. Ludzu izsakiet savu viedokli :)
http://www.youtube.com/watch?v=4FtD0bPvj5E
http://www.youtube.com/watch?v=4FtD0bPvj5E
man neko nerada