Kompensators?
Man stāstīja ka dzinejā iekšā ir detaļa vārdā - kompensators.
Kas tas ir un kapēc viņš klab pie zemiem apgriezieniem un auksta motora? Ko darīt?
bija varianti - ieliet jaunu eļļu lai notīras kompensatora virmsa.
- ielikt 2.5 NEREĀLI!
Idejas?
Kas tas ir un kapēc viņš klab pie zemiem apgriezieniem un auksta motora? Ko darīt?
bija varianti - ieliet jaunu eļļu lai notīras kompensatora virmsa.
- ielikt 2.5 NEREĀLI!
Idejas?
Un kpc nedari pirmo variantu?
gribu zināt vai tas palīdzēs un citu domas uzklausīt.uteo rakstīja:Un kpc nedari pirmo variantu?
Nu tas vnk ir lētākais pasākums, ko tur var darīt. Ja nepalīdz tad vai nu brauc ar klabošiem vai tērē miljonus un maini vārstus.
pirms cik tūkstošiem eļļu mainīji. pēc runas izklausās ka nekad
nu kad samainīju savu mašīnu pret šo bmw īpašnieks teica ka eļļu mainīja pirms 5000 km. vai var ticēt?yanks rakstīja:pirms cik tūkstošiem eļļu mainīji. pēc runas izklausās ka nekad
Tuvākajās dienās mainīšu tur jau nav ko darīt.
Un ko saimnieks teica, par kompensatoru klabēšanu? Tad jau vnk jāsamierinās ar to skaņu.
pirmais likums pērkot auto. netici iepriekšējam īpašniekam
ko tu zini ko viņš tur ir lējis utt. un vai tie 5000 nav bijuši pirms 3 gadiem, jo ja nenobrauc gadā 10 tūkstošus tad vēlams tāpat reizi gadā nomainīt to eļļu. Un man liekas, ka viens no pirmajiem darbiem nopērkot auto ir nomainīt motora eļļu
ko tu zini ko viņš tur ir lējis utt. un vai tie 5000 nav bijuši pirms 3 gadiem, jo ja nenobrauc gadā 10 tūkstošus tad vēlams tāpat reizi gadā nomainīt to eļļu. Un man liekas, ka viens no pirmajiem darbiem nopērkot auto ir nomainīt motora eļļu
Nu, saku, eļļas maiņa, sveču maiņa un siksnu maiņa man ir primarais uzdevums tagad. :)yanks rakstīja:pirmais likums pērkot auto. netici iepriekšējam īpašniekam
Un sākās manas izvirtības ar motoru...
Pielēju vecajai eļļai Wynn's Hydraulic valve lifter concentrate. Pēc idejas tas attīra eļļu, piedegušo eļļu no vārstiem un eļļas ceļus or smth. Pēc ~350km samainīšu eļļu. Cerams, ka beigs klabēt kompensatori.
Jūsu atsauksmes?
Pielēju vecajai eļļai Wynn's Hydraulic valve lifter concentrate. Pēc idejas tas attīra eļļu, piedegušo eļļu no vārstiem un eļļas ceļus or smth. Pēc ~350km samainīšu eļļu. Cerams, ka beigs klabēt kompensatori.
Jūsu atsauksmes?
ja beigs klabēt, tad tikai līdz nākamajai eļļas maiņai...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
domāju ka nebeigs, ja grab tad grabēs, janu vienīgi nedaudz grab, tad varētu skaņa pazust.
nedaudz grab, es jau nesaku ka grab tā ka ausis ciet jātaisa ar plastelīnu. to grabēšanu saklausīt ir viegli ja ir piesauta auss,Emzī rakstīja:domāju ka nebeigs, ja grab tad grabēs, janu vienīgi nedaudz grab, tad varētu skaņa pazust.
ielej xado,vai liqui moly!
uj jā, man arī dāda auss. pašam pilnīg besī labāk neko nedzirdētChurchill rakstīja:nedaudz grab, es jau nesaku ka grab tā ka ausis ciet jātaisa ar plastelīnu. to grabēšanu saklausīt ir viegli ja ir piesauta auss,Emzī rakstīja:domāju ka nebeigs, ja grab tad grabēs, janu vienīgi nedaudz grab, tad varētu skaņa pazust.
Sveiki!
Lūdzu pasakiet, vai šis ir tas kompensators?
Lūdzu pasakiet, vai šis ir tas kompensators?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
āmen!
56Ls par 318is komplektu būtu adekvāta summa?
56Ls par 318is komplektu būtu adekvāta summa?
Normāla cena.
Par kādas firmas kompensatoriem iet runa? bet jebkurā gadījumā summa ir ļoti adekvāta,ja tie ir '' INNA'' kompensatori tad cena ir ļoti laba.