Pēc dzinēja maiņas nelec
Nomainīju motoru 97. gada e36, motors ar plastmasas kolektoru..ieliku 95. gada no automāta vecā tipa motoru un problēmas ar palaišanu, it kā pielec un uzreiz noslāpst, tā kaut kādas 3 reizes un tad pielec, citreiz pielec gan silts gan auksts ar pirmo reizi, vadības bloks un kompis no tā automāta.. Varbūt kāds var palīdzēt? Paldies
Ja vadības kompi mainīji, tad EWS arī ir jāliek no tā automāta. Un vispār, par kādu motoru runājam?
2,5 tds...
njā, bet tagad dabūt rokā to čali no kā es pirku to motoru būs laikam nereāli...
njā, bet tagad dabūt rokā to čali no kā es pirku to motoru būs laikam nereāli...
Par dīzeļiem precīzi nezinu, negribu sameloties. Varbūt tur arī nav EWS problēma.
Man viens cilvēks ar to pašu teica par to EWS, gribēju uzzināt, kas tas tāds vispar ir..un ja es nevaru dabūt viņu, varbūt var viņu kaut kā parprogrammet?
Elektronische Wegfahrsperre
var programmēt.
var programmēt.
Vai tad e36 nebija tā ka ews bloķē starteri un fuel padevi ??? Ja jau izdodas pielaist, tad manuprāt ewsā nav problēma.
parasti jau ja ews ir vainīgs = ar iet/neiet
parasti jau ja ews ir vainīgs = ar iet/neiet
Kas tad pie vainas varētu būt? esmu izbraukājies pie visādiem datoriem,bet neviens neko prātīgu neparāda..motoram nekādas lielas kļūdas neuzrāda..esmu bezizejā..
nekādas lielas kļūdas
Nu tas bija domāts, ka ar motoru viss ir kārtībā un pāris nesvarīgas kļūdas ka airbag un abs..
itkā piekrītu sancix par to ka vispār nevajadzēja motoram ierūkties, bet es vienalga sāktu ar ews un motora vadības bloka sapārošanu.
Varbūt vari pateikt kur kaut ko tadu var izdarit?
nav ne jausmas.
pagāšruden mainiju savam motoru. man gan ir m52b25. motori ssavadaki bet situacija lidziga. tatad mainiju motoru bet pravotku atstaju savu. a dačiki citi. pie palaišanas ar bija problemas ar pirmo neleca un slapa nost. uzliku kloķenes gala dačiku(nezinu ka pareizi saucas)no sava veca motora un problema izzuda.Kumārs rakstīja:Kas tad pie vainas varētu būt? esmu izbraukājies pie visādiem datoriem,bet neviens neko prātīgu neparāda..motoram nekādas lielas kļūdas neuzrāda..esmu bezizejā..
mjā, viela pārdomām
Kur nāk tas EWS?Kaut kur bardočaka rajona?
gaiss sistēmā
aiz bardačoka, rauj nost un skaties, ja nav problēmu ar angļu valodu lasam - http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ion-thread!Kumārs rakstīja:Kur nāk tas EWS?Kaut kur bardočaka rajona?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
kas ir vecā tipa motors un par kādu motoru ir vispār runa?
EWS problēma šajā gadījumā nebūs, EWS nesakritības gadījumā tālāk par degošām lampiņām panelī nekas nenotiek, nerunājot par pielekšanu uz īsu brīdi
EWS problēma šajā gadījumā nebūs, EWS nesakritības gadījumā tālāk par degošām lampiņām panelī nekas nenotiek, nerunājot par pielekšanu uz īsu brīdi