apgriezieni
Chau ! 318is
vai kads nezin kapec man tukshgaitaa lekaa apgriezieni kad brauc viss normali
Parbaudi svecvadus un visas vakuma un gaisa trubas. Ticamak ka kada truba parplisusiigorio100 rakstīja:Chau ! 318is
Instagram INDIGAIS
Brīvgaitas regulators, man pašam pirms 2mēn. šādi bija, nopirku jaunu regulatoru un viss tip top
Nevēlējos taisīt jaunu topiku, tāpēc jautāju šeit.
m40b18, arī peld apgriezieni, bet tikai kad nav iesilis dzinējs. Dikti kaitina, bieži noslāpst, kad pārslēdzas uz gāzi, kamēr nav iesilis. Kā šajā video: http://youtu.be/azZZH5263FQ
arī brīvgaitas regulators?
m40b18, arī peld apgriezieni, bet tikai kad nav iesilis dzinējs. Dikti kaitina, bieži noslāpst, kad pārslēdzas uz gāzi, kamēr nav iesilis. Kā šajā video: http://youtu.be/azZZH5263FQ
arī brīvgaitas regulators?
BMW Motorsport International
es liktu uz ko citu, neizskataas peec briivgaitas regulatora.
Visticamāk zonde
Zonde... man pirms mēneša tā bij... lēkāja tieši tad kad bij uzsilis...igorio100 rakstīja:Chau ! 318is
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Vnk pieslēdzies pie kompja un pārbaudiigorio100 rakstīja:Chau ! 318is
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Problēma sekojoša - lēkā apgriezieni. Dažreiz uzlec līdz 2k un ļoti lēnām krīt, tāda sajūta, ka iesprūst trosīte.
Kad iesprūst uz tiem 1,5-2k pavelku gāzes pedāli uz sevi vai attaisu pārsegu un "šūpolīti" ar roku atpakaļ pabīdu, un apgriezieni norimst.
Iesprūst "šūpolīte" zem dzeltenās bultiņas
Zaļās bultiņas regulācija stabilitāti nedod.
Jāmaina detaļu, kas ir zem sarkanā apļa?
Kad iesprūst uz tiem 1,5-2k pavelku gāzes pedāli uz sevi vai attaisu pārsegu un "šūpolīti" ar roku atpakaļ pabīdu, un apgriezieni norimst.
Iesprūst "šūpolīte" zem dzeltenās bultiņas
Zaļās bultiņas regulācija stabilitāti nedod.
Jāmaina detaļu, kas ir zem sarkanā apļa?
panem nost ieplūdes gofru un apskaties vai vienkārši pati drosele nesprūst. Protams pie izslēgta dzinēja.
Ok. Kad izdarīšu padošu ziņu kas man sanāca, ja nepalīdzēs domāsim ko darīt tālāk.
varat lūdzu palīdzēt kur meklēt vainu,problēma-kad pielaid aukstu viss ok,kad dzinējs ir silts un auto noslāpe un pielaid paceļās apgriezieni uz 1.5št minūti pastāv tad atkal ir ok,ja atkal noslāpe un pielaid atkal tas pats,bet apgriezieni nepeld bet paceļas uz 1.5št un stāv,ja varat palīdzat, dzinējs 1.8i M43B18..
tam motoram spido un DMe ir atsevišķi temperatūras dačiki?
ja šis ir domāts man kur tas dačiks atrodās??seeingman rakstīja:tam motoram spido un DMe ir atsevišķi temperatūras dačiki?
sveiki kas varetu pa vainu but tugsgaita normali ruc dodot gazi raustas?
Man ari tapat ir starp 1000-1800 apgriezeniem.
1.8i M43
Diagnostika vaina neradi :(
Esmu nomainijs degviela filtrs, notirijs sprauslas , uzliku MAF un droselu sensor no citam mashina , bet maina nav.
Man ir ari ta ka pie braucama stavoklis uz tuksgaita apgriezeni ir 1000 , kad apstajos tad pec 3-4 sekundes iet leja uz normali apgriezeni.
1.8i M43
Diagnostika vaina neradi :(
Esmu nomainijs degviela filtrs, notirijs sprauslas , uzliku MAF un droselu sensor no citam mashina , bet maina nav.
Man ir ari ta ka pie braucama stavoklis uz tuksgaita apgriezeni ir 1000 , kad apstajos tad pec 3-4 sekundes iet leja uz normali apgriezeni.
paskaties vai gofra nav caura, izklausas ka gaisu kkur piesūc!ramits2 rakstīja:sveiki kas varetu pa vainu but tugsgaita normali ruc dodot gazi raustas?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man ir pilniga jauna gofra no BM auto.