.
Tūlīt saradīsies visādi, kas neko nesaprot no motoru jaudas raksturlielumiem un teiks - nahujam to 1.9 tur tikai 3 zirgi vairāk
kloķene pa kreisi viennozīmīgi ir čuguna, pa labi izskatās, ka varētu būt arī tērauda
šitie ar savām kaltajām komponentēm varētu mani, idiotu, apgaismomt, ko nozīmē piemēram kalts virzulis, kas kalējs viņu ar āmuru izdauzīja no alumīnija kluča?
šitie ar savām kaltajām komponentēm varētu mani, idiotu, apgaismomt, ko nozīmē piemēram kalts virzulis, kas kalējs viņu ar āmuru izdauzīja no alumīnija kluča?
"parastie" jeb lietie virzuļi ir vistiešākā vārda nozīmē ielieti formā un atdzesēti, kaltie virzuļi ir ar presi iedzīti formā kamēr metāls ir ļoti tuvu kušanas temperatūrai
nu tas no metālapstrādes viedokļa
nu tas no metālapstrādes viedokļa
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Moš nepatēmu, bet slinkums pašam googlēt... gulēt gribās.
Visiem zināms, ka ir 318is un 318ti. Kur atšķirība?
Ievēroju, ka "ti" manīts tikai compactiem, bet pēc izskata tas pats m44b19.
Visiem zināms, ka ir 318is un 318ti. Kur atšķirība?
Ievēroju, ka "ti" manīts tikai compactiem, bet pēc izskata tas pats m44b19.
Izlasīju pirmo postu, bet nesapratu kāpēc šie dzinēji ir trāpījuši zem tavas lupas ? Tur ķip ir kkas interesants ?
p.s. vnk plika interese, nekas vairāk.
p.s. vnk plika interese, nekas vairāk.
Pa lielam skaidrs. Pēdējo reizi pārvietojos ar 4cyl bmw 96 gadā, bik laiks pagājis un aizmirsies šis tas.
Vienīgais jocīgi, ka pilini info, pa pilienam. kāpēc nenomet saitu ar GB ar tavu sakopoto infu ? Pa lielam, te nav ne komerc info, ne kas cits.
Vienīgais jocīgi, ka pilini info, pa pilienam. kāpēc nenomet saitu ar GB ar tavu sakopoto infu ? Pa lielam, te nav ne komerc info, ne kas cits.
Skaidrs.
Šitais mani ieinteresēja... Gribētos tik vēl zināt cik katrs klanis sver (protams, ka uz aci redzams, ka M44 jābūt vieglākam) un, vai tā atšķirība tur ir tikai pēc formām vai arī viens ir lietais, otrs kaltais? Laikam jau stulbs jautājums, jo drošvien, ka abi ir lietie.yanks rakstīja:kārtējā zagtā bilde
Šoreiz ar klaņiem. Pa kreizi m42, pa labi m44. Atšķirība acīm redzama. Garumi vienādi. Abi caurumi arī.