steidzami izpūtējs
Dargie biedri, palidziet ar globalu prolemu, lai cik smiekligi tas neskanētu velos noirēt izputeju visaa garumā uz TA,
e36coupe 318is kuzavs ar 2.5 swap'u, auto jau ir servisa un gaida, skati nelaiz delj skaljuma
28981146 rakstiet zvaniet, steidzami, nav vēlmes švammes bāzt bundulī
Vēršos, jo ieteica to darīt šeit!
e36coupe 318is kuzavs ar 2.5 swap'u, auto jau ir servisa un gaida, skati nelaiz delj skaljuma
A kāpēc jāņem visā garumā? Uzliec normāli klusu vai OEM gala bunduli. Jeb Tev ir taisna truba un viss?
Šim cik nopratu nav apaļais bundulis, jo ieteicu švammes bāzt bundulī! Neko orģinālāku par dzelzs švammēm nēesmu dzirdējiskreativs rakstīja:Dargie biedri, palidziet ar globalu prolemu, lai cik smiekligi tas neskanētu velos noirēt izputeju visaa garumā uz TA,
ps. Varbūt kādam labāka ideja
Taisns un galā kkāds uuber krutais bundulis un ja nemaldos viss gabala, ņerža laikam 60mm uttRuu rakstīja:A kāpēc jāņem visā garumā? Uzliec normāli klusu vai OEM gala bunduli. Jeb Tev ir taisna truba un viss?
Rudziņš rakstīja:Šim cik nopratu nav apaļais bundulis, jo ieteicu švammes bāzt bundulī! Neko orģinālāku par dzelzs švammēm nēesmu dzirdējiskreativs rakstīja:Dargie biedri, palidziet ar globalu prolemu, lai cik smiekligi tas neskanētu velos noirēt izputeju visaa garumā uz TA,
ps. Varbūt kādam labāka ideja
Jap tas esmu es, reģistrējos un ludzu palidzibu
Pareizi darīji Jājautā uzreiz kārtīgiem vīriemkreativs rakstīja:ap tas esmu es, reģistrējos un ludzu palidzibu
Pēdējais labojis Pjērs - 06 Dec 2013, 14:48, kopā labots 1 reizi.
Tik cerams, ka kāds arī izpalīdzēs..
o jē, man arī ir izravēts katalizators ar rezonatoru un galā ūber mega bunduliskreativs rakstīja:Taisns un galā kkāds uuber krutais bundulis un ja nemaldos viss gabala, ņerža laikam 60mm uttRuu rakstīja:A kāpēc jāņem visā garumā? Uzliec normāli klusu vai OEM gala bunduli. Jeb Tev ir taisna truba un viss?
Bet zinu kā es ar šo cīnīšos februārī, vienkārši visu pārmetināšu un gerai
Es arī ļoti ceru ka palīdzēs, slimības lapa beigusies izārstēta, tikai ar izplūdi nebīju iedomajies ka varētu būt problēmas!
Jā par bunduli, tā ir, vins ir ljoti vertīgs un negribētos sabojat!
Skaņa ir arī dievīga, neesmu dzirdējis vēl nevienu 325 ar tādu skaņu, bet nešaubos ka ir, kam skan labāk!!
Vēlāk iepostošu arī savu drift misille 320
Iziirējiet kāds izpludi tak uz skati
Jā par bunduli, tā ir, vins ir ljoti vertīgs un negribētos sabojat!
Skaņa ir arī dievīga, neesmu dzirdējis vēl nevienu 325 ar tādu skaņu, bet nešaubos ka ir, kam skan labāk!!
Vēlāk iepostošu arī savu drift misille 320
Iziirējiet kāds izpludi tak uz skati
lūdzu kāds?????
Esi Riga ? No 318 M43 deres ?
26336960
26336960
ar švammēm neko nevar sabojāt, pēc TA izķeksē ārā un viss vai arī kārtīgi sagāzē un pašas izspļaus
Diemzel vajag visa garumaa!!!ivoka1981 rakstīja:Esi Riga ? No 318 M43 deres ?
26336960