ģeneratoru maiņa
Man ģenerātors jau duc kadu otro nedelu. sajuta ka brauktu ar kakes mobilu Esmu dabujis vieta citu un domaju pa sim brivdienam apmainit bet cik saktijos savam e36 sedan 2.0. lai tiktu pie vina klat buss loti daudzkas jaizjauc. Myb kads kurs to ir darijis varetu ieteikt kadu padomu ka labak darit vai ari ka labak nedarit
butu jau labi ja vins man tur butu diemzel man vins ir pavisam cita vieta es sovakar uztaisisu bildi un paradisu kur man vins atrodas
kur tad viņš ir?
vecit tu ko pipe ? tas ko tu gribi mainit nav generators tada gadijuma
ralfs.janis rakstīja:butu jau labi ja vins man tur butu diemzel man vins ir pavisam cita vieta es sovakar uztaisisu bildi un paradisu kur man vins atrodas
Gjenerators ir dzineja priekshgala pie iepludes kolektora!
stiprinas ar divam garam skruveem un spriegojas ar ruliti
galvenais,atceries ka siksna staveja,un zemakajai skruvei otra gala ir uzgrieznis
ir ko pachakareties lai nomainiitu
stiprinas ar divam garam skruveem un spriegojas ar ruliti
galvenais,atceries ka siksna staveja,un zemakajai skruvei otra gala ir uzgrieznis
ir ko pachakareties lai nomainiitu
ar kompatu pa brugji
Draugam šodien arī nojuka ģenerators. Ja viņš jau mani pabridinaja ka ko cakareties buss bet viss jau izdarāms :)
Ir ir man tur šovakar vēlreiz apskatijos un ja ir viss kā vjg nezinu kpc man likas ka ir savādāk Lkm tie visi plastmasi un viss pārējais lika man domāt savādāk. Cerams ka sestdien nelīs buss vsm ko darītkristapsk94 rakstīja:vecit tu ko pipe ? tas ko tu gribi mainit nav generators tada gadijuma
ralfs.janis rakstīja:butu jau labi ja vins man tur butu diemzel man vins ir pavisam cita vieta es sovakar uztaisisu bildi un paradisu kur man vins atrodas
Reāli apmēram 15 - 20 min. noņemt, tikpat arī uzlikt..
nu nu,nemulsini tautu:)
20 min,apakshejo skruuvi megjinas dabut vietaa
20 min,apakshejo skruuvi megjinas dabut vietaa
ar kompatu pa brugji
Protams, ja rokas taisnas..
man liekas ka ja
Nē, vispār saku..
Kads nezini no 2.5 generators deres vai ne??
dereeesralfs.janis rakstīja:Kads nezini no 2.5 generators deres vai ne??
ar kompatu pa brugji
Ja jums bija taisnība nekas sarežģīts nebija apmainiju kāda pus 2 stundas laikā