m40 dzinejs nelec
taatad 318 e 36 staveja m40,parplisa zobene,nacas likt citu,ieliku tadu pashu m40.uzliku jaunu zobeni un tt. tagat šķiļu,gruuti lec,takaa parsuknejaas.smird pec benzina .motors stradaa jocigi,piedodod gaaziit lenaam uznjem apgriezienuus niikst un noslapst,itkaa nebutu vissi podi . vai pie vainas zobsiksnas maina ? varbut isti pec metkaam nav.itkaa jau likku,vaiarii tas saistiits ar gaisu aizdedzi ?
Protams ka irunider rakstīja:Vaitad vinjam ir zobsiksna?
ir viņam zobsiksnaunider rakstīja:Vaitad vinjam ir zobsiksna?
vieni nāk ar zobsiksnu,otri ar ķēdi.unider rakstīja:Nezkaapeec likaas ka ķēdes motors
yesunider rakstīja:Taatad m43 un m42 bija ar kjeedi ja?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Jā ar ķēdi Bet M 40 nāk ar ZOBSIKSNUunider rakstīja:Taatad m43 un m42 bija ar kjeedi ja?
Līki vārsti?
forši. prasu pēc palīdzības,bet te jau sak runāt netēmā...
bet motors bija ejošs .. ka var būt līki vārsti,ka motoru pārliku. var būt kad zobsiksna uzlikta par pāris zobiem nepareizi ?Rubiins rakstīja:Līki vārsti?
Saliec zobeni pēc metkām, tad skaties tālāk.
Sapratu, ka tam pašam liki citu zobeniarchels rakstīja:bet motors bija ejošs .. ka var būt līki vārsti,ka motoru pārliku. var būt kad zobsiksna uzlikta par pāris zobiem nepareizi ?Rubiins rakstīja:Līki vārsti?
Bet nu nepareizi uzliekot siksnu var arī vārstus nolocīt. Pašam reiz m20 dzinējam saliecās vārsti, jo siksnas spriegotājs atnāca vaļā pēc siksnas maiņas.