m51 klakšč
Varbūt kāds varētu pateikt kur lai meklē vainu ,sāka kaut kas kļakščēt motorā,lec no rītiem un vispār labi , apgriezieni stingri viena vietā neraustās bet parādījās nepatīkama klaščešana gan brivgaita gan braucot jo vairāk apgriezienu jo skaļāk un ātrāk klakšč un skaņa ļoti izteikta nevis klusa,brīžiem pazūd bet tad atkal parādās kas varētu būt pie vainas?
Šāles/kompensators
Viss ticamāk ka kompensatori! ja būtu Šāles tad viņas visu laiku klakčētu!
Keede izstiepta apsweicu tewi man taa bij
Man ir jaunas kjeedes praktiski uzliku uz motora un peec tam ieliku citu motoru ja vaig varu pardot ar kedeem nobraukti 100km un slidni augsheejie galig jauni !!!
Ja kas tad pm. riit braucu uz Riigu
Man ir jaunas kjeedes praktiski uzliku uz motora un peec tam ieliku citu motoru ja vaig varu pardot ar kedeem nobraukti 100km un slidni augsheejie galig jauni !!!
Ja kas tad pm. riit braucu uz Riigu
Paskaties gala skriemeli,kokenes,varetu but izjucis. Bija tads ar gadījums,atjaucu visu valja paskatījs,spriegotaju mainiju beigas ieraudzīju ka demfers izjucis. Cenas svārstās no 15€ līdz 100€ lietotam
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Pamēģini sakuma siksnu noņemt celiņu un sapratīsi vai ta vaina ja nemainas palaižot tad skaties tālāk
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Zamena motoras....
Izklausas pec izdilusa siksnas spriegotaja kas skaras pie klokenes skriemela, panem vinu paspied vairak nost no motora(uz radiatora pusi) ja skana pazud tad mekle jaunu.
bobrikov rakstīja:Zamena motoras....
Ka kaut kas ne tā,srazu zamena,nu,nu
Bet tas līdzētuvitjazz rakstīja:bobrikov rakstīja:Zamena motoras....
Ka kaut kas ne tā,srazu zamena,nu,nu
Veiksme nav Tava puse...
nereti šī skaņa ir vakuuma sūkņa dēļ
bija lidzigi , pie zemiem rmp divajna skaņa bija , teica ka ķedes , izradijas galvenais demfers pie siksnam bija pajucis , panemu jaunu , cipars normals bet vismaz ir miers ka tur viss ok tagad , ka ari varbut kads kompensators