Motora izvēle
Sveiki!
Esmu jauniņais bmw pasaulē, vēlos uzzināt, kādu motoru man labāk izvēlēties?
Man kāja ir diezgan smaga un nezinu, vai man ar, piemēram, 1.8is pietiktu, ņemot vērā, ka patērīņš tāpat būs augsts, ja pat ne augstāks kā 2.5, jo tas 1.8 varētu arī normāli nepavikt bundžu.
Nelamājiet lūdzu, tiešām neko daudz no tā nesaprotu, bet vēlos uzcelt sev arī skaistu e36, bet nezinu ar ko sākt...
Esmu jauniņais bmw pasaulē, vēlos uzzināt, kādu motoru man labāk izvēlēties?
Man kāja ir diezgan smaga un nezinu, vai man ar, piemēram, 1.8is pietiktu, ņemot vērā, ka patērīņš tāpat būs augsts, ja pat ne augstāks kā 2.5, jo tas 1.8 varētu arī normāli nepavikt bundžu.
Nelamājiet lūdzu, tiešām neko daudz no tā nesaprotu, bet vēlos uzcelt sev arī skaistu e36, bet nezinu ar ko sākt...
Jā, protams, 2.8, tā būtu pareizā izvēle, tad ja man nebūtu nekādu problēmu ieliet viņā, bet esmu students, un ar naudu nav tik spīdošiHazard rakstīja:2.8
mok tad nevajag tev e36? kkāds 1.4tdi opelis der tad tev..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Fašij ko bļausies uzreiz.
Lai čalis sāk ar darbiem - paņems mazo motoru, sakārtos auto un tad ieteksim viņam kādu dzinēju tur ielikt
Ja nesanāks, tad nebūs liela bēda jo tas būs tikai sapists nemotors
Lai čalis sāk ar darbiem - paņems mazo motoru, sakārtos auto un tad ieteksim viņam kādu dzinēju tur ielikt
Ja nesanāks, tad nebūs liela bēda jo tas būs tikai sapists nemotors
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Es zināju, ka tā notiks, visi sāks brēkt virsū, ka nevajag, utt. Bet es gribu e36, man bmw ir asinīs. Un tas, ka es braucu agresīvi nemaina to, kā es izturos pret mašīnu. Esmu ļoti pedantisks un cienu mašīnas. Es neesmu kārtējais idiots, kas nopirks tiikai, lai varētu pamīt.
"1.8is pietiktu, ņemot vērā, ka patērīņš tāpat būs augsts, ja pat ne augstāks kā 2.5" nu pats taču atbildēji uz savu jautājumu... Es ņemtu 2.5 - 2.8 un frišinātu augšā mašīnu, ja jau ir tāda vēlme.. Tākā e36 gadījumā īpaši svarīgs ir bundžas stāvoklis, tad var to meklēt max labā stāvoklī ar jebkuru motoru, un pēc tam vnk iesvapot citu dzinēju.
d[-_-]b
M40B16
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tev tiesibas ir?Kristaps.e36 rakstīja:Es zināju, ka tā notiks, visi sāks brēkt virsū, ka nevajag, utt. Bet es gribu e36, man bmw ir asinīs. Un tas, ka es braucu agresīvi nemaina to, kā es izturos pret mašīnu. Esmu ļoti pedantisks un cienu mašīnas. Es neesmu kārtējais idiots, kas nopirks tiikai, lai varētu pamīt.
Vairāk kā pusgadu. Nav daudz, bet braucu no 14, tagad ir 19.KM-Motors rakstīja:tev tiesibas ir?Kristaps.e36 rakstīja:Es zināju, ka tā notiks, visi sāks brēkt virsū, ka nevajag, utt. Bet es gribu e36, man bmw ir asinīs. Un tas, ka es braucu agresīvi nemaina to, kā es izturos pret mašīnu. Esmu ļoti pedantisks un cienu mašīnas. Es neesmu kārtējais idiots, kas nopirks tiikai, lai varētu pamīt.
m10b15 ar 1. paaudzes gāzi
buus spridzeklis:Dseeingman rakstīja:m10b15 ar 1. paaudzes gāzi
Ja reiz esi students , tad pateikšu uzreiz , bmw e36 , ta pat ka e30 utml ir naudas melnais caurums kas tikai sūks un sūks to iekšā. Tpc starpbu nemaz nejutīsi līdzekļos un kramē uzreiz 2.5 - 2.8 , ja reiz kaja smaga tad pa pateriņu starpibas nekadas kāds motors , jo pateriņu jau kontroles tava smagā kāja.
Ša uz tirgošanu ies ļoti svaigs M43B16, ja nu interesē.
Vasarā no DE atdzinās.
Vasarā no DE atdzinās.
Un kā ir ar dīzeļiem, kaut vai tam pašam 2.5, uzticams?
Hujņa. Netērē savu laiku un līdzekļus. Rij tik pat cik benzins (mierīgi braucot) tikai ne pis neiet un smird. Uz M57 var skatīties, ne M51.
Nezinu man ir 16 gadi un motrīts ir m50b20, nezinu, kāmēr mācos braukt tas uzrāviens ir tīri labs, un degvielu (pats par savu naudu) arī spēju liet iekšā, bet tad kad braucu "sēņot", vienreiz izmēriju, vidējais bija 7.3 litri uz 100
Beha lido!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SS'ā ir diezgan lēts e36 2.5, bet automāts. Kā ar to?
Daudz jābraukā 2.5 tds
Liksi trasē 2.5 vai 2.8
Ikdienai 2.0 vai 2.3
Ziemai un sievai 1.6 vai 1.8
Liksi trasē 2.5 vai 2.8
Ikdienai 2.0 vai 2.3
Ziemai un sievai 1.6 vai 1.8
Jaucu E46 automobiļus detaļās !