problema ar 2,8..
sveiki. ir 2.8 , 99.gada auto nocilpojis jau 270 tkm. kad ir auksts motors viss ir o.k sasniedzot apmeeram 70graadus saak nevienmeeriigi straadaat, izmet pa purkskim. saakot braukt arii purkskina, braucot vienmeeriigi iet itkaa normaali, palielinot jaudu saak purkskeet. nav uzraaviena , kaa agraak, lielaks degvielas pateerins. piesleedza pie kompja,paraadija ka1un6cilindrs nevienmeeriigi stradaa.meistars saka ka gaisa trubas jaapaarbauda. cits saka sveces,vai spoles. sveces ir jaunas. ar ko ieteiktu saakt. kompis citas kluudas neuzraada.
panem ar bremžu attaukotāju pūt pereodiski pa kādam kvadrātam un klausies vai dzinēja apgriezieni nenostaigā, moš tiešām gaisu piesūc
Un spoles pamaini vietām (iezīmē "sūdīgās") - pārliecināsies, vai pie vainas būs tās.
Aizbrauc pie auto elektrikja un miers
Spole vai nu stradaa vai nee.nedomaju ka vaina bus spolees.
ar kompatu pa brugji
NU ja spole ir izšauta viņa var strādāt vāji
man 3 spoles bija izšautas jo bija bez zemējuma. Samainīja spoles un sazemēja katru spoli un pavisam cits cēliens.
man 3 spoles bija izšautas jo bija bez zemējuma. Samainīja spoles un sazemēja katru spoli un pavisam cits cēliens.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tā var būt, ka viņa normāli nestrādā, man bija tieši tāda pati problēma, to var pārbaudīt izskrūvējto sveci un paskatoties kādā krāsā ir dirkstelecipruss18 rakstīja:Spole vai nu stradaa vai nee.nedomaju ka vaina bus spolees.
Bija tieši tāda pati problēma, kad auksts motors, rūc labi, kad silts, paatrinoties neiet 1 cil.! Sākumā nomainīju sveces, kuras arī bija jau savu nokalpojušas - bez izmaiņām! Tad sāku mainīt vietām spoles un tad pamanīju ka 1 spole bija beigta, nomainīju to sveci un viss bija kārtībā!
paldies par padomiem. panemsu citas ejosas spoles, nocita autina. man ir bosch. jaanem taadas pasas, vai der citas firmas. paldies.
M52B20 aizdedzes Spoles Var likt uz M52B28????
Viņas ir visiem m52 vienādas. Labojiet ja maldos.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vizuali atšķirīgas!VAZeliins rakstīja:Viņas ir visiem m52 vienādas. Labojiet ja maldos.
Ieej realoem un paskaties vai pnp un viss kārtībā.
Nekas tur neatšķiras, visas m52 vienadas. Tev gan jau ir m50 tās ir savadakasJahManGang rakstīja:Vizuali atšķirīgas!VAZeliins rakstīja:Viņas ir visiem m52 vienādas. Labojiet ja maldos.
Uzmet aci kloķenes devējam ar..
man personīgi bija, ka spoles plastmasas daļas bija izšauts neliels gabaliņš, un sita pie masas.... Bats biju šokā kā tā var būtcipruss18 rakstīja:Spole vai nu stradaa vai nee.nedomaju ka vaina bus spolees.
Man m52 Te ir tā vizuālā atšķirība, Bet viena no 98 gada otra no 96.gada!! Laikam tādēļ!edzis rakstīja:Nekas tur neatšķiras, visas m52 vienadas. Tev gan jau ir m50 tās ir savadakasJahManGang rakstīja:Vizuali atšķirīgas!VAZeliins rakstīja:Viņas ir visiem m52 vienādas. Labojiet ja maldos.
Tā viena man izskatās pēc M54