Kas tā varētu skanēt? Stūres pastiprinātājs.
Manam 1.8 vakar sāka nelabi skanēt uz pagriezieniem, pievilku stūres pastiprināja siksnu. Bet nekas nemainās. Turklāt nedaudz skan arī taisni braucot. Kas varētu būt pie vainas?
Nez, man vairāk liekas ka gultnis kādam no riteņiem..
Man ar vakar tada lieta sakas, jau saku domat ka motors sak mirt, bet sapratu ka suknis, sukna skivis ar visu asi kustas ieks sukna! Ari 1.8 motors!
Un ko tu darīji?
Pagaidam neko, ta ari braukaju, tagad tik vel uz vietas stavot vins nestrada, jamaina suknis.
Man arī bija kaut kas līdzīgs 1.8is!Izbeidzās sūknis un tagad no viņa nāk ārā diezgan briesmīga skaņa! :(
Varbūt vajag šķidrumu ieliet?
Nekas pa tukšo nenotiek
Nekas pa tukšo nenotiek
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tikko eļļu pārbaudīju. Viss ir
Man atkal ziema pretigi skaneja, Kad auksts bija iedarbinot kaut kur pat ellu spieda ara, bet tagad viss ok.
Nesen vel ieleju jaunu ellu, vakar apskatijos, limenis bija, bet melna, melna un ar vizulojosu virskartu (skaidas)!maartyd rakstīja:Varbūt vajag šķidrumu ieliet?
Nekas pa tukšo nenotiek
Kad mainiju reiku un ielēju jaunu eļļu pastiprinātājā, arī bija šī skaņa, bet pēc 5minūtēm pazuda, kad viss saeļļojās. Parasti šī skaņa veidojas tad, kad ir problēmas ar eļļošanu.
Man ir tieši tas pats! Eļļa līmenī, bet skaņa, kad griež stūri, ir neizturama. Servisā teica, ka 90% sūknis beigts.
ir bijušas problēmas ar tādiem pašiem simptomiem, vienmēr pēc maniem uzskatiem ir jāsāk ar pastiprinātāja šķidruma maiņu, nezinu vai veiksmes kārtā vai kā, bet pēc 1 eļļas maiņas vai 2 maiņas pēc neilga km intervāla skaņa ir pazudusi un atkal viss strādā normāli. siksnu nedrīkst pārāk stingri pārvilkt.