M43B16 slāpst
Sveiki, man ir viena problēma ko nevar atrisināt pat servisā, nezin ar ko sākt. Tātad...
Autiņš bijis pie datora pieslēgts, tur rāda ka viss OK. Bet slāpst.
Atvienojot vadu no gaisa masas mērītāja, problēma pazūd un auto ir braucams.
Nomainīts Lamda zonde, gaisa masas mērītājs, sveces, sveču vadi, bet problēma paliek.
Varbūt kāds zin ko ieteikt, ko nomainīt
Autiņš bijis pie datora pieslēgts, tur rāda ka viss OK. Bet slāpst.
Atvienojot vadu no gaisa masas mērītāja, problēma pazūd un auto ir braucams.
Nomainīts Lamda zonde, gaisa masas mērītājs, sveces, sveču vadi, bet problēma paliek.
Varbūt kāds zin ko ieteikt, ko nomainīt
Droseles stāvokļa devējs labs?Vairāk jau liekas,ka ir gofrā caurums,vai kur vēl piesūc gaisu.
Servisā arī šo visu pārbaudīja, viss ir OK(vismaz man tā teica)Ģirts rakstīja:Droseles stāvokļa devējs labs?Vairāk jau liekas,ka ir gofrā caurums,vai kur vēl piesūc gaisu.
Ja atvieno vadu gaisa plūsmas mērītājam un viss ir kārtībā, tad visdrīzāk tiešām piesūc gaisu aiz gpm.
Iespējams, bet kā šo problēmu atrast un novērst man ir jautājums, servisā pusi dienas esot meklējuši problēmu, bet neatradaKA-91 rakstīja:Ja atvieno vadu gaisa plūsmas mērītājam un viss ir kārtībā, tad visdrīzāk tiešām piesūc gaisu aiz gpm.
Pārbaudi kārtīgi gofru vai nav kāda plaisa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai pārbauda kartera ventilācijas membrānu.
Kāds faktiskajos ir sprauslu atvēruma ilgums?
Kura gada m43? Tb ar tukšgaitas regulatoru droselē vai zem kolektora?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Kāds faktiskajos ir sprauslu atvēruma ilgums?
Kura gada m43? Tb ar tukšgaitas regulatoru droselē vai zem kolektora?
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
1997.gada modelis, par tukšgaitas regulatoru nezinu, mans pirmais autiņš un arī tikai dažus mēnešus. Pašlaik atrodas servisā. Pirmdien būs meistars, tad zvanīšu lai pārbauda.
Ja ir vēl kādas idejas, droši sakiet, parbaudīšu visas iespējamās problēmas.
Vēl man pašam viens variants, varbūt Lamda zondi pielika nepareizi, kaut gan tad kompī vajadzēja to redzēt, bet to ar likšu pārbaudīt drošības pēc.
Ja ir vēl kādas idejas, droši sakiet, parbaudīšu visas iespējamās problēmas.
Vēl man pašam viens variants, varbūt Lamda zondi pielika nepareizi, kaut gan tad kompī vajadzēja to redzēt, bet to ar likšu pārbaudīt drošības pēc.
1997. gada man liekas ir jau ar icv droselē.paskaties vakuuma trubas,no degvielas spiediena regulatora uz kolektoru,vai vienkārši brauc ciemos
Drīzāk tad jau jābrauc ciemos būs, es tak no tā visa neko nejēdzu, labāk būtu pa mehāniķi mācījies
un es visu laiku domāju,ka labāk būtu par vēsturnieku mācijies ..