Pirmā sniega sekas
Heyo, braucu ar 96g 318ti. 1.novembris mūms dāvāja skaistu sniegu par kuru nepabrīdināja, un ar visām vasaras riepām devos vien ielās. Viss smuki, viss labi, ja vien nebūtu stabs uzskrējis man virsū . Vienvārd sakot, uzslīdēju uz apmales un ar kreiso sānu samīloju stabu. Par spārnu pofig, 20 eiro un viss smuki, bet iespējams sanāca arī paduškas aizkert. Braucu ar domu mājās, galvenais, lai motors paliek vietā, taču celā secināju to, ka vairs ātrumos negrib smuki likties. Grab kā miskaste, ātrumos taisnajos neliekās kā vajag, un kratas kā zirgs. Pie mājas arī neitrālajā sāka apgriezienus mētāt. Nu draugi, ir kādi varianti, cik dārgs būs man tas prieks vinu sataisīt, un varbūt tur ir cita kaite, nevis paduškas ?
Vispār jau par pirmo sniegu brīdināja jau nedēļu iepriekš Tāpēc arī riepas pirms nedēļas mainījuantirose rakstīja:Heyo, braucu ar 96g 318ti. 1.novembris mūms dāvāja skaistu sniegu par kuru nepabrīdināja, un ar visām vasaras riepām devos vien ielās. Viss smuki, viss labi, ja vien nebūtu stabs uzskrējis man virsū . Vienvārd sakot, uzslīdēju uz apmales un ar kreiso sānu samīloju stabu. Par spārnu pofig, 20 eiro un viss smuki, bet iespējams sanāca arī paduškas aizkert. Braucu ar domu mājās, galvenais, lai motors paliek vietā, taču celā secināju to, ka vairs ātrumos negrib smuki likties. Grab kā miskaste, ātrumos taisnajos neliekās kā vajag, un kratas kā zirgs. Pie mājas arī neitrālajā sāka apgriezienus mētāt. Nu draugi, ir kādi varianti, cik dārgs būs man tas prieks vinu sataisīt, un varbūt tur ir cita kaite, nevis paduškas ?
Kur ir spārns un kur ir spilveni? Nu rīt pa dienu uzmet aci, ja spilveni beigti - lietoti iet pa 5e gabalā
Nu man ja kas ir divas pilnigi jaunas paduskas, nedelu tik stavejusas virsu , ja nu kas pm
Nebrīnītos ka dzinējs būs ārā no vienas paduškas.
Reiz gadījās ka kronšteins izrāvās no vienas paduškas un nu sajūtas bija tādas pašas.
Reiz gadījās ka kronšteins izrāvās no vienas paduškas un nu sajūtas bija tādas pašas.
gudri dirst nav malku cirst
Ne gluži par tēmu, bet verot vaļā jau cerēju ka būš jau pirmās laimīgo stabu mīļotāju bildes saliktas. Tapēc iedomājos varbūt vajag speciālo tēmu ielikt kur kāds redz tādus "veiksminiekus". Personīgi mani tas ļoti uzjautrina redzot kādu auto ceļa malā ar nolauztu riteni vai grāvī
Ah tu pakaļa tāds,priecājies par citu cilvēku feiliem...paaksts rakstīja:Ne gluži par tēmu, bet verot vaļā jau cerēju ka būš jau pirmās laimīgo stabu mīļotāju bildes saliktas. Tapēc iedomājos varbūt vajag speciālo tēmu ielikt kur kāds redz tādus "veiksminiekus". Personīgi mani tas ļoti uzjautrina redzot kādu auto ceļa malā ar nolauztu riteni vai grāvī
Pēdējais labojis vitjazz - 02 Nov 2016, 11:15, kopā labots 1 reizi.
Jā, jā, ļoti smieklīgi, kad apstākļu sakritības dēļ ugunsdzēsēju auto krīt virsū vieglajiem un pasažieru autobusi ieslīd grāvjos. Pilnīgi nenosmieties.
Avārijas ir smieklīgas tikai tik ilgi kamēr notiek slīdot stāvvietās ar 20 km/h
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ja tupa driftojot nofeilo,tad uzņirgt var,bet kko smieklīgu redzēt tajā,kā auto ielido grāvī pēc sadursmes vai CSN arī neredzu!Linda rakstīja:Jā, jā, ļoti smieklīgi, kad apstākļu sakritības dēļ ugunsdzēsēju auto krīt virsū vieglajiem un pasažieru autobusi ieslīd grāvjos. Pilnīgi nenosmieties.
Linda,te jau neviens nerunā par traģēdijām,te runā par nošķiltiem e36 pa ziemu pret stabiem,grāvjos,lielā tiesā gadijumu tas ir izdarīts speciāli slidinoties un nav pārāk bēdīgi,citreiz pat smieklīgi,ja ir winterbeaters kāds
Es vakar pa dienu uzliku 205/75R15 ziemenes kuras nākušas no hondas crv,nu nopietnas diezgan,ar radzēm vēl...un vakarā uzsniga,seeingmanam aizmugurē liselīni kā viņa pauris ,tā nu sēdēju garažā ar trollfeisu,pēctam braucot ākstijos un mētāju lai dabūtu mersi šķērsām,nesūda neiet slīpi ar tām riepām,bet piemirsu,ka neesmu savirzi uzlicis un sākās pis taisni efekts tieši uz grāvja pusi ,atlaidu bremzes,iefisu kikdaunā un grāvis palika man aiz muguras,bet tālu nebija līdz snapshotam grāvī ,kautgan ar tām riepām ganjau var arī izbraukt no grāvja
Es vakar pa dienu uzliku 205/75R15 ziemenes kuras nākušas no hondas crv,nu nopietnas diezgan,ar radzēm vēl...un vakarā uzsniga,seeingmanam aizmugurē liselīni kā viņa pauris ,tā nu sēdēju garažā ar trollfeisu,pēctam braucot ākstijos un mētāju lai dabūtu mersi šķērsām,nesūda neiet slīpi ar tām riepām,bet piemirsu,ka neesmu savirzi uzlicis un sākās pis taisni efekts tieši uz grāvja pusi ,atlaidu bremzes,iefisu kikdaunā un grāvis palika man aiz muguras,bet tālu nebija līdz snapshotam grāvī ,kautgan ar tām riepām ganjau var arī izbraukt no grāvja
Bēdīgi ka tā sanācis.. Es pats vakar savējam pa šo puteni mainīju pusasi un uz vakaru ap 21 jau sāku slidināties. Protams, ar ziemenēm
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
bez gravjiem un kokiem pieredzi nedabuusi..............
Tu galīgi stulbs esi? Kādi grāvji kādi koki. Pieredze rodas apgūstot auto jaudu gabarītus, pilnveidojot auto braukšanas prasmes nevis taranejot visu ceļmalu
nu es grāvi esmu trīs reizes paķēris,pirmo reizi ar zapiņu,tupa iebraucu atpakaļgaitā grāvī,hvz bremzes nenostrādāja vai nolohojos,otro reizi ar golfu (pirmā fwd pieredze ) un trešo reizi ar e30 nepamanot spogulī,ko tur notiek arī atpakaļgaitā,pa ziemu,likās,ka bija kupena,bet nebija bet kaut kā ir sanācis visvairāk nošķilt tikai fwd autiņus golfs grāvī,bet nekas necieta,tad slidinoties trāpiju ar dirsu pret stabu tad pēc pāris gadiem(nu tobiš kad jau bija tiesības ) ar mk2 jettu,kas tas pats golfs vien ir,ietriecos apmalē ejot slīpi pa sniegu,nebija smieklīgi sākumā,jo likās,ka seeingmanam nav vairs ribu ,bet viss bija ok un tā ar šķību ratu gāzām nolikt lamatu laukos Tākā principā jau tā pieredze rodas arī ākstoties un slidinoties ar lamatām,kuras var sķilt,protams,neiesaistot citus savā procesā.
Kasik,pareizi jau Tu saki,bet realitātē viss notiek tā - eu davaj maucam slidināties,davaj maucam un visi gāž kaut kur kaut kā un cenšas būt viens par otru slīpāki un lielāku leņķi paņemt un pats zini,kā tas bieži beidzas un vispār zbal,tagad man gribās kaut kādu žurku ar kuru normāli iežmiegt .
Izskatās,ka ir pirmā siega upuris ,
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... djnbd.html
Kasik,pareizi jau Tu saki,bet realitātē viss notiek tā - eu davaj maucam slidināties,davaj maucam un visi gāž kaut kur kaut kā un cenšas būt viens par otru slīpāki un lielāku leņķi paņemt un pats zini,kā tas bieži beidzas un vispār zbal,tagad man gribās kaut kādu žurku ar kuru normāli iežmiegt .
Izskatās,ka ir pirmā siega upuris ,
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... djnbd.html
Par spārnu es galīgi neuztraucos, 20 e un viss skaisti
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es vakar arii iebumbuleeju graavii ar ziemas autinju ,labi ka ir chomi ,kuri ir netaalu un viniem nenak miegs ,lai atbrauktu un izvilktu
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Karrlo rakstīja:Es vakar arii iebumbuleeju graavii ar ziemas autinju ,labi ka ir chomi ,kuri ir netaalu un viniem nenak miegs ,lai atbrauktu un izvilktu
Gadījumā tas nenotika Ādažos ?