Angel eyes- Enģeļacis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
pārjauc lampas un izžāvē ar fēnu tieši pirms likšanas kopā
Pirms likshanas kopaa, zaaveeju, bet taa pat...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Vēl var mēģināt nohermetizēt... Tam priekšējam stiklam/vākam ir tādi caurumiņi, es tos aizsmērēju ciet ar germētiku un itkā vairs nesvīst.
lai nesvistu lukturi ir japarliecinas par divam lietam, un kad tas izdarits, tad velreiz parliecinamies!!!
pirmais, pec izmazgasanas jaizaavee un jaljauj mitrumam izklut araa no luktura, un pec tam kartigi janohermetizee, savadak tam nau jegas tur kauko tirit.
pirmais, pec izmazgasanas jaizaavee un jaljauj mitrumam izklut araa no luktura, un pec tam kartigi janohermetizee, savadak tam nau jegas tur kauko tirit.
...
KAd izmazgaaju, man vinji divas dienas staaveja pie radiatora, un shaveejas... varbuut pie vainas, tas, ka lampas ir DEPO ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
ventilācijas caurumiem aizmugurē ir jābūt, tos ciet nav jātaisa
svarīgi ir vai korpusa gumija, liekot kopā, ir pareizi ielikta un vai nav safista.
man viss augstāk minētais bija ok, tāpat svīda nedaudz, izžāvēju ar fēnu un viss ok
svarīgi ir vai korpusa gumija, liekot kopā, ir pareizi ielikta un vai nav safista.
man viss augstāk minētais bija ok, tāpat svīda nedaudz, izžāvēju ar fēnu un viss ok
ir jabut ari visam vacinju blivitem kartibaa, savadak izbraucot caur pelkjei iztvaikojusais udens atpakal lampaa bus taka likts, vienk ir kartigi jaizdara tas viss un bus labi, vairakas reizes esmu ardijis lampas un tikai tad kad tiesam kartigi piestradaa pie vinjam tikai tad nesvist ciet.
...
Super... paldies par informaaciju... naaksies raveet aaraa, un burties
Nonem vacinjus lukturu aizmugure, vai vismaz tikai taalaas lampas vaacinju
... un gaidi kad pēc palielākas peļķes lampa būs pilna ar ūdeni
jau kadus 2-3 gadus braukaju vispar bez vacinjiem un nav man ari zem dzineja neviena plastmasa un ar lukturiem ir viss ok
Nezinu, kas tev tur tad ir, bet es ar savu sedanu arī pamēģināju pabraukt ar noņemtiem tuvo gaismu vāciņiem, ja pirms tam bija neliela migliņa lampā, tad pēc 1 lietainas dienas ar peļķēm abas lampas bija kārtīgi stikli ciet ar pilieniem pilnīgi.
Tad izjaucu vaļā izslaucīju, izžāvēju ar fēnu un, liekot kopā, skatījos. lai korpusa gumija pareizi stāv savā vietā = 0 problēmu
Tad izjaucu vaļā izslaucīju, izžāvēju ar fēnu un, liekot kopā, skatījos. lai korpusa gumija pareizi stāv savā vietā = 0 problēmu
Vakar atverot lampu valja pamaniju ka ir puteklju kartinja sakrajusies uz reflektoriem, bet savadak bez problemam
Sveiki, ir tāds jautājums, vai grūti ielikt lukturus ar lēcām e36 auto kurā iepriekš ir bezlecu lukturi,vai jāpērk atsevišķi vadi vai vēl kautkas.
ir vienkārši plug & play.
ņem ārā bezlēcu lukturus un liec iekšā lēcu lukturus.
Nekas nemainās.
ņem ārā bezlēcu lukturus un liec iekšā lēcu lukturus.
Nekas nemainās.
engjelju bloki visticamakais ka izlaisti caur kkdu strobo bloku un vienkarsi pieslegti pie sigenes
...
man baigi patīk, cik tādi izmaksā? un kurš to var uzinstalēt?
seeingmans te baigi izlielijis sevi kaa vislabako elektrikji, uzjautaa vinjam domaju ka vins tev vares palidzet. istenibaa jau pats to ari varetu izdarit nu vismaz kko lidzigu
...
nezinu kas tas tāds ir bet nu ok kad vajadzēs tad jautāšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8