Instrumentu panelis & spidometrs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 16
- chevron_right
esi deksters, izdomā panelī tā, lai apgriezienu bultai ejot pāri 5k tā pavelk kādu striķīti/stieplīti, kas ieslēdz lampiņu
esi deksters, izdomā panelī tā, lai apgriezienu bultai ejot pāri 5k tā pavelk kādu striķīti/stieplīti, kas ieslēdz lampiņu
Nu tavai mazdiņai es varētu tieši tā arī iemontēt, jo lai ar to mazo motorīti ieskrietos paļubomu vienmēr jāvelk da redlainam
BMW-Big Money Waste
Kāds tur tgd sakars ar mašīnu?
p.s. priekš tādiem motoriem, japāņi ir pietiekami sprigani
tāds pac sakars, kā man ar deksteruKāds tur tgd sakars ar mašīnu?
Zinu kādi tie motori pašam bij kādu laiku tāda pati mazdele ar 1.8 un tā bija pirmā un pēdējā mazda kura man piederēja, ja kas neiet runa par jaunajām mazdām kas ir jau cits levels
Un spešely priekš tevīm- manai behai ir pamatīgs spoileris
BMW-Big Money Waste
Tas deksters nebija domāts tieši uz Tevīm, bet vispārīgi
Un jā, es arī jau pāris dienas pabraucot, sapratu, ka neko tādu vairs nepirkšu, vrb tāpēc, ka iegrābos ar savējo mazdu. Bet nu par dinamiku nevar sūdzēties, priekš ikdienas ir ļoti labi, man gan ir garā kārba, tpc pa šoseju ir patīkami braukt, kad motors nerēc.
Un jā, es arī jau pāris dienas pabraucot, sapratu, ka neko tādu vairs nepirkšu, vrb tāpēc, ka iegrābos ar savējo mazdu. Bet nu par dinamiku nevar sūdzēties, priekš ikdienas ir ļoti labi, man gan ir garā kārba, tpc pa šoseju ir patīkami braukt, kad motors nerēc.
jā jā dekster palasi elektronikas principus principus, kā tavs tahometrs strādā- no kurienes šis ņem signālu, kā šo signālu ataino panelī. un tad moz radīsies ideja ko lodēt uz plates, lai tā lampo4ka iedegtos. Tik nezinu vai to visu var satailpināt iekš spidometra. vienkāršāk ganjau pirkt ārējo.Slim rakstīja:tāds pac sakars, kā man ar deksteruKāds tur tgd sakars ar mašīnu?
Zinu kādi tie motori pašam bij kādu laiku tāda pati mazdele ar 1.8 un tā bija pirmā un pēdējā mazda kura man piederēja, ja kas neiet runa par jaunajām mazdām kas ir jau cits levels
Un spešely priekš tevīm- manai behai ir pamatīgs spoileris
Slim rakstīja:Jautājums, mož kāds zin.
Vai pats var uztaisīt shift light(nu to kura iedegas kad auto sasniedz redline). Gribu ielikt vienu sarkanu diodīti, tā lai tā iedegas ka sasniedz apm 5500rpm.
Tikai kā to izdarīt???? Pirkt jau gatavu ar regulatoru utt netaisos, jo viņas maksā ap 30ls, tādām muļķībām tādu naudu nemetīšu ārā
Bet nu uztaisīt gan varētu
Tu domā ko šim līdzīgu?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2K2c3QQgSA
Pēdējais labojis daemon - 27 Jan 2012, 10:18, kopā labots 1 reizi.
BMW
Man sajos dregnajos ritos pirms sava BMW palaisanas pie dziesmas iedegas lapina, un kvelsveces iedegas apmeram uz vienu sekundi, un gribeju zinat ko nozime si lampina varbut var kads man pateikt???? Paldies jau ieprieks.....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dīzelis? Ja jā, tad pirms laist dzinēju, jāpagaida kāmēr viņa nodziest, lai uzsilst kvēlsveces, tad var laist klāt.
wrum, wrūūūm
nu nebus gan ta isti,vairak ka gadu braucu ar dizeli un man nekad tada lampina nav paradijusies,tuy sajauci ar citu lampinu kura japagaida lai nodziest(ta izskatas ka spiralite)
Ja nemaldos, tad šī ir sprauslas lampiņa. Vajadzētu uz diagnostiku aizšaut.
Jap, man arī izskatās pēc sprauslas lampačkas.
Nu skaidrs, jo man tagad ta lampina deg t saka uz sito auksto laiku, bet ieprieks vispar par tadas eksistenci nebija ne minas....
Mošk pieper dīzelim kādu ķīmiju. Mazums kāds puņķis uz sprauslām pielipis.maveriks rakstīja:Nu skaidrs, jo man tagad ta lampina deg t saka uz sito auksto laiku, bet ieprieks vispar par tadas eksistenci nebija ne minas....
BMW
paneli deg pretbuksesanas lampina. benzina paterina bultina atduras pie 10l un talak neiet! kas varetu but pie vainas
ja deg asc lampiņa, tad zem haybes pie ieplūdes kolektora pamēģini atvienot un atkal pievienot asc kabeli!
Sveika tauta!
Varbūt kāds zin!
Tur kur jārāda nobraukumam uzrādās kaut kādi PPPPPP
Un nedarbojas neviens no dačikiem. Kā to var labot?
Varbūt kāds zin!
Tur kur jārāda nobraukumam uzrādās kaut kādi PPPPPP
Un nedarbojas neviens no dačikiem. Kā to var labot?
BMW
piesledz kadu spido no kada cita e36 kurs stradaa pa 100% un tad jau redzesi kas vainigs, es saku ka spido jamet ara
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …