digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 34
- chevron_right
man tēvs šito variantu izteica, bet likās neticami ka ar 4 ātrumu viņš iet un pārējiem nē
Rezistors pie vainas. Strādā tikai tiešais 12V kanāls, tāpēc tā. (atrodas pečkas kreisajā sāna, aiz kāju gaisa kanāla)
Par temperatūru - pečkas vārsti iestrēguši, t.i., ļoti iespējams, ka beigti - jāmaina :)
Par temperatūru - pečkas vārsti iestrēguši, t.i., ļoti iespējams, ka beigti - jāmaina :)
paldies dogma, tagad skaidrs kas un kur jaskatās
Ir tāda lieta, ka neveras viens no pečkas vārstiem, kas atrodas motortelpā. Savienojot pa taisno viens atveras, bet otrs nē.. Kur tādiem vārstiem var atrast relejus? Pieļauju domu, ka kkas varētu ar releju būt nočakarējies.. Ir vēl kādas idejas?
Tieši padodot strāvu viņam vajadzētu aizvērties. Vadīti tie vārsti tiek no klimas bloka ar impulsa ilgumu attiecīgi cik ilgi notur aizverta stavoklī.
99%, ka pats vārsts beigts.
99%, ka pats vārsts beigts.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
un tas arī varētu būt pie vainas kādēļ pūš tikai auksto gaisu un silto nepūš?
nu skaidrs. Tad jācer ka rīt beidzot būs siltums salonā un varēšu uzkurināt pirti
Karoč, pa defu jau ka noteikti pečkai tiem apgaismojumiem ir jaadeg, kur regule aukstumu, siltumu un visu parejo.
man tur nedeg, kur jāmeklē vaina?
man tur nedeg, kur jāmeklē vaina?
Tu doma kādēļ nedeg tā apgaismojuma lampiņa, vai arī Tu tieši domā par to lampiņu?
Kāda pečka vispār?
parastā pečka
es domāju pečkai lai tumsā redz piemēram ciparus (ventelatora inercei) tās pozīcijas lur p'ūst gaisu utt.
es domāju pečkai lai tumsā redz piemēram ciparus (ventelatora inercei) tās pozīcijas lur p'ūst gaisu utt.
ā un vēlviens jautājums. kā tur īsti ir ar tām pečkas klapēm, kas atver uz silto gaisu? Viņas nāk uz kkādiem motoriņiem vai trosītēm vai kā?
izrauj tos malejos regulacijas klokisus ara, tur bus divas skruvites, tad nonem nost virsminju un rredzesi ap virziena reguletaja ir spuldzite, to nomaini un saliec visu atpakalbrave rakstīja:parastā pečka
kurejais tiesi?? tiesi siltuma meras elektroniski, virziena regulacija uz trositemElement rakstīja:ā un vēlviens jautājums. kā tur īsti ir ar tām pečkas klapēm, kas atver uz silto gaisu? Viņas nāk uz kkādiem motoriņiem vai trosītēm vai kā?
...
džeki, jūs te gudrāki par pečkām, lieta sekojoša...uz logiem visu laiku pūš karsto, uz kājām auksto, blakus pūš tikai auksto gaisu, regulē kā gribi, nekas nemainās. Man analoga klima.
Pečkas vārsts????
Pečkas vārsts????
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
karsto vai tikai tādu siltu? Man salonā pūta aukstu, bet uz logu tādu remdeni siltu. Pie vainas bija pečkas vārsti..jenchs rakstīja:džeki, jūs te gudrāki par pečkām, lieta sekojoša...uz logiem visu laiku pūš karsto, uz kājām auksto, blakus pūš tikai auksto gaisu, regulē kā gribi, nekas nemainās. Man analoga klima.
Pečkas vārsts????
pašai pečkai, kur regulējās uz silto vai auksto gaisu. Tur nāk uz trosītēm vai uz kkādiem motoriņiem?Armando rakstīja:kurejais tiesi?? tiesi siltuma meras elektroniski, virziena regulacija uz trositemElement rakstīja:ā un vēlviens jautājums. kā tur īsti ir ar tām pečkas klapēm, kas atver uz silto gaisu? Viņas nāk uz kkādiem motoriņiem vai trosītēm vai kā?
Jap, vārsti.jenchs rakstīja:džeki, jūs te gudrāki par pečkām, lieta sekojoša...uz logiem visu laiku pūš karsto, uz kājām auksto, blakus pūš tikai auksto gaisu, regulē kā gribi, nekas nemainās. Man analoga klima.
Pečkas vārsts????
Elektroniski, savā veidā uz motoriņiem, t.i., vārstiem.Element rakstīja:pašai pečkai, kur regulējās uz silto vai auksto gaisu. Tur nāk uz trosītēm vai uz kkādiem motoriņiem?Armando rakstīja:kurejais tiesi?? tiesi siltuma meras elektroniski, virziena regulacija uz trositemElement rakstīja:ā un vēlviens jautājums. kā tur īsti ir ar tām pečkas klapēm, kas atver uz silto gaisu? Viņas nāk uz kkādiem motoriņiem vai trosītēm vai kā?
tātad: problēma, ka salonā nepūš silto gaisu. Pie vainas izrādījās pečkas vārsts, kurš tikai nomainīts pret ejošu. Sistēma tika atgaisota, bet vēljoprojām salonā pūš auksto un salstu nost. Visas 3 pečkas trubas ir siltas. kas pa hu*ņu? Sāk jau lēnām apnikt čakarēties..
Kā zini, ka ejošs? Pilnīgi pa visiem caurumiem pūš aukstu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 34