Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 120
- chevron_right
problēma tāda ka pazuda tuvās gaismas šodien. spuldzēm un drošinātājiem viss ok. varētu būt ka kāds no tiem relejiem atteicies?
Viens variants ir relejs, atrodi kurš atbild par tuvajām un ieliec citu, kaut patestēt. Nākamias variants ir gaismu slēdzis - ar to saistās daudz šāda veida likstasEJANSONS rakstīja:problēma tāda ka pazuda tuvās gaismas šodien. spuldzēm un drošinātājiem viss ok. varētu būt ka kāds no tiem relejiem atteicies?
bet visinteresantākais ir tas ka gabarīti deg un viens tālais arī.
Hmmm... Pēc idejas ir tā, ka tālie deg pie ieslēgtas aizdedzes, tīri lai uzmirkšķinātu, bet ir ieslēdzami pilnībā, ja deg tuvās gaismas. Ja vari ieslēgt pilnībā, ar agismas slēdzi uz tuvajām gaismām, tad pēc idejas relejs strādā. Ja nemaldos, tad tuvo gaismu relejam ir izejas 87 un 87a - viena atbild par pašām lampām, otra par elektrības padevi uz gaismām, kas ieslēdzamas tikai ar ieslēgtām tuvajām (pak. miglas un talās gaismas). Paprovē ielikt citu, tādu pašu, releju. Ja tas neko neizmaina, tad jāskatās pa shēmām, vai no gaismas slēdža uz tuvajiem/tālajiem iziet viens vads uz abam lampām, vai uz katru lampu savs vads. Pārbaudi vēlreiz drošinātājus, pamēģini ielikt citu drošekli. Ja drošekli izsitīs, tad vaina ir vados uz lampām vai lampās, ja neizsit, tad jāiet velreiz cauri visam, kas ir līdz drošeklim (relejs, slēdzis). Cik atceros, tad arī aizdedzes atslēgas kontaktgrupai bija sakars ar lampām, jo tuvās var ieslēgt tikai ar ieslēgtu aizdzedzi. Būtībā apstāv iespēja, ka vaina var būt arī tur. Vnk provē visu pēc kārtas pārbaudīt, sakot no lampām: Lampas>Drošeklis>Relejs>Slēdzis>Kontaktgrupa.EJANSONS rakstīja:bet visinteresantākais ir tas ka gabarīti deg un viens tālais arī.
Kā arī masu lampām pārbaudi, t.i., masas vadus, kuri pie bundžas piemesti aiz lukturiem.
ok, paldies
sveiki, vel arvien nesmu ticis skaidriba ar savu e 36 92g. 318is . apgriezienus tik var uzcelt lidz 2500 un viss talak nevar, ja tur gazes pedali tad skaudit sak. uztaisiju diagnostiku tur ka vainu uzradija kadu tur apgriezieniem deveju, to nomainiju pret jaunu bet rezultats pilnigi tads pats un piesledzot atkal pie kompja rada pilnigi to pasu.... vnk nezinu ko vairs darit, ta vien liekas ka driz auto iedzisu skuuni lai stav un viss
vadi visi parbauditi itka ir ok
kas tas par ariezienu devēju vispār isam ir?
un joprojām iteikšu sākt ar sveču vizuālu pārbaudi.
un tad paskatīt svečvadus vai nav saplēsti un vai visiem ir 5 kiloomu pretestība.
un joprojām iteikšu sākt ar sveču vizuālu pārbaudi.
un tad paskatīt svečvadus vai nav saplēsti un vai visiem ir 5 kiloomu pretestība.
UZ sitiena neatceros kur tev stāv apgriezienu devejs ,bet ja viņš ir uz spararata tad noņem starteri un apskaties kas ar devējiem ! bet ja uz kļoķvārpstas tad zobiņus priekša ,man bija līzīgi .
Drive until you die with your e36
nav tur nekāda apgriezienu devēja. ir kloķvārpstas stāvokļa devējs-jaunākajiem is nāk blokā pašā aizmugurē un skaita zobus gredzenam kas ir uz kloķvārpstas. vecākajiem nāk motora priekšā pie apakšējā rullīša kas atrodas uz kloķvārpststas gala.
tad vēl ir sadales vārpstas stāvokļa devējs kas atrodas motora priekšā pašā augšā.
tad vēl ir sadales vārpstas stāvokļa devējs kas atrodas motora priekšā pašā augšā.
izklausas, ka tieši sadalenes stāvokļa devējs vai tā vadi būs pie vainas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sveiki... Man ir problema tada ka man obc nestrādā vispar ar vadiem man skiet gateris un engeli nedeg vai ir kads elektrikis seit kurs varetu palidzet?
.......74
pačeko drošinātājus visam - gan OBC gan gabarītiem, enģeļiem biezi pie vainas ir invertora bloki (man aizvakar nobeidzās trešais bloks 3 mēnešu laikā), ja nekas no tā visa nelīdz, tad jārokas pa vadiemRolitis rakstīja:Sveiki... Man ir problema tada ka man obc nestrādā vispar ar vadiem man skiet gateris un engeli nedeg vai ir kads elektrikis seit kurs varetu palidzet?
Sākumā vari pārbaudīt ar voltmetru vai strāva vispār pienāk.
Sekojoša problēma, akulumators ātri izlādējās kad klausos sabooferi...! Nopirku gandriz jaunu aķīti, pieliku paklausījos mūziku pabraukāju, nākamajā dienā no rīta knapi piešķilt mašinu varēju. izmēģināju noņemt pastiprinātāja masu nost un atstāju mašinu pastāvēt, nez vakarā atnācu pieleca labi! Ko man darīt?
pastūzis ēd nost.
paeksperimentē vēl ar pūstūzi....
pāstūzis izslēdzas, kad izslēdz maģi?
paeksperimentē vēl ar pūstūzi....
pāstūzis izslēdzas, kad izslēdz maģi?
Japaskatas tiesam vai vins vispar izsledzas, Paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 120