Dažādas problēmas ar elektroniku

Profila bilde
Latko
Ziņojumi: 40
Pievienojies: 14 Jūn 2013, 15:28
Braucu ar: 320 Coupe
RENIO rakstīja:pastūzis ēd nost.
paeksperimentē vēl ar pūstūzi....
pāstūzis izslēdzas, kad izslēdz maģi?
Problema bija bagaznieka lampina, vina nesledzas ara kad aizver aizmuguri :D
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK
Reputācija: 5

sveiki, lieta tada ka bmw 318 95gada ir problema ka elektriskas lukas sledza gaismina visu laiku deg un centrala nestrada ka vajaga(kad taisa ciet tad vina aiztaisas ciet un uzreiz attaisas), un ari releys viens zem stures(oranza krasa) ir ieslegts(un ari karsts, kad iznem vinu ara tad luku nevar attaisit un gaismina vairs nedeg), ka ari ar to visu releju ieksa es atvienoju zalo connector plug no centrala modula kas atrodas zem bardacoka un tad tas relejs izsledzas un luku nevar attaisit un gaismina vairs nedeg, bet tad centrala atslega darbojas perfekti(kad aiztaisi tad vis aizveras, un kad attaisi tad viss attaisas) un ari biju meginajis to sledzi lukas atvienot bet tad tas relejs zem stures tapat ir ieslegts un ari lukas releju(melns) biju atvienojis bet tas oranzais relejs tapat ir ieslegts, tad es atvienoju to balto vadu connectoru(man uz vina ir 3 vadi 2 sarkani un viens melns/zals) tad tas relejs izsledzas bet aizmirsu parbaudit vai centrala darbojas,
itka vadi zem paklaja bija ok un vadus kas ir bagaznieka salaboju.
Un tas oranzais relejs ir ejoss.
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK
Reputācija: 5

un vel akits atri nosezas kad radio paklausas.
Bet visi drosinataji ir veseli.
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway
Reputācija: 1

tev veciit laiks elektriki mekleet lai pamera slodzi kad viss ir atvienots kkas tev nav isti kartibaa. pats tu tocna gala netiksi, zinu peec pieredzes!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
melaro
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 13 Apr 2013, 21:05
Braucu ar: m50b25
Atrašanās vieta: Rīga
Vai varētu būt pie vainas bloks, kas atbild par centrālo un logiem?

Kad slēdzu vaļā/ciet mašīnu, nospiežot pogu reizēm aizslēdzas/atslēdzas durvis, pagriezieni vienmēr iedegas slēdzot, un kkāda skaņa arī nopīkst katru reizi slēdzot. Strādā tikai labās durvis, kreisās nereaģē. Ja neatslēdzas/neaizslēdzas, pagaidu kādas 5 sek. atkal tas pats, un ar nākamo reizi kā pagaidu 5 sek un nospiežu, tad atslēdzas/aizslēdzas, galvenais, ka logi slēdzot/atslēdzot nolaižas un aizlaižas nedaudz kā jābūt kupejai.

Cerams sapratāt, ko domāju :gigigi:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Kura gada auto?
Profila bilde
melaro
93. gada beigas
Profila bilde
melaro
melaro rakstīja:Vai varētu būt pie vainas bloks, kas atbild par centrālo un logiem?

Kad slēdzu vaļā/ciet mašīnu, nospiežot pogu reizēm aizslēdzas/atslēdzas durvis, pagriezieni vienmēr iedegas slēdzot, un kkāda skaņa arī nopīkst katru reizi slēdzot. Strādā tikai labās durvis, kreisās nereaģē. Ja neatslēdzas/neaizslēdzas, pagaidu kādas 5 sek. atkal tas pats, un ar nākamo reizi kā pagaidu 5 sek un nospiežu, tad atslēdzas/aizslēdzas, galvenais, ka logi slēdzot/atslēdzot nolaižas un aizlaižas nedaudz kā jābūt kupejai.

Cerams sapratāt, ko domāju :gigigi:
? :sad:
Profila bilde
karl
Ziņojumi: 263
Pievienojies: 08 Aug 2012, 13:06
Braucu ar: prieku
Pamēģini samīnīt to bloku kas ir aiz bardačoka, blakus galvenajam kompim stāv. Cik man stāstija tas ir tieši centrālai un logiem
Ir arī bildes kaut kur ir kā viņš izskatās pie "E36 rezerves daļas" , kur es postoju.
Vai arī varu vakarā ielikt.
Profila bilde
melaro
Paldies! :super:

Kā izskatās varēšu gan jau pats atrast!
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Bet tev der tikai 93. un uz leju komforta bloks. Pēc idejas, nevajadzētu logiem palaisties lejā, kad atslēdz centrālo atslēgu. Logs palaižas tikai tad, kad durvis taisi vaļā.
Profila bilde
melaro
Nu viņš gļučī, jo, kad nenostrādā durvju mehānisms un neatveras durvis, man logi paceļas, un pēc tam aizveras.
Par tā bloka gadiem paldies! :super:
QUICK
Ziņojumi: 7
Pievienojies: 24 Mai 2013, 17:41
Braucu ar: E36 328 Touring

17 Jūl 2013, 09:00

Ar asc es tiku gala bet man ir viena veca problema kura sak riebties jo ed nost akomulatoru!
Es kad atslegu izvelku man paliek darbiba jeb ieslegts OBC un spidometra deg nobraukums, ari ir tada sajuta ka pecka neatsledzas jo kad galigs klusums kkada dukonja ari tur ir vainu tas ir obc!!! nu kkadas 4 dienas akis sauss!!! HELP! si tema ir otrreiz jo aizbraucu pie elektrika man ar signalizaciju viss ir ok un ta nebija vinjas un imobilaizera vaina!!! :lol:
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem
Šodien nopirku bagāžnieka lampu, jo man nebija tāda. Vieta paredzēta, bet bija nozaudēta laika gaitā. Pieliku klāt un nedega. Liekot iekšā norautījās brīžiem. Domāju vadiem gali ielūzuši un pieliku citus. Problēma tāda pati - joprojām nedeg. Vienīgais veids kā likt tai lampai degt ir salaist vadus uz īso vai lampiņas kājiņu pie karkasa.
Pieņemu kaut kur vados problēma. Bet kā tiem vadiem īsti tikt klāt ?
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

Iespējams problēma ir tani ka kāds vads pārlūzis - parasti pārlūzt bagāžniek savienojuma vietā.
Vai arī iespējams ka slēdzītis ir beigts kas ieslēdz pašu lampiņu.
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem
Slēdzītis ir īsti kur atrodas ? Par bagāžnieka savienojumu domā kur lokās amītis ?
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

Sqvienojuma vieta - kur amītis lokas
slēzītis ir bagāžnieka vākā. man liekas ka bija kreisā pusē skatoties no bagāžnieka mehànisma puses
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633
Ir tāda lieta, ka jaucu laukā salonu un sanāca arī noņemt piepīpētāju, kad saliku kopā, viss itkā kārtībā, salons netika sačakarēts, bet nesaprotu kāda velna pēc nestrādā vairs piepīpētājs, vadi cik zinu, tad pareizi pievienoti, bet vairs nestrādā, kas par problēmu varētu būt? :sad:
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

RF_ rakstīja:Šodien nopirku bagāžnieka lampu, jo man nebija tāda. Vieta paredzēta, bet bija nozaudēta laika gaitā. Pieliku klāt un nedega. Liekot iekšā norautījās brīžiem. Domāju vadiem gali ielūzuši un pieliku citus. Problēma tāda pati - joprojām nedeg. Vienīgais veids kā likt tai lampai degt ir salaist vadus uz īso vai lampiņas kājiņu pie karkasa.
Pieņemu kaut kur vados problēma. Bet kā tiem vadiem īsti tikt klāt ?
Ja deg tikai, kad pieliek pie auto karkasa, tas nozīmē, ka masas nav... Ja slinkums meklēt, kur pazudusi masa, vari izvilkt vadu no tās lampiņas kājiņas un vadu pielikt pie kuzava. :gigigi: Bet es labāk atrastu, kur tā masa pazudusi.
Attēls
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga
Blakussēdētāja pusē abi logi neveras ne vaļā, ne ciet. Šofera pusē viss kā pienākas, bet blakussēdētāja pusē nereaģē. Nospiežot pogu dzird ka logu motoriņš ieskanas, bet nereaģē. Noņēmu abām durvīm apšifkas, bet nekur neizskatās ka būtu kaut kas atvienojies. Kur varētu būt vaina ? Varbūt vienkārši abi motoriņi atteikušies ?