Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 87
- chevron_right
Tikko atradu netā , bet paldies Amish.
cienijāmie eksperti, šitas OK grabinātājs ir:
http://www.aux.lv/lv/cd-atskaotji/4283- ... 180rr.html
vai
http://www.aux.lv/lv/cd-atskaotji/4296- ... 181rr.html
???
http://www.aux.lv/lv/cd-atskaotji/4283- ... 180rr.html
vai
http://www.aux.lv/lv/cd-atskaotji/4296- ... 181rr.html
???
Es zinu kad loti labs ir alpine 123r tadu pats adevu kopa ar veco masinu tagat vajag nopirtk tadu jo vinam var pieslekt subi un tumbas klat usb aux izejas labs nedaudz dargaks ir vins
Man ir 170rr, tobiš nu jau vecais modelis, sūdzību nav, skan labi arī ar orģinālajām tumbām.
Laba piezīme "ar orģinālajām tumbām" :) Priekš stok sistēmas tiešām būs ok, var ņemt kaut vai to, kas patīk pēc skata un nav pats lētākais!
d[-_-]b
Labā tumā aizmugurē visu laiku zūd skaņa. Kreisā čerkst. Kreisā laikām klājas nost, bet labā strādā normāli, kad strādā Tumba nav pie vainas, maģis arī un pāreja ir jauna, tātad tie vadi kas no mašīnas nāk. Kā man normāli pie viņiem tikt un ko darīt. Var viņus nomainīt kaut kā?
Jautājums Touringu īpašniekiem - padalieties ar info - kādus aizmugurējos skaļruņus esat atraduši ar kuriem var aizstāt touringa OEM aizmugurējos skaļruņus? Tur vietas tā pamaz, bet griezt neko negribu...Manējie kautkā nelāgi čarkst
pirku 13 cm pioner , kadi 200+ wati , jo vajadzeja tikaj augstam un videjam frekvencem , liekot iekša izskatijas ka jaunais skaļrunis ir pa kadu 1 cm mazaks , bet ielida normali , un skan labi , protams basus no tadiem negajdi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bija identisks jautājums par skaļruņiem touringam.
Paldies, mēģinās kaut kad iemontēt tos 13cm iekšā
Paldies, mēģinās kaut kad iemontēt tos 13cm iekšā
Ok, skaidrs, tad apmeram vismaz zinu uz kuru pusi meklēt
Visdažādākos 13cm skaļruņus, itkā liekas ka ir 1cm pa lielu tas skaļrunis, bet visu var ļoti smuki pieskrūvēt... es sev ieliku kautkādus lētos pioneer komponentus, jo labus skaļruņus tur nav nekāda jēga likt, dēļ mazās telpas kas tikuntā sakarīgu skaņu neveidos..varis rakstīja:Jautājums Touringu īpašniekiem - padalieties ar info - kādus aizmugurējos skaļruņus esat atraduši ar kuriem var aizstāt touringa OEM aizmugurējos skaļruņus? Tur vietas tā pamaz, bet griezt neko negribu...Manējie kautkā nelāgi čarkst
pa kurieni vissērtāk izvilkt massas vadu e36 kupejā no salona uz motortelpu???
BMW_The Ultimate Repair Bill
Laikam zem bardačoka bija kautkāds caurumiņš, tik tur jāiemāna tas vads, bet man massas vads ir paņemts no virsbūves, ja runa iet par pastūziramyrez rakstīja:pa kurieni vissērtāk izvilkt massas vadu e36 kupejā no salona uz motortelpu???
Cabooom
nedaudz sapisos :D:D biu domaajis plussa vadu:)unider rakstīja:Laikam zem bardačoka bija kautkāds caurumiņš, tik tur jāiemāna tas vads, bet man massas vads ir paņemts no virsbūves, ja runa iet par pastūziramyrez rakstīja:pa kurieni vissērtāk izvilkt massas vadu e36 kupejā no salona uz motortelpu???
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tas pats cauruminjsh tev arī derēs nez, varbūt tur ir kāda gumija virsū, bet tikko biju aizgaajis paskatiijos savam izjauktajam e36.ramyrez rakstīja:nedaudz sapisos :D:D biu domaajis plussa vadu:)unider rakstīja:Laikam zem bardačoka bija kautkāds caurumiņš, tik tur jāiemāna tas vads, bet man massas vads ir paņemts no virsbūves, ja runa iet par pastūziramyrez rakstīja:pa kurieni vissērtāk izvilkt massas vadu e36 kupejā no salona uz motortelpu???
Cabooom
Ir ir zem bradačoka orģināls caurums, viņā gumija man bija iekšā un kaut kādi vadi jau izvilkti, paurbini gumijā jaunu caurumu un velc tik cauri.ramyrez rakstīja:nedaudz sapisos :D:D biu domaajis plussa vadu:)unider rakstīja:Laikam zem bardačoka bija kautkāds caurumiņš, tik tur jāiemāna tas vads, bet man massas vads ir paņemts no virsbūves, ja runa iet par pastūziramyrez rakstīja:pa kurieni vissērtāk izvilkt massas vadu e36 kupejā no salona uz motortelpu???
@instagram - anrijs.v
Neatceros kurš , bet te viens useris bija touringam uztaisījis sabūfera kasti sānā , starp bagāžnieku un pakaļēja riteņa arku. Varbūt kāds zin kurš tas bija? Gribu taisīt tā pat un ir pāris jautājumi.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... &start=660tomaats rakstīja:Neatceros kurš , bet te viens useris bija touringam uztaisījis sabūfera kasti sānā , starp bagāžnieku un pakaļēja riteņa arku. Varbūt kāds zin kurš tas bija? Gribu taisīt tā pat un ir pāris jautājumi.
Paldies
Tēma atrisināta, ja nu kādam kas līdzīgs gadijies. Grabēja lūkas drenāžas (laikam) caurules pret spārnu. Pa laucisko tika ielikts porulons starp trubu un spārnu tagad ar skaņu vis kārtībāChelios rakstīja:Kupejai samainīju oem izgrabinātos skaļruņus pret jauniem, taču tagad, pat pie nelieliem basiem ir sākuši pretīgi grabēt priekšējie spārni. Iekšpusē viss ok, bet tieši no ārpuses ir tā graboņa. No iekšpuses visu izjaucu, apskatīju, visas izolācijas ir vietā, ir kādas idejas kā tikt galā ar to problēmu? Limēt papildus kkadu skaņas izolācijas materiālu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 87