Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 120
- chevron_right
M50 spoles ir saderīgas, bet M50 uz M52 un otrādi - nē, jo stiprinājumi atšķiras.
Sveiks man is problema ar 1 simbolu kas tas ira?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jāmaina bremžu kluči/loki/uzlikas.
Vai arî devèjs pagalam.
Krāsniņa darbojas ?
logam un kājām pūs, vidus nē, bet tur, es domāju, vaina ir slēdzī
Vnk prasu, jo nevar vairs autiņu piešķilt un šis, tā izskatās, nav pie vainas
Vnk prasu, jo nevar vairs autiņu piešķilt un šis, tā izskatās, nav pie vainas
Cik noprotu, starteri pat neiegriež? Ja jā, tad šis ir tas drošinātājs, kāpēc nelec.
griest griež...biju tikai līdz bodei, tad viss okej, tagad vakarā gribēju padzī tuvāk mājai, lai noskalotu, bet zāģē zāģē un dzīvības nav :(
Sūknis darbojas?
Takā dzīvoju laukos, mašīnas stāv ārā un tagad līst, tad būs vien jāskatās tas rīt, šākšu ar Dolfs ieteikto, varbūt ir vēl kādi varianti?
btw pagriežot atslēgu līdz otrai pozīcijai, sūkni vajadzētu dzirdēt pāris sekundes? vai arī es maldos
btw pagriežot atslēgu līdz otrai pozīcijai, sūkni vajadzētu dzirdēt pāris sekundes? vai arī es maldos
Vajadzētu, viņam spiediens jāuzlādē kādu sekundi +-
Lai veicas!
Lai veicas!
Liels paldies, biju aizskrējis pačekot, pagriežot atslēgu ir klusums
to sakusušo draņķi ja es ar skrūvriezi ķeksēšu ārā neko sabeigt es tur nevaru? esmu vnk zaļš gurķis visā šajā padarīšanā
to sakusušo draņķi ja es ar skrūvriezi ķeksēšu ārā neko sabeigt es tur nevaru? esmu vnk zaļš gurķis visā šajā padarīšanā
Droši čakarē ārā, tam vajadzēja būt pečkas drošinātājam. 30A
Paskaties 15A drošinātāju (zilā krāsā) , kas ir uzreiz pirms sakusušā drošinātāja, tam vajadzētu būt sūkņa drošinātājam.
Paskaties 15A drošinātāju (zilā krāsā) , kas ir uzreiz pirms sakusušā drošinātāja, tam vajadzētu būt sūkņa drošinātājam.
tas drosinatajs ir heater blower. respektivi peckas motorinjam. jabut 30A
heater control par ko tu runaa ir 23 droseklis.
tam sakusushajam droseklim nau nekada sakara ar bendz suukni.
bedz suuknim ir 18 droseklis 15A, respektiivi divus uz atpakalu no sakusushaa.
par nepielaishanu, pastities jau suukni var, cik tad tur reali taa darba. naaks aukstags, arvien biezak dzirdesim jautajumus par bedz suuknju neiesanu
labojums, tev bildee nau 19tais drosinatajs, tadas bendz suuknim bus vienu pirms sakusushaa
heater control par ko tu runaa ir 23 droseklis.
tam sakusushajam droseklim nau nekada sakara ar bendz suukni.
bedz suuknim ir 18 droseklis 15A, respektiivi divus uz atpakalu no sakusushaa.
par nepielaishanu, pastities jau suukni var, cik tad tur reali taa darba. naaks aukstags, arvien biezak dzirdesim jautajumus par bedz suuknju neiesanu
labojums, tev bildee nau 19tais drosinatajs, tadas bendz suuknim bus vienu pirms sakusushaa
...
Drošinātāji visi ir veseli, tātad pēdējais jautājums, kā visvienkāršāk pārbaudīt vai sūknis vesels?
tavaa gadijumaa visvieglakais variants buutu iznjemt suukni araa un pielikt pa taisno pie akjisha, taa tu zinasi vai pats suuknis stradaa, ja stradas tad jau jasak pamerit vai pienak strava vinjam un ja nepienak tad kur ir problema.
karoc dari taa, norauj aizmugurejo kroslu nost, atskruuvee vaaku pasaziera pusee, atvienu trubinjas, bik nopiles tur bendzis bet nekas.
atskruvee lielo korkji un njem bendz suukni aaraa.
bet nu pirms tu to visu dari tiesam paklausies vai vins tiesam nestradaa.
ir citi veidi kaa to visu izdarit, bet pec taviem ieprieksejiem textiem spriezot sis bus vieglakais un drosakais preks tevim.
ps kad pieliec vinju pie akjisha tik uzmanies, ja vins saaks stradat bendzis ies uz visam pusem, tas kas suukni ieksaa vel sagalabajies
karoc dari taa, norauj aizmugurejo kroslu nost, atskruuvee vaaku pasaziera pusee, atvienu trubinjas, bik nopiles tur bendzis bet nekas.
atskruvee lielo korkji un njem bendz suukni aaraa.
bet nu pirms tu to visu dari tiesam paklausies vai vins tiesam nestradaa.
ir citi veidi kaa to visu izdarit, bet pec taviem ieprieksejiem textiem spriezot sis bus vieglakais un drosakais preks tevim.
ps kad pieliec vinju pie akjisha tik uzmanies, ja vins saaks stradat bendzis ies uz visam pusem, tas kas suukni ieksaa vel sagalabajies
...
Noņem melno vāciņu pie drošinātāju kastes, tur atrodas trīs releji.GunChijs rakstīja:Drošinātāji visi ir veseli, tātad pēdējais jautājums, kā visvienkāršāk pārbaudīt vai sūknis vesels?
Pirmais relejs, kas ir tuvāk mašīnas purnam ir sūkņa relejs, izņem viņu ārā un ieliec vada gabalu 30 un 87 ligzdā, (uz releja ir numerācija) ja drošinātājs vesels, tad sūknim vajadzētu dūkt.
tu saki cilvekam kurs uzdod jautajumu kuram nau isti pat sajegas kaa iznemt drosekli, lai vins liek peremechku?
un tikuntaa pec peremeckas metodes nau garantets ka suuknis ja neiet tad tas ari ir vainigs, vadi/kontakti ari pie suuknja var but vainigi
un tikuntaa pec peremeckas metodes nau garantets ka suuknis ja neiet tad tas ari ir vainigs, vadi/kontakti ari pie suuknja var but vainigi
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …