Angel eyes- Enģeļacis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
zem video ir uzraksts "They do not flicker in real life." tas ir kāds video defektswhite_Angel rakstīja:http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 5ZHFE&NR=1
paskaidrojiet kāds? kā to var dabūt gatavu
Videokameras dikti nemīl LED gaismas, tapēc, piemērām, jauno auto recenzijās bieži izskatās ka gaismas raustās.white_Angel rakstīja:http://www.youtube.com/watch?feature=en ... 5ZHFE&NR=1
paskaidrojiet kāds? kā to var dabūt gatavu
e36 eņģeļacis der e39?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
neder.
kas ir atskirigs ?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
lukturi!:D
iekšējei stiklu diametri!
iekšējei stiklu diametri!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu ja pienjemu pa e39 ir lelaki iekseji stiklinji nedaudz. tatad deres.
Der, ja E39 ir pirmsfeislifta lukturi (1996-2000.g.)alnitos rakstīja:e36 eņģeļacis der e39?
Paldies!
Cik viegli ir uztaisiit Angel eyes lai strada ka strobo?
jasavieno angel eyes ar strobo bloku?
braucot ar tuvajaam, angel bus kaa gabariti?
jasavieno angel eyes ar strobo bloku?
braucot ar tuvajaam, angel bus kaa gabariti?
M.K.
CCFL eņģeļi varētu ātri nobeigties no tādās izdarībām :) Tad labāk LED eņģeļus.
kādas lampeles ir`A tiem strobiem ? ja tādas kā zibenēm tad sanāks auzas, bet led riņķiem ir vajadzīgs draivers uz 12v. vai tādus tirgo nezinu.
sorry par varbūt par jau 100 reizes uzdotu jautājumu, bet vai ar e36 eņģelacīm var iziet tehnisko apskati? ja nē ko jūs darat lai izietu?
Mainām lukturus. To vai izlaidīs ar engeļiem, ir atkarīgs no inspektora garastāvokļa un Tava horoskopa uz konkēto dienu! :) Vēl 2-3 gadus atpakaļ gāju bez problēmā Rīgā (ar atslēgtiem eņgeļiem), bet tā nopietnā piekasīšanās cik saprotu sākās tikai pēdējā laikā.
d[-_-]b
jā tā laikam ir pirmo reizi gāju ar 1 miglu un ar vel daudzam problemam .visiem bija pofigs, kad braucu uz atkārtoto tad pie visa piekasījās.
Sveiki.
Kāds var pateikt kāds ir e36 enģeļacīm izmēri ? 80mm ? Un vai visi četri ir vienādi pēc izmēriem ?
Kāds var pateikt kāds ir e36 enģeļacīm izmēri ? 80mm ? Un vai visi četri ir vienādi pēc izmēriem ?
Re kādi man stikliņi
Liekot eņģeļus,nav jagriež nekāds silikons. atskrūvē 6 skrūves un stikliņš nāk ārā
Liekot eņģeļus,nav jagriež nekāds silikons. atskrūvē 6 skrūves un stikliņš nāk ārā
Kaa kuraam lampaam, bet kuraam tieshi nezinu. :) Sedanam bij silikons, kupejai silikons un universalim silikons un turetaaji.