Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 87
- chevron_right
Nu bija runa par to, kur tad parastam jūzerim iepirkt to brendu, kas būtu lētāks un kā minimums ne sliktāks par GZ.. Tas pats GZ mūsu pašu internet veikalos pietiekoši plaši pieejams...
d[-_-]b
Jau sen mekleju sev normaalu cd magnetolu, protams pioneer firmas...domas kriit uz pioneer modeli kuram nav cd un ir aux,usb,sd, Bluetooth, utt-karoce digitalais resiveris...
plusi: vins ir iisaaks, vins jauns maksaa ap100e;
minusi: nav cd(kaut gan nezinu vai kads tadus izmanto vel);
vai kaadam ir shads brinums? gribu saprast vai skanjas kvalitaate ir ok!!!
plusi: vins ir iisaaks, vins jauns maksaa ap100e;
minusi: nav cd(kaut gan nezinu vai kads tadus izmanto vel);
vai kaadam ir shads brinums? gribu saprast vai skanjas kvalitaate ir ok!!!
Zirdzins rakstīja:
minusi: nav cd(kaut gan nezinu vai kads tadus izmanto vel)
CD izmanto tie kas nav krituši uz ausīm un kuriem autiņā ir +/- ciešama skaņa. Mp3 skanējums (ja neskaita pāris specifiskus sintētiskas elektronikas novirzienus kur kompresija nekaitē) jau ir dikti bēdīgs pret CD.
Ja ir ambīcijas kādreiz ielikt ciešamu skaņu, tad varbūt vērts meklēt aux, usb galvu kas atbalsta WAV failus un kurā ir labs DAC - nu vai arī ārēju WAW atskaņotāju ar labu DAC un štepselēt aux
Jebkurā gadījumā pagaidām vēl CD ir stipri lētāks risinājums kā tikt pie salīdzinoši kvalitatīvas skaņas.
Ja autiņa skaņas sistēma neļauj saklausīt starpību starp mp3 un nekompresētu failu, tad ir galīgi vienalga kādu "magnetolu" pirkt - ka tik atbalsta vajadzīgos portus un bezvadu savienojumus. Tāpat skanēs kā prikurkā iesprausts fm pļurķis kuru uztver kaut 70to gadu rādžiņš.
man liekas ka lielaakaa dalja forumistu mauc ar usb un muzona kvalitate 320kb...es pats personigi neesmu nopircis nevienu cd sava dzive, tapat kaa arii dvd filmu protams negaidu ka bus laba kvalitate, bet tas pats vien resiveris ir, tikai bez cdBadToro rakstīja:Zirdzins rakstīja:
minusi: nav cd(kaut gan nezinu vai kads tadus izmanto vel)
CD izmanto tie kas nav krituši uz ausīm un kuriem autiņā ir +/- ciešama skaņa. Mp3 skanējums (ja neskaita pāris specifiskus sintētiskas elektronikas novirzienus kur kompresija nekaitē) jau ir dikti bēdīgs pret CD.
Ja ir ambīcijas kādreiz ielikt ciešamu skaņu, tad varbūt vērts meklēt aux, usb galvu kas atbalsta WAV failus un kurā ir labs DAC - nu vai arī ārēju WAW atskaņotāju ar labu DAC un štepselēt aux
Jebkurā gadījumā pagaidām vēl CD ir stipri lētāks risinājums kā tikt pie salīdzinoši kvalitatīvas skaņas.
Ja autiņa skaņas sistēma neļauj saklausīt starpību starp mp3 un nekompresētu failu, tad ir galīgi vienalga kādu "magnetolu" pirkt - ka tik atbalsta vajadzīgos portus un bezvadu savienojumus. Tāpat skanēs kā prikurkā iesprausts fm pļurķis kuru uztver kaut 70to gadu rādžiņš.
100eur, kas tu neesi?
pogu pielaagoshana salonam un aizgaaja
pogu pielaagoshana salonam un aizgaaja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zirdzins rakstīja: man liekas ka lielaakaa dalja forumistu mauc ar usb un muzona kvalitate 320kb...
Tas jau nav nekas slikts - vienīgi nav cerību, ka kāda no atskaņojošām ierīcēm "skanēs labāk"-vajadzētu būt +/- vienādiem rezultātiem. Kuram būs vislabākie skaļruņi, piemeklēti, lai dikti nepārsniegtu galvas pastiprinātāja jaudu - tam arī vissakarīgāk skanēs.
Dzirdēju,ka kenwoodiem tagad ir (un gan jau vēl kādām citām) galvām ir .flac atbalsts,ir kāds mēģinājis?Draudzenes autiņam kkad pagājušā gada beigās noprirku JVC ar flac atbalstu,pat nepamēģināju jo JVC un peugeot orģinālās tumbas diez vai dos man kaut kādu iespaidu
Zirdzins rakstīja:kas ir flac?
Salīdzinoši nekompresēts fails - vairāk informācijas - kvalitatīvāk var atskaņot.
No 99.99% foruma autiņiem neviens (it īpaši jau paši saimnieki) nesapratīs starpību starp kārtīgi sagatavotu 320kbps mp3 (sataisītu no flac'a nevis no kāda cita 128kbps mp3) un flac... Ja neticat, varat paši pamēģināt (kaut vai mājās, ja ir kāds +- normāls sets), un sapratīsiet, ka nav nekāda jēga pēc tā flac vai origināla CD kvalitātes dzīties, JA ir iespēja sataisīt kārtīgu 320kbps mp3...
d[-_-]b
pa lielam es no youtubes ar online lapas konverteri velku visus setus utt...320kb protams, un par kvalitati nesudzos-diezgan labaDj Plosky rakstīja:No 99.99% foruma autiņiem neviens (it īpaši jau paši saimnieki) nesapratīs starpību starp kārtīgi sagatavotu 320kbps mp3 (sataisītu no flac'a nevis no kāda cita 128kbps mp3) un flac... Ja neticat, varat paši pamēģināt (kaut vai mājās, ja ir kāds +- normāls sets), un sapratīsiet, ka nav nekāda jēga pēc tā flac vai origināla CD kvalitātes dzīties, JA ir iespēja sataisīt kārtīgu 320kbps mp3...
Tu neticēsi,ja es Tev teikšu,ka tie 320kbps tur ir tikai tikai kā skaitlis?
Dj Plosky,pilnībā piekrītu,nesen paņēmu pāris Queen dziesmas .flac formātā ar 946kbps ,pārkonvertēju ar xrecode uz mp3,lai mašīnā savā aizvēsturiskajā sony no usb klausītos - reāli labi skan,es teiktu ka uz stock žurkas skaļuruņiem + subja,kāds ir mans setups mašīnā,neko vairāk nevajag pat.
Cik esmu saskāries ar online converteriem ,nu nez ,nekad nav trāpijies tāds,kas kaut ko klausāmu spēj pārkonvertēt,jā tie 320kpbs tur ir,bet labs 128 kbps skan tāpat,nerunājot par VBR.Bet tas kā kuram ir dzirde,man ir muzikālā(tā ko mūzikas skolā vajag,lai mācītos n shit)un tāpēc es reizēm labāk izslēdzu maģi kādam,kam ir ūber sliktas kvalitātes mptrjoška un izbombīti golfa skaļuruņi,tad jau labāk klausīties dzinējā
Par audio e36 - kā biedri cīnās ar grabošu palodzi aizmugurē uz basiem?Iebāzt kaut kādu švammi apakšā?
Dj Plosky,pilnībā piekrītu,nesen paņēmu pāris Queen dziesmas .flac formātā ar 946kbps ,pārkonvertēju ar xrecode uz mp3,lai mašīnā savā aizvēsturiskajā sony no usb klausītos - reāli labi skan,es teiktu ka uz stock žurkas skaļuruņiem + subja,kāds ir mans setups mašīnā,neko vairāk nevajag pat.
Cik esmu saskāries ar online converteriem ,nu nez ,nekad nav trāpijies tāds,kas kaut ko klausāmu spēj pārkonvertēt,jā tie 320kpbs tur ir,bet labs 128 kbps skan tāpat,nerunājot par VBR.Bet tas kā kuram ir dzirde,man ir muzikālā(tā ko mūzikas skolā vajag,lai mācītos n shit)un tāpēc es reizēm labāk izslēdzu maģi kādam,kam ir ūber sliktas kvalitātes mptrjoška un izbombīti golfa skaļuruņi,tad jau labāk klausīties dzinējā
Par audio e36 - kā biedri cīnās ar grabošu palodzi aizmugurē uz basiem?Iebāzt kaut kādu švammi apakšā?
"Par audio e36 - kā biedri cīnās ar grabošu palodzi aizmugurē uz basiem?Iebāzt kaut kādu švammi apakšā?"...
Vēlams vēl kkā nofiksēt tomēr (jo grab jau ne tikai pret bleķi, bet sitas arī pret stiklu paša tālākā mala)
Vēlams vēl kkā nofiksēt tomēr (jo grab jau ne tikai pret bleķi, bet sitas arī pret stiklu paša tālākā mala)
d[-_-]b
piekriitu ka nav protams 320kbps, bet par velti var pieciest kvalitati...Ģirts rakstīja:Tu neticēsi,ja es Tev teikšu,ka tie 320kbps tur ir tikai tikai kā skaitlis?
mp3fiber.com
labaaka skanjas sistema bmw e36 ir HK...un tur nevajag nekaadus subus, un nekas negrab, tas ir tikai manas domas, protams
Grab jau tā palodze no vecuma visticamāk.Man diemžēl nav tāda audio sistēma,iztieku ar ko varu.Starpcitu,varu Tev nosūtīt no flaca konvertētu gabalu uz mp3,varēsi izmēģināt savā auto,tikai skaties ,ka nesaslimsti ar kvalitāti,baigā narkotika
Ja runā par stok risinājumiem, iespējams... Ja nē, tad stipri šaubos!Zirdzins rakstīja:labaaka skanjas sistema bmw e36 ir HK...un tur nevajag nekaadus subus, un nekas negrab, tas ir tikai manas domas, protams
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …