Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 120
- chevron_right
Sveiki jautājums es izslēdzu aizdedzi,bet obc turpinā stradat un spidometrs turpina deg arī kas ta varētu būt par problēmu?
Sveiki jautajums , sekojoš zinu, kad varbuut ari kkur kadam ta ir gadijies, bet tik daudz diskusiju un atbilžu ,ka nav tam visam laika, konkreti problema sekojoša ;
Salona apgaismojums , iesledzot ar roku deg , bet atverot durvis nekas dedeg ? sledzisi veseli itka, iznemta signalizacija un centralaa ari nestradaa , varbuut tapec nedeg ? shema vrb kadam ir dabujama , vai zinama vaina . paldies . gaidu kadu atbildi,.
Salona apgaismojums , iesledzot ar roku deg , bet atverot durvis nekas dedeg ? sledzisi veseli itka, iznemta signalizacija un centralaa ari nestradaa , varbuut tapec nedeg ? shema vrb kadam ir dabujama , vai zinama vaina . paldies . gaidu kadu atbildi,.
no pieredzes- ja nopirki mašīnu jau ar šīm problēmām, paskaties vai durviim taa podzinja kas atbild par gaismas ieslēgšanos un izslēgšanos nav ielīmēta iekšā.
sveiki, man ir problema kad radu pagriezienu, iesledzas vienu reizi avarijas gaisma, kas par problemu var but?
cau visiem. Sodien liku sev stroboskopu, uzliku, papriecajos, kamer pamaniju, ka subis viars nestrada
subis man aktivais, tapec shema vienkarsa, bet vinam lampina deg, muzika skan, visi vadi savienoti, bet vins vnk nestrada. nedod basus un nepikst, it ka nebutu ielikti tuples, bet vini gan ir ieliktas. Kur varetu but problema ?
subis man aktivais, tapec shema vienkarsa, bet vinam lampina deg, muzika skan, visi vadi savienoti, bet vins vnk nestrada. nedod basus un nepikst, it ka nebutu ielikti tuples, bet vini gan ir ieliktas. Kur varetu but problema ?
pārbaudi tūlpes pie maģa vai tur viss ok, ja viss ok tad iespèjams pastūzim kaut kas notika.
Lieta tada, jau sen pa retam imobilaizeris chakarejas, varbut katru 30reizi, kad pielaizh mashinu tad iesledzas avareikas, mashina noslapst, 5min pamirgo un tad varu braukt talak, bet nu tas baigi reti ir. Visai mashinai apgaismojums minimali raustas, itka spriegums lekatu un shodien zvanija un teica, ka manai mashinai salona lampas iedegas pa laikam, pamirgo, izsledzas utt. Un signalizacija ari esot skanejusi. Kas pa lietu? Visi vadi, elektronika japarlasa?
kādēļ domā ka imobilaizers?!
imobilaizerus parasti neslēdz klàt gaismām.
Gan jau signalizācija čakarèjas. Iespējams pats signalizàcijas bloks sāk čakarēties.
imobilaizerus parasti neslēdz klàt gaismām.
Gan jau signalizācija čakarèjas. Iespējams pats signalizàcijas bloks sāk čakarēties.
Glūži nevarētu teikt, ka problēma ir ar elektroniku, bet precīzāk OBC 2x pogas reāli nevar iespiest, pat ja slikti kustas reakcijas nav. Jaukt ārā?
ir problēma ar xenonu.tikko ka ieslēdz spuldze deg apmēram 20sek un tad nodziest,kas pie vainas spuldze vai bloks?
Man bij tāda pati problēma beigas vispar vairs pat neiedegas, nomainiju spuldzītes un viss ok
problēma. Uzspiedu avarijas gaismas pohu un izdega pagriezieni un vairs nedeg. Relejs nosvils? kur to atrast?