Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 87
- chevron_right
atsuuti luudzu, moz tiesham saslimsu!
man ir bijusi HK sistema: kosmoss! lieliska skanja un ari bagazhnieks tukss!
esmu jau sapircis HK setu-bazishu ieksaa ari shaja auto
man ir bijusi HK sistema: kosmoss! lieliska skanja un ari bagazhnieks tukss!
esmu jau sapircis HK setu-bazishu ieksaa ari shaja auto
Nu foruma valodā runājot, tas ir tas pats, kad saka "mans 2.0 iet lopā, vnk kosmoss"... bet iespējams tas ir tāpēc, ka nav izbraukuši ar 2.8 un vispār pat nezin, ka pastāv tāds M3... Manis pēc diezgan labs salīdzinājums! :)
d[-_-]b
Grab (ir izgrabināta) viņa dēļ subīša vai ieliktām ovālenēm, ar stok bubinātājiem + to skaņasizolācijasveidīgo paliktni, kas zem viņas stokā nāk, negas tur baigi negrab.. :) Attiecīgi, ja gribam kko pilnveidot jācīnās ar visāda veida blakusparādībām, kas bieži vien aizņem vairāk laika un resursu, nekā pašas audio sistēmas izveide...Ģirts rakstīja:Grab jau tā palodze no vecuma visticamāk.Man diemžēl nav tāda audio sistēma,iztieku ar ko varu.Starpcitu,varu Tev nosūtīt no flaca konvertētu gabalu uz mp3,varēsi izmēģināt savā auto,tikai skaties ,ka nesaslimsti ar kvalitāti,baigā narkotika
d[-_-]b
Dj Plosky rakstīja:No 99.99% foruma autiņiem neviens (it īpaši jau paši saimnieki) nesapratīs starpību starp kārtīgi sagatavotu 320kbps mp3 (sataisītu no flac'a nevis no kāda cita 128kbps mp3) un flac... Ja neticat, varat paši pamēģināt (kaut vai mājās, ja ir kāds +- normāls sets), un sapratīsiet, ka nav nekāda jēga pēc tā flac vai origināla CD kvalitātes dzīties, JA ir iespēja sataisīt kārtīgu 320kbps mp3...
Man ir 10 gadīga ciešama Alpine galva ar 4x4V RCA izejām 14-15cm alpaini ar krosoveriem un pīkstuļiem priekšā un 10 fullrangi aizmugurē + 30cm alpaina subis pakaļā (visi alpaini viena sērija otrā no prastākā gala), mazos baro viens Rockford Fosgate Punch un subi otrs Punch
ar šādu setu skaņas maniakiem tuvumā nav ko rādīties - vnk korekts budžeta komplekts, bet starpību jūt JEBKURŠ, kas nav kurls, gan no 320Kps un flac gan arī no flac vai pārrakstīta cd uz orģinālo cd ierakstu (tas protams pie noteikuma ja orģinālais ir labi nomāsterēts).
Fenderējot netā mūziku jau arī mirklī var just vai flac ir uzģenerēts no iepriekš sakompresētiem gabaliem un delitējams vai ņemti normāli faili. Vislētāk to var paveikt ar austiņām.
Man kupeja ir ielikts gz 500rms subis gzrw 12xdal un klaat gz ar 1.5kw rms pastiprinataju.!!
Kaste pec parametriem ko pasi db dievi man bij ieteikusi un tiktiesam skan iespaidiigi.!
Kaste pec parametriem ko pasi db dievi man bij ieteikusi un tiktiesam skan iespaidiigi.!
Ok, davaj ierakstām CD ar kādiem 10 trekiem, kur random kartībā būs ierakstīts kāds viens un tas pats treks flac'ā un no tā paša flac'a sataisītā 320kbps mp3, piemēram, 1. ierakts falc, 2. ierakts mp3, 3. ierakts mp3, 4. ierakts mp3, 5. ierakts flac utt... Saderam, ka visus 10 neuzminēsi kur ir mp3 un kur ir flac?!
d[-_-]b
Ja runa ir par kvalitāti, kādēļ uzreiz runā par jaudu?lightemilio rakstīja:Man kupeja ir ielikts gz 500rms subis gzrw 12xdal un klaat gz ar 1.5kw rms pastiprinataju.!!
Kuri ir tie dB dievi?
Dj Plosky rakstīja:Ok, davaj ierakstām CD ar kādiem 10 trekiem, kur random kartībā būs ierakstīts kāds viens un tas pats treks flac'ā un no tā paša flac'a sataisītā 320kbps mp3, piemēram, 1. ierakts falc, 2. ierakts mp3, 3. ierakts mp3, 4. ierakts mp3, 5. ierakts flac utt... Saderam, ka visus 10 neuzminēsi kur ir mp3 un kur ir flac?!
Uz sava seta pateikšu visus (tas galīgi nav grūti + man nav ūberākā dzirde - dzirdu mirklī, kad kāds dzied šķībi, bet tā kā Šipkēvics jaunākais, kurš 50 cilvēku orķestrī mirklī pasaka kurš tieši nokļūdījies, tam nav ne tuvu ) tikai jābūt attiecīgam ierakstam - piemēram Kraftwerk sintētikai neko nedzirdēs, bet AC/DC kuri visu mauc analogi un kuru skaņu režisors ir pārcilvēks - hoķ ar vienu ausi pateikšu :) (galīgi nefanoju par AC/DC, bet beidzamie ieraksti šiem kvalitatīvi).
Piemēram Ļeņingrad ar visiem viņu maķiemperemaķiem ir paliela skaita analogie instrumenti un šos ar traki apcērt mp3.
Būs jāsagatavo CD ar kādu treku no pēdējiem AC-DC albūmiem, un tad jau - welcome uz kādu Plaza's sabraucienu un pie viena blind testu!
d[-_-]b
Jā, tikai zūd tur tās frekvences, kuras lielakoties Tev atskaņo pīkstuļi, kas pie stok izvietojuma ir dofiga prom no ass un vispār spēlē kkur kājās.. Līdz ar ko, ko šādu sadzirdēt vajag "mācēt"...Zirdzins rakstīja:
d[-_-]b
Paga paga, sanāk ja ieraksta to pašu mp3 320kbs diskā, ķip būs kvalitatīvāk kā tas pats iekš usb?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
domaaju ka nee, atshkjiribas nav...ja ierakstisi wma formaataa tad bus okFinks rakstīja:Paga paga, sanāk ja ieraksta to pašu mp3 320kbs diskā, ķip būs kvalitatīvāk kā tas pats iekš usb?
Dj Plosky rakstīja:Būs jāsagatavo CD ar kādu treku no pēdējiem AC-DC albūmiem, un tad jau - welcome uz kādu Plaza's sabraucienu un pie viena blind testu!
Varētu :) Man gan tie skaņas loriņi vēl stāv vecajā (tas gan ir jaunāks par jauno ), citas markas, braucamajā - jāsaņemas pārlikt - ausīm labi un veco varēs gaisā uzsist.
tads bajgajs jautajums , tajsu kasti pec parametriem , viss jau bija sagatavots un jau gribeju sutit materialu , bet tad ienaca prata tads variants laj bagaznieka ieekonometu vietu , tatad jautajms tads
vaj ir verts parreiķinat kasti un tajsit 1 variantu vaj atstat 2 variantu (viss jau ir apreiķinats)
vaj ir verts parreiķinat kasti un tajsit 1 variantu vaj atstat 2 variantu (viss jau ir apreiķinats)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir vērts. Nenožēloju, ka līdzīgu kasti sev tūringam uztaisīju. Smuki piestiprināt var, atspiest pret benķiem, vietu mazāk aizņem.
Luk ari iemesls , bet skaljruni ies uz bagaznieka vaka pusi , taka ar piekrametu bagaznieku diezvaj paklausisies muziku , un ekonomija sanaks kadi +/- 10 cm , tape nevaru izlemt , bet apreikji u zinja kadu vakaru bus japasez , tur jau sanak ekzamena uzdevumsCibulis rakstīja:Ir vērts. Nenožēloju, ka līdzīgu kasti sev tūringam uztaisīju. Smuki piestiprināt var, atspiest pret benķiem, vietu mazāk aizņem.
Kas par virsbūvi Tev bija?andrjuha37 rakstīja:Luk ari iemesls , bet skaljruni ies uz bagaznieka vaka pusi , taka ar piekrametu bagaznieku diezvaj paklausisies muziku , un ekonomija sanaks kadi +/- 10 cm , tape nevaru izlemt , bet apreikji u zinja kadu vakaru bus japasez , tur jau sanak ekzamena uzdevumsCibulis rakstīja:Ir vērts. Nenožēloju, ka līdzīgu kasti sev tūringam uztaisīju. Smuki piestiprināt var, atspiest pret benķiem, vietu mazāk aizņem.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …