Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 87
- chevron_right
sapratu:D
hmmm....tas nekas kad man nav starpsienas un woofers jaaskruuvee pie pasha benkja kursh nolokaas?
hmmm....tas nekas kad man nav starpsienas un woofers jaaskruuvee pie pasha benkja kursh nolokaas?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Tad jācenšas kkur pa augšējo daļu (pie plaukta) un pa apakšu (pie grīdas tipa) pieķerties kārtīgāk (es hz kas tur par konstrukciju)... Viens pīpis visus iepriekšējos variantus arī būtu kkā jāstiprina... Nu ir te arī kuzavs "jāpamoka", ja to grūti pārdzīvot, paliekam pie stoka
d[-_-]b
Reku uzgaaju uz tieshi vajadziigaa kuzava un sev tiikamaa noformeejuma...matur purina itkaa
Vai tiesham shis noformeejums ir "dengi na veter"?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu kondensators tur tiesam "dengi na veter" bet ta manuprat tiri neko
ja panemt free air subi un parasto kaste , ar vienadam jaudam un +/- kvalitati , kurs labak skanes ?
ja panemt free air subi un parasto kaste , ar vienadam jaudam un +/- kvalitati , kurs labak skanes ?
Hz, man jau ne īpaši patīk, ka viņi tā viens pret otru salikti... Kalkupators nav uz šī kompja, lai kko parēķinātu... Moš arī var.. Kaspicham jājautā! A free air subji atrasti jau?!
Redz, pat ar vienu tādu palielu subu pirmais, kas paliek par īsu griežot ručkā ir midbasi (pat kārtīgi 8" varianti), kur nu vēl ar diviem... Kas plānots durvīs tādā gadījumā 2x8"?! Vai arī klausīsimies tikai subus? :)
Redz, pat ar vienu tādu palielu subu pirmais, kas paliek par īsu griežot ručkā ir midbasi (pat kārtīgi 8" varianti), kur nu vēl ar diviem... Kas plānots durvīs tādā gadījumā 2x8"?! Vai arī klausīsimies tikai subus? :)
d[-_-]b
Interesē ko likt uz aizmugurējā plaukta.
Koaksiālie vai parastie?
Un kāds būtu optimālais izmērs?
(Basi būs no subja)
Koaksiālie vai parastie?
(Basi būs no subja)
Tumshais rakstīja: (Basi būs no subja)
midbass ari ?
atklaati sakot-iespejams liksies pilniigs sviests bet saakumaa gribu tikt galaa ar grabaznieku-izbuuveet pats sho pasaakumu a peec tam jau kad atkopshos no shi ieguldijuma tad ari pieversishu salonam uzmaniibu...midbasiem,fullrangeem un tweetiem:)-parekinaaju kad ja visu uz sitienu njem tad nostaajas ap 2k eur....padaargi-tapeec saakumaa vienu a peec tam otruDj Plosky rakstīja:Hz, man jau ne īpaši patīk, ka viņi tā viens pret otru salikti... Kalkupators nav uz šī kompja, lai kko parēķinātu... Moš arī var.. Kaspicham jājautā! A free air subji atrasti jau?!
free air domaaju kautko no shiem iebazt piem Hertz ES 380 vai Hertz ES 300 D vai FOCAL ACCESS 30 A1 DB-nevaru tik izdomaat vai barot ar diviem monoblokiem vai panjemt labu 4x kanalu pastuuzi un samest tiltaa tos wooferus...
Ir šeit kāds zinošs cilvēks kurš varētu mani apgaismot saistībā par woofera pieslēgšanu oriģinālajam maģim ne e36, un vai vsp tas ir iespējams ja nav izejas?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Izvelc no aizmugurejam tumbam hi level adapteri un pie ta piesledz pastuzi-sanaak kaa lineraa ieeja un talaak jau kaa parasti;))Hiperaktīvais rakstīja:Ir šeit kāds zinošs cilvēks kurš varētu mani apgaismot saistībā par woofera pieslēgšanu oriģinālajam maģim ne e36, un vai vsp tas ir iespējams ja nav izejas?
Ar 2k varētu būt arī pamaz, ja sākam ar šādu setapu... Par ampu - var arī vienu divkanālu (pa skaļrunim uz kanālu, amps mono režīmā), vai kādu jaudīgāku monobloku, kurš pie 2om varēs nobarot tos divus skļruņus paralēlā slēgumā... Kokonkrēti ņemt (no skaļruņiem un ampiem) es hz, jau labu laiku neesmu tirgum sekojis.. :)Ramyrez rakstīja:atklaati sakot-iespejams liksies pilniigs sviests bet saakumaa gribu tikt galaa ar grabaznieku-izbuuveet pats sho pasaakumu a peec tam jau kad atkopshos no shi ieguldijuma tad ari pieversishu salonam uzmaniibu...midbasiem,fullrangeem un tweetiem:)-parekinaaju kad ja visu uz sitienu njem tad nostaajas ap 2k eur....padaargi-tapeec saakumaa vienu a peec tam otruDj Plosky rakstīja:Hz, man jau ne īpaši patīk, ka viņi tā viens pret otru salikti... Kalkupators nav uz šī kompja, lai kko parēķinātu... Moš arī var.. Kaspicham jājautā! A free air subji atrasti jau?!
free air domaaju kautko no shiem iebazt piem Hertz ES 380 vai Hertz ES 300 D vai FOCAL ACCESS 30 A1 DB-nevaru tik izdomaat vai barot ar diviem monoblokiem vai panjemt labu 4x kanalu pastuuzi un samest tiltaa tos wooferus...
d[-_-]b
Sveiki varbut seit kads nodarbojas ar auto akustiku profesionali nepieciesams skanas izolacija lielos daudzumos kur izdevigak pirkt?
Ir kāds kurš māk to hi level adapteri satīt pareizi kā nākas +saslēgt subi? +ar cenām pm! Pēc lieldienām. Ja ir variet piedāvāt ari nepārāk lielu subi. Sakarīgās naudās.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Nu aptuveni 800eur uz grabaznieku (ja instaleeju pats)un 1200eur uz salonu-nu tas rupji rekino...))Dj Plosky rakstīja:Ar 2k varētu būt arī pamaz, ja sākam ar šādu setapu... Par ampu - var arī vienu divkanālu (pa skaļrunim uz kanālu, amps mono režīmā), vai kādu jaudīgāku monobloku, kurš pie 2om varēs nobarot tos divus skļruņus paralēlā slēgumā... Kokonkrēti ņemt (no skaļruņiem un ampiem) es hz, jau labu laiku neesmu tirgum sekojis.. :)Ramyrez rakstīja:atklaati sakot-iespejams liksies pilniigs sviests bet saakumaa gribu tikt galaa ar grabaznieku-izbuuveet pats sho pasaakumu a peec tam jau kad atkopshos no shi ieguldijuma tad ari pieversishu salonam uzmaniibu...midbasiem,fullrangeem un tweetiem:)-parekinaaju kad ja visu uz sitienu njem tad nostaajas ap 2k eur....padaargi-tapeec saakumaa vienu a peec tam otruDj Plosky rakstīja:Hz, man jau ne īpaši patīk, ka viņi tā viens pret otru salikti... Kalkupators nav uz šī kompja, lai kko parēķinātu... Moš arī var.. Kaspicham jājautā! A free air subji atrasti jau?!
http://www.aux.lv/lv/46-koaksilieTumshais rakstīja:Interesē ko likt uz aizmugurējā plaukta.
Koaksiālie vai parastie?
(Basi būs no subja)
Kadu izmeru viss labak?????????
Kam tev divus subjus - kam tev tādu izpildījumu? Plakanais ieteica salīdzinoši vienkāršāko variantu, kur vieglāk var visas lažas izlabot. 4kanālu amps, divi subji, izskatās komiski.
Kas un cik interesē?Emik rakstīja:Sveiki varbut seit kads nodarbojas ar auto akustiku profesionali nepieciesams skanas izolacija lielos daudzumos kur izdevigak pirkt?
vnk gribas lai ir smuki ,nevis vnk woofers pie benkja pieskruvets-es nesaprotu-tas noformeejums ir pakaljaa darbs un materials vai arii ir cits iemesls kapec tu to nosauc par komisku gajienu?Jonjis rakstīja:Kam tev divus subjus - kam tev tādu izpildījumu? Plakanais ieteica salīdzinoši vienkāršāko variantu, kur vieglāk var visas lažas izlabot. 4kanālu amps, divi subji, izskatās komiski.Kas un cik interesē?Emik rakstīja:Sveiki varbut seit kads nodarbojas ar auto akustiku profesionali nepieciesams skanas izolacija lielos daudzumos kur izdevigak pirkt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …