Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 87
- chevron_right
Jusu ieteikums ko likt uz plaukta aizmugure? (izmers un/vai tips)
Prieksha bus --> http://www.aux.lv/lv/13-cm-5/495-kenwood-kfc-s503p.html
Bagazhnieka --> Impulse CW-1212 1200 Watt 600RMS
Prieksha bus --> http://www.aux.lv/lv/13-cm-5/495-kenwood-kfc-s503p.html
Bagazhnieka --> Impulse CW-1212 1200 Watt 600RMS
Varbūt kāds var dot padomu.
Pievienoju pastiprinātāju vietā kur orģināli e36 nāk pastiprinātājs(bagažniekā kreisajā pusē aiz drēbes),pievinoju pie tiem pašiem strāvas un zemes vadiem,plus visas tumbiņas pislēdzu(man ir divu kanālu pastiprinātajs 600W),viss strādā. Bet kad ir iedarbināts motors tad sākās spilgta pīkstēšana kas ir sinhronizēta ar motora apgriezieniem. Jo lielāki apgriezieni,jo spilgtāks pīkstiens,kad dzinējs izslēgts viss darbojas ka tam nākas.
Slikts zemējums?
Pievienoju pastiprinātāju vietā kur orģināli e36 nāk pastiprinātājs(bagažniekā kreisajā pusē aiz drēbes),pievinoju pie tiem pašiem strāvas un zemes vadiem,plus visas tumbiņas pislēdzu(man ir divu kanālu pastiprinātajs 600W),viss strādā. Bet kad ir iedarbināts motors tad sākās spilgta pīkstēšana kas ir sinhronizēta ar motora apgriezieniem. Jo lielāki apgriezieni,jo spilgtāks pīkstiens,kad dzinējs izslēgts viss darbojas ka tam nākas.
Slikts zemējums?
Sudigas vietas izvilkti vadi , sudigi vadi vaj generators , katra lapuse gandriz tada problema ir , palasi šo temu bisku atpakaļ
Tas varētu būt,RCA vadi ir tādi sakusuši,paplēsti. Tos vajag nomainīt.andrjuha37 rakstīja:Sudigas vietas izvilkti vadi , sudigi vadi vaj generators , katra lapuse gandriz tada problema ir , palasi šo temu bisku atpakaļ
Jūsu domas šis arī der kaut kam?
http://www.ebay.co.uk/itm/20-AMP-RCA-No ... 3ca60c87e6
Kāds varētu palīdzēt?
Vēlos iegādāties subi, ne pārāk traku un ne pārāk lielu. Tādu mazu un kurš daudz vietas neaizņem. Iesakiet, kur labāk meklēt. Ja, varbūt kādām ir intrese, varētu man palīdzēt visus vadus utt. Protams, parādā nepalikšu
Vēlos iegādāties subi, ne pārāk traku un ne pārāk lielu. Tādu mazu un kurš daudz vietas neaizņem. Iesakiet, kur labāk meklēt. Ja, varbūt kādām ir intrese, varētu man palīdzēt visus vadus utt. Protams, parādā nepalikšu
klifiks rakstīja:Kāds varētu palīdzēt?
Nu es domāju,ja palaimējās,tad pa lēto ss'ā var ieķert! :)
Un nekādu problēmu nebūtu palīdzēt arī saslēgt visu!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Bet tur tā lieta, ka īsti neko nesaprotu, kurš ir labs, kurš slikts. Visas tās jaudas utt. Un vēl jau atkarīgs kāds maģīts ir, cik noprotu.laicaans rakstīja:klifiks rakstīja:Kāds varētu palīdzēt?
Atkarigs ir daudz no ka , ja netaisies pa nopietno visu bliezt , tad skaties ss.lv kur tirgo komplektinju , uzreiz redzesi cik vietas aiznem un varesi paklausities , ka ari nebus jamekle kasti pastuzi un t.t.klifiks rakstīja:Bet tur tā lieta, ka īsti neko nesaprotu, kurš ir labs, kurš slikts. Visas tās jaudas utt. Un vēl jau atkarīgs kāds maģīts ir, cik noprotu.laicaans rakstīja:klifiks rakstīja:Kāds varētu palīdzēt?
no savas pieredzes neiesaku nemt kkadu FLI subi , kka vinji neskan citus atkal jaskatas , bet tas atkarigs no ta ko tu gribi
Vai ne. Bet varēja nodefinēt budžetu. Bet, nu, visi laikam, ka sāk ar subi. Un pie tā paliek...andrjuha37 rakstīja:
ja netaisies pa nopietno visu bliezt , tad skaties ss.lv kur tirgo komplektinju
Nu īsti budžetam nav nozīmes, jo tumbas man jau ir diezgan labas. Vienīgi nezinu, cik tas maģis ir labs un dod ārā. Negribu neko nereālu, vienkārši mazu subi, kas neaizņemt baigi daudz vietas un dod ārā diezgan labi.Jonjis rakstīja:Vai ne. Bet varēja nodefinēt budžetu. Bet, nu, visi laikam, ka sāk ar subi. Un pie tā paliek...andrjuha37 rakstīja:
Varbūt varat kāds atrast, kā piemēru, kurš būtu labs un kurš nē. Jo tiešām neko nesaprotu. Tumša lieta, kas gaiši spīd
Te jābrauc pie kāda. Uzzvani incar.lv/aux
tada gadijuma vareji vismaz uzrakstit maģa modeli ,un kadas tumbas stav iekša tad ari atbildetu tev kas un ko pavilksklifiks rakstīja:Nu īsti budžetam nav nozīmes, jo tumbas man jau ir diezgan labas. Vienīgi nezinu, cik tas maģis ir labs un dod ārā. Negribu neko nereālu, vienkārši mazu subi, kas neaizņemt baigi daudz vietas un dod ārā diezgan labi.Jonjis rakstīja:Vai ne. Bet varēja nodefinēt budžetu. Bet, nu, visi laikam, ka sāk ar subi. Un pie tā paliek...andrjuha37 rakstīja:
Varbūt varat kāds atrast, kā piemēru, kurš būtu labs un kurš nē. Jo tiešām neko nesaprotu. Tumša lieta, kas gaiši spīd
Ko?andrjuha37 rakstīja:
tada gadijuma vareji vismaz uzrakstit maģa modeli ,un kadas tumbas stav iekša tad ari atbildetu tev kas un ko pavilks
Jonjis rakstīja:Ko?andrjuha37 rakstīja:
tada gadijuma vareji vismaz uzrakstit maģa modeli ,un kadas tumbas stav iekša tad ari atbildetu tev kas un ko pavilks
klifiks rakstīja:
... Vienīgi nezinu, cik tas maģis ir labs un dod ārā. Negribu neko nereālu, vienkārši mazu subi, kas neaizņemt baigi daudz vietas un dod ārā diezgan labi ...
Un, ko domājat, ka maģis "vilks" subu? Priekš kam ampu?
varbut tam pat linearas izejas nav
P.S. tas kas vienam ir dirsa , otram var but tiri zbs
P.S. tas kas vienam ir dirsa , otram var but tiri zbs
Varbūt kādam interesē šāds DVD brīnums lietots pa 100 EUR?
http://www.aux.lv/lv/dvd-atskaotji/3833 ... 530bt.html
http://www.aux.lv/lv/dvd-atskaotji/3833 ... 530bt.html
Metāla stiprinājuma rāmis jau ir nofotogrāfēts. Ja reiz ir nogriezti vadi, pērc ISO mammu. Ja gribi kādreiz likt OEM galvu, ņem un pērc divas - bmw standarta mammu un ISO.
Par vadu savienošanu - iespējams, ka kādam tas būs jādara tavā vietā...
Par vadu savienošanu - iespējams, ka kādam tas būs jādara tavā vietā...
man taads jautaajums-man tumbas prieksejas ir palaistas caur pastiprinaataaju kuram ir iebuuveets hi-level inputs bet gribas ielikt tagad nedaudz labaaku bet vinjam atkal taada inputa nava...ko dariit?vilkt no tumbam Hi level adapteru vai adapteru sleegt pie vadiem kas ieiet iebuvetajaa hi level inputaa pieslegtajam AMpam?
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …