Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 87
- chevron_right
Neko nesapratu, kā gribi slēgt.
Sveiki, man interesēja vai tas TRIGGER bildē, vai viņš darojas tāpat kā REMOTE? jeb tās ir divas dažādas lietas?
http://failiem.lv/g/sogyrls#
http://failiem.lv/g/sogyrls#
Remote šim ampam ir attālināta skaļuma kontrole.
Trigger - ierosme.
Trigger - ierosme.
Kas ir ierosme? Sanāk obligāti vajag to skaļuma kontroli viņam ja?Jonjis rakstīja:Remote šim ampam ir attālināta skaļuma kontrole.
Trigger - ierosme.
pēkšņi maģim puse pogas vienā pusē atteicās strādāt,ar pulti strādā
vai pie vainas ir tas, ka to panelīti bieži ņemu nost vai vienk atņirdzās ?
un pie kā ar šādu problēmu varētu griezties ?
vai pie vainas ir tas, ka to panelīti bieži ņemu nost vai vienk atņirdzās ?
un pie kā ar šādu problēmu varētu griezties ?
Vēršos pie audio guru.
Braucu pa taisnu ceļu mūzika skanēja ne tuvu vidējam skaļumam un mans aktīvais cilindra subwoofers atteica darbību.
Pie subja vadi vietā, bet power lampiņa neiedegas.
Netīšām skrūvējot nost skrūves mazliet saskārās + - aizgāja dzirkstele, tad noprotu ka tu strāva pienāk?
Drošinātājs pie aķa kārtībā,
Atskrūvēju subi, visi vadi lodējuma vietās klāt.
Ir kādi ieteikumi ko vēl pārbaudīt ?
Braucu pa taisnu ceļu mūzika skanēja ne tuvu vidējam skaļumam un mans aktīvais cilindra subwoofers atteica darbību.
Netīšām skrūvējot nost skrūves mazliet saskārās + - aizgāja dzirkstele, tad noprotu ka tu strāva pienāk?
ņem testeri, un tad mēra, kur kas pienāk/nepienāk.sandzhus rakstīja:Vēršos pie audio guru.
Remote vads padod signālu pastūzim?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Ir kāds special veids kā remote pārbaudīt?
Ar testeri tu domā multimetru ?
Var ari tā to saukt kuram katram noteikti mājās tāds nav,tad vari izmantot provlampiņu,ja tāda nav tad nogriez no eglīšu lampiņāmsandzhus rakstīja:Ir kāds special veids kā remote pārbaudīt?
Mēģināju bakstīt ar sprieguma indikatoru, neko nesaprotu jo lampiņa neiedegas ne pie drošinātāja ne pie pastiprinātāja vadiem.
Vienkāršiem mērijumiem Multimetru ( testeri ) var pirkt pa 5€. Eglīšu lampiņa derēs, ja ir 12V vai mazāk..., ja būs paredzēta lielākam spriegumam, tad vājāk degs.
Ar šo testeri tak vajadzētu saprast pienāk strāva vai nē?
https://www.aircomnet.lv/index.php?productID=930461
Pielieku pie + rem - lampiņa nedeg.
Bet tik pat labi liekot visur citur kur strāvai jānāk -arī nedeg.
Neko nesaprotu
Neko nesaprotu
ar to tev nekas nedegs, tur taču rakstīts no 100-250V. mašīnai ir 12V.sandzhus rakstīja:Ar šo testeri tak vajadzētu saprast pienāk strāva vai nē?
Neko nesaprotu
P.S. Rimi var nopirkt primitīvu auto-testeri auto nodalijumā. maksāja kapeikas.
Pēdējais labojis dexter1 - 27 Apr 2015, 12:37, kopā labots 1 reizi.
Sāc ar to ka pārbaudi vai resnie + un - pienāk pie pastiprinātāja un ir normāli savienoti abos galos. tad vari paņemt vadiņu un no resnā + vada aizvadi uz pastiprinātāja remote, ja lampiņa uz pastiprinātāja iedegās tad viņš strādā un jāskatās kā esi pievienojis remote. var gadīties ka maģim remte izeja ir pārāk švaka (ap 5-6V), tad jāsaslēdz ar remote lead (parasti zils vai zils ar pelēku, tas dod ārā 12v).dexter1 rakstīja:ar to tev nekas nedegs, tur taču rakstīts no 100-250V. mašīnai ir 12V.sandzhus rakstīja:Ar šo testeri tak vajadzētu saprast pienāk strāva vai nē?
Neko nesaprotu
Paldies par ieteikumiem, mēģināšu skatīties.
Interesanti, ka kaut kas nobira braucot pa taisnu ceļu un knapi subim skanot
Pus gadu viņš griezās bez problēmām..
Interesanti, ka kaut kas nobira braucot pa taisnu ceļu un knapi subim skanot
Pus gadu viņš griezās bez problēmām..
Nu, gan te problēmu uztaisījāt. Lampiņas - vienā vietā iespraust var, kur saule nespīd.
Paņemat primitīvāko multrimetru un mēram, ja mākam.
Paņemat primitīvāko multrimetru un mēram, ja mākam.
Tas nozīmē - remonts.dexter1 rakstīja:r strāvai jānāk -arī nedeg.
var gadīties ka maģim remte izeja ir pārāk švaka (ap 5-6V)
Uzliku LSD reduktoru un nolauzu subim vadus testējot viņu. Vadus subim pārvilku jaunus, bet tagad neskan neviens pīksteklis.
P.s. BMW 320 91. gada ir OEM pastiprinātājs. Visi drošinātāji veseli.
Idejas, kas varētu būt pie vainas? Varbūt, kad liku slīpi, tad subis pa bagāžnieku ārdoties būs kaut ko saplēsis?
P.s. BMW 320 91. gada ir OEM pastiprinātājs. Visi drošinātāji veseli.
Idejas, kas varētu būt pie vainas? Varbūt, kad liku slīpi, tad subis pa bagāžnieku ārdoties būs kaut ko saplēsis?
Gruti ko palidzeet paskaties vadus stekeri vai nav ko izravis ja subis vareja iekramet pa pastiprinataju tad ganjau ari to var traumeet ...
vadus, kurus varēju redzēt, apskatīju. Ar tiem viss bija ok.
Tiešām tā varētu būt, ka subis kaut kādā veidā būs trāpijis pa pastiprinātāju unnobeidzis viņu? Bukte it kā nebija uz pastiprinātāja.
Tiešām tā varētu būt, ka subis kaut kādā veidā būs trāpijis pa pastiprinātāju unnobeidzis viņu? Bukte it kā nebija uz pastiprinātāja.
Ko dod kondensators un vai ir jēga viņu likt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 87