Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 120
- chevron_right
nee, tas liecina par to ka "ezis" vai motorinsh iet uz beigaam. pasham taa bija, mana variantaa motorinsh bija psc.
Tagad viss iet kaa vajag. Kaajas siltas, stikls silts. Pluusma reguleejas kaa vajag.
Powered by Minhauzens!
tas tak nav uz ilgu laiku, peec trijaam dienaam te buus jauns posts
Nee, es vienkarshi nomainiishu tas kas buus nobiris. Jautaaju tapeec kad man tas likaas aizdomiigi ka izsita droshinataju.
Powered by Minhauzens!
Klau,man sledzot gan priekas gan aizmugurejo logu tiramo, iedarbojas prieksejais.ta nevajadzetu but,ja spiezh aizmugurejo.problema jamekle vados, tikai kur?:)
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tēva e36 sekojoša problēma: Panelī visu laiku deg AirBag kļūda, caur diagnostiku savienoties ar droš.spilv. nevar, drošinātāji dzīvi. Air bag sensors atrodas zem aizmugurējā sēdekļa. Kas varētu būt par vainu?
BMW Motorsport International
iespējams, ka zem pasažiera taburetes spiediena sensors ir norāvis ķīli. bet nu par to pārliecināties būs grūti. takā bez elektriķa tu vari ilgi meklēt to problēmu.
man pasam reiz taa bija, ka nevareja pieslegties, izradaas ka biju aizmirsis pieslegt stures airbegu
...
Problēma tāda, ka spaidot lūkas pogu ir katkādi tikšķi (laikam no releja) , bet lūka nekustas ne pa milimetru, kur meklēt problēmu? Kopš auto manā īpašumā, lūka nav strādājusi.
Lūka ''ieķīlējusi''. Noņemot to vāciņu, kurā poga turas, tur ir lūkas motoriņš, kuram ar seškanti var piepalīdzēt iekustināt lūku... Varbūt izdodas.
Paldies nixon, pamēģināšu
Nezinu vai tā ir elektronikas problēma, bet grozot gaisa pūsšanas ātruma kloķi, strādā tikai 4 pozīcija un piedevām pūš tikai knapi silts gaiss nevis karsts, kā būtu jābūt.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
kāda pečka???
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nezinu, bet iet, vienīgi tikai uz 4 pozīciju.
varbut releja
Pretestība beigta, kas nāk gaisa šahtā, viņai var tikt klāt no šovera puses, blakus gāzes pedālim, man viņa pusdzīva, strādā 1,3,4 robs.
Kr4 sitāda viņa izskatās
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
nop tas nav , orģinālnummurs tai detaļai ir 64118391749
Protams labāk vispirms vajag viņu izņemt ārā, lai tu redzi kāds viņš ir, moš tur kontakts nokritis vai vads kāds pušu
Protams labāk vispirms vajag viņu izņemt ārā, lai tu redzi kāds viņš ir, moš tur kontakts nokritis vai vads kāds pušu
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- …
- 120