Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23
- chevron_right

JA vispār iztur to "slodzi"
Pats esmu ieberzies.. Un pie pirmā ledus, tā arī izšķīda gabalos, atstājot mani gribot 

Vai ta ir ka labakais variants ir ar dzelzs maliņu nevis plasmasa, vienmer esmu pircis dzelzs veidigo un nekadas problemas nav bijusas...dogMa rakstīja:JA vispār iztur to "slodzi"Pats esmu ieberzies.. Un pie pirmā ledus, tā arī izšķīda gabalos, atstājot mani gribot

Labāk nopērku melnās plastmasas skrāpi :) Bet katram individuāli, neesmu tomēr ražotājs, nezinu specifiku
Bet zinu tikai to, ka caurspīdīgo optimas līnijas skrāpi gan nevar pirkt 

Čau viesiem, nestrādāja el.logs, nomainīju motoriņu, taču jaunais motoriņš veras tikai ik pa 2cm, un tā jāspaida līdz atveras logs.
Kas par vainu varetu but ?:)
Kas par vainu varetu but ?:)

Paskaties, vai pie vainas nav pati poga.

Nav tā poga, jau pamēģināju :(

Gribu paintresēties.
Ir priekša el.logi (lūkas nav) un liktā signalizācija uz orģinālajām pogām.. Intresē tāda lieta, lai kad aizslēdzu autiņu aizveras arī el logi... Kas,kā un kur?
Ir priekša el.logi (lūkas nav) un liktā signalizācija uz orģinālajām pogām.. Intresē tāda lieta, lai kad aizslēdzu autiņu aizveras arī el logi... Kas,kā un kur?

Rob4iks rakstīja:Nav tā poga, jau pamēģināju :(
problema ir pashaa motorinjaa, tur ir rinkjitis kurs izgajis no vietas, iesaku parakaties tepat atpakal un atradisi atbildi uz savu jautajumu, salabot ar vienk.
netik te gari rakstit tagat
...

sapratu ka ja ir komforta bloks, tad to varot izdarīt.Agris13 rakstīja:Gribu paintresēties.

Cik apmēram maksā priekšējo logu mehānismi ar visiem vadiem + pogām? Nu tā - vidēji?
Ielikt baigais čakars? Kā arī kur var dabūt tās "knopkas", kuras ielikt airu vietā? 

Aptuveni 30-40,-LVL. ielikt nav ļoti liels čakars bet laiks paies.
sveiki! man ir sekojoša problēma, logi nestrādā kamēr durvis ir ciet-kad atver tad viss strādā. Kur varētu būt problēma un kā to novērst?

došu padomu ka normālā gadījumā logi nestrādā pie izslēgtas aizdedzes, ja durvis ir ciet, pie atvērtām durvīm strādā...

Tas ir tas moments, ja atslēga stāv 0 pozīcijā, vai vispār izņemta. Tā ir :)

normalaa gadijumaa logi nestradaa pie izslegtas aizdedzes ja durvis ir valjaaa, bet ja ir ciet, vel ne reizi neatvertas pec aizdedzes izslegsanas tad stradaa.
taa ir bijis visiem e36 kur jebkad esmu sedejis ar darbojosos aizdedzi, un jus sakat ka ir tiesi otradi!?
taa ir bijis visiem e36 kur jebkad esmu sedejis ar darbojosos aizdedzi, un jus sakat ka ir tiesi otradi!?

...
motors rūc vai nerūc, logi strādā tikai kad durvis vaļā. vardsakot jabūt atvērtām vismaz vienām durvīm lai strādātu logi, tiklīdz visas durvis ciet tā logi nestrādā

Nūū tad ko man darīt ja es tā nevaru izdarīt??RENIO rakstīja:sapratu ka ja ir komforta bloks, tad to varot izdarīt.Agris13 rakstīja:Gribu paintresēties.

(P.S. kad būs brīvāks laiks tad beidzot tiks uzinstalēti aizmugurējie el.logi.. tad pie reizes domāju savest kārtība lai viss tur veras ciet/vaļā reizē ar signaleni..)
logi man strādā pie ieslēgta motora, nedaudz pagrieztas aizdedzes. pie izslēgta motora kad durvis vienas vaļā.
Agris13, kas vajadzīgs, lai uztaisītu to aizvēršanos pie signalizācijas ieslēgšanas ? Arī neatteiktos vasarā no tādas ekstras.
Agris13, kas vajadzīgs, lai uztaisītu to aizvēršanos pie signalizācijas ieslēgšanas ? Arī neatteiktos vasarā no tādas ekstras.

Meklējam savas signalizācijas manuāli, skatāmies, kuri vadi par to atbild, tad skatāmies komforta bloka shēmas un vienojam klāt 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23