Instrumentu panelis & spidometrs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16
- chevron_right
Izskats var būt maldinošs tām lampiņām... Ieliec jaunas spuldzītes un tad skaties, kas notiek!
Tās 3 ar zaļo cokolu ir parastas T10 standarta spuldzītes, kuras no tā plastmasa izraujas ārā un viegli nomainas ar citu.Ginekologs rakstīja:Man nedeg spidometra apgaismojums,pilnīga tumsa panelī,visas mērierīces strādā. Lampiņas veselas likās,ja vien es pareizās izskrūvēju- zaļš plastmasiņš,3W,trīs tādas paneļa aizmugurē. Auto 318is `98.gads. Kāds padoms,bildīte?
Tālāk - panelī tumšs, a citur? klimas bloks, OBC, gaismas slēdzis izgaismoti?
Paskaties vai nēesi nogriezis apgaismojumu uz nulli, šitā ar ex mersi nočakarējos un beigās vienkārši bija nogriezts apgaismojums
Jautājums... baigi smieklīgi a varbūt bēdīgi sanāca
parasti es tā nedaru, bet kaut kāds RUSH bija, pa garāžu ņemoties, telefons zvana, skrienu grābju, kaut kur jābrauc steigā, ielecu mašīnā, beidzu runāt pa mobīlo, uzmetu ģibiļņiku pie spidometra, pēc brītiņa šis tas atkal zvana un man visas strelkas sāk trakot no viena gala uz otru skats rēcīgs, bet nu fināls kāds, patēriņš tgd rāda kļūdaini, par 10litriem mazāk... ir iespēja sačinīt, jeb jāmeklē cita tā daļa tieši?
parasti es tā nedaru, bet kaut kāds RUSH bija, pa garāžu ņemoties, telefons zvana, skrienu grābju, kaut kur jābrauc steigā, ielecu mašīnā, beidzu runāt pa mobīlo, uzmetu ģibiļņiku pie spidometra, pēc brītiņa šis tas atkal zvana un man visas strelkas sāk trakot no viena gala uz otru skats rēcīgs, bet nu fināls kāds, patēriņš tgd rāda kļūdaini, par 10litriem mazāk... ir iespēja sačinīt, jeb jāmeklē cita tā daļa tieši?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Ir dzirdēti šādi stāsti. pēc nostāstiem ir jāmaina viss spidometrs.
tieši tā nedrīkstot.
Kaut vai es pats parasti tur turu
Kaut vai es pats parasti tur turu
seeingman rakstīja:Tās 3 ar zaļo cokolu ir parastas T10 standarta spuldzītes, kuras no tā plastmasa izraujas ārā un viegli nomainas ar citu.Ginekologs rakstīja:Man nedeg spidometra apgaismojums,pilnīga tumsa panelī,visas mērierīces strādā. Lampiņas veselas likās,ja vien es pareizās izskrūvēju- zaļš plastmasiņš,3W,trīs tādas paneļa aizmugurē. Auto 318is `98.gads. Kāds padoms,bildīte?
Tālāk - panelī tumšs, a citur? klimas bloks, OBC, gaismas slēdzis izgaismoti?
Jā,lai gan lampiņām diedziņš izskatās vesels,paneli apgaismot viņām nesanāca. Nomainīju visas trīs spuldzītes un viss atkal strādā. Paldies!
Man ir tieši tas pats, vienīgi nedeg ne, spidometra, ne pulksteņa, nedz arī klimas gaismas, visas kā viena. Nedomāju, ka visas spuldzītes tā vienkārši ir izbeigušās. Kas varētu būt pa vainu?Ginekologs rakstīja:Man nedeg spidometra apgaismojums,pilnīga tumsa panelī,visas mērierīces strādā. Lampiņas veselas likās,ja vien es pareizās izskrūvēju- zaļš plastmasiņš,3W,trīs tādas paneļa aizmugurē. Auto 318is `98.gads. Kāds padoms,bildīte?
KauperX rakstīja:Man ir tieši tas pats, vienīgi nedeg ne, spidometra, ne pulksteņa, nedz arī klimas gaismas, visas kā viena. Nedomāju, ka visas spuldzītes tā vienkārši ir izbeigušās. Kas varētu būt pa vainu?Ginekologs rakstīja:Man nedeg spidometra apgaismojums,pilnīga tumsa panelī,visas mērierīces strādā. Lampiņas veselas likās,ja vien es pareizās izskrūvēju- zaļš plastmasiņš,3W,trīs tādas paneļa aizmugurē. Auto 318is `98.gads. Kāds padoms,bildīte?
drosinataji vainigi
...
Vai otrs variants - DIM regulators, kas atrodas blakus lukturu augstuma regulētājam.
Pašam tā bija. Nedeg neviena no "oranžajām" lampiņām, nomainīju to regulatoru, viss sāka strādāt uz urrā
Pašam tā bija. Nedeg neviena no "oranžajām" lampiņām, nomainīju to regulatoru, viss sāka strādāt uz urrā
šis jau ir ticamāk. būs ar testeri jāpāriet, vai vispār tur pienāk strāva
man telefons bija nomests zem datora lcd 22"ekrāna un tas arī sāka normalus vijebonus rādīt, kad mobilais sāka zvanīt..Nixon rakstīja:Tas ir kā? Telfonu nedrīkst turēt pie spidometra?
Problema ar apgaismojumu paneli un pe4kai, iesledzot gaismas noraustas un pazud, kas pa vianu varetu but? itka pargaju visus drosinatajus un visi veseli, domajat ta poga kas regule?/ un cik gruti izdabut ara vinju?
no ģeņģera jauda o.k.?
nav sobrid ar ko parbaudit, bet toreiz kad activity taisija diagnostiku, teica ka esot oke , ladejot ka nepieciesams..
nomainiju sledzus, pectam gaismas sledzi, regulatorus, parbaudiju visus drosinatajus, nekas nepalidz :@ awesome, ko lai dara? :S
nomainiju sledzus, pectam gaismas sledzi, regulatorus, parbaudiju visus drosinatajus, nekas nepalidz :@ awesome, ko lai dara? :S
ka bija nomest eļļas dačiku kad nomaini eļļu ?????????????
iej sadaljaa diy un izlasi teemu par to, palasi ari komentarus, lai pec tam nau jablauj ka tev nesanaak ar pirmo
...
Interesē M3 spidometrs ar km/h.
Ja kādam ir pieejams, zin kur meklēt - PM
Ja kādam ir pieejams, zin kur meklēt - PM
sveiki, vai kompaktam der spidometrs no sedana vai kupejas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16