Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 120
- chevron_right
meklēju kādu, kurš varētu salabot apsildes elementu sēdekļiem. PM.
dexter1 rakstīja:meklēju kādu, kurš varētu salabot apsildes elementu sēdekļiem. PM.
Pēc motora maiņas no m51 uz m50 degvielas sūkņa relejs tarkšķ pie ieslēgtas aizdedzes. Visas masas un plusi ir saskrūvēti,bet varbūt kko esmu palaidis garām
Pārbaudīju ar multimetru un nekas arī neiet uz īso. Pamēģināju ar vadiņu releja vietā savienot 30 un 87 pinu un pat pie izslēgtas aizdedzes sūknis uzreiz ieslēdzas. Vai tad nevajadzētu viņam ieslēgties tikai pie ieslēgtas aizdedzes savienojot tos pinus?
Nav nevienam nekādas idejas?
nestrādā logu mīžamie, jautājums kur kupejai stāv mīžamo relejs, sedanam es atradu zem stūŗes(zils garš relejs) , kupejai gan nevaru atrast ,jo viņš netikšķ(nestrādā vai nav) līdz ar to pēc skaņas nevar atrast. Interesē tieši mīzamo relejs nevis airīšu modulis.
interesē kur var atrast shēmu m50b25 ecu jo interesē par ko katra pretestība atbild
BMW ETM.
Ir tāda lieta ka digitālā klima dalītā man tagad kad ir silts ara man viņa nepūš silto gaisu??
A kad ara bija minusi nekādu problēmu nāca siltais pēc paša grādiem kādi bija uzstādīti?
Tagad kad ara plusi nenāk siltais kad izslēdz kondicionieri??bet augsto pūš kā nākas tam tā ir jābūt vai ka ??
viņš kaut ka automātiski pats kipa atslēdzas vai ka vai jāved pie zinošāka lai skatās ??
A kad ara bija minusi nekādu problēmu nāca siltais pēc paša grādiem kādi bija uzstādīti?
Tagad kad ara plusi nenāk siltais kad izslēdz kondicionieri??bet augsto pūš kā nākas tam tā ir jābūt vai ka ??
viņš kaut ka automātiski pats kipa atslēdzas vai ka vai jāved pie zinošāka lai skatās ??
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Nuu, panelis mēra salona temperatūru un attiecīgi tai pūš/uztur attiecīgos grādus, temperatūru.
Tad tā tam visam jābūt?
Tas ir labi jo domāju ir kāda problēma
Tas ir labi jo domāju ir kāda problēma
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Signalizācija Tiger - remote control 433.33mhz , ik pa laikam, kā aizslēdz tā pa brīdim sāk gaudot signalizācija,
durvis, haube, bagāža ciet, peles pa salonu neskraida. Un interesantākais tas, ka nedēļu viņa klusē, viss darbojas kā jādarbojas, un tad pēkšņi man neļauj gulēt visu nakti, pa intervāliem bļaustās. Kas varētu būt par vainu? Ir kāds speciālists pie kura varētu griezties?
durvis, haube, bagāža ciet, peles pa salonu neskraida. Un interesantākais tas, ka nedēļu viņa klusē, viss darbojas kā jādarbojas, un tad pēkšņi man neļauj gulēt visu nakti, pa intervāliem bļaustās. Kas varētu būt par vainu? Ir kāds speciālists pie kura varētu griezties?
Sveiki jautajums sekojos. Braucot pa ielu man noraustas panelis un iedegas uz spidometra daudz PPPPPP burti un ka ari nedeg pats spidometra apgaismojums un nestrada loga slotinas. noslapejot un pielaizot viss ok dok. kas varetu but par šaizi? help plz
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Edžis - 26 Apr 2014, 23:13, kopā labots 1 reizi.
PPPPPPakaļā
Nav nekas traks... Mikrenei (eeprom) nobrūk softs. katru reizi pagriežot atslēgu, tas pārstartējās.Edžis rakstīja:Sveiki jautajums sekojos. Braucot pa ielu man noraustas panelis un iedegas uz spidometra daudz PPPPPP burti un ka ari nedeg pats spidometra apgaismojums un nestrada loga slotinas. noslapejot un pielaizot viss ok dok. kas varetu but par šaizi? help plz
A ko var izdarīt lai viņš nerestartējas?
Varbut kads zin .problema tada ka kabrio nolaidas aizmugurejie lodzinji un vairs nestrada tb neceljas augsha . :(
Sveicināti!
Jautājums, kur atrodas temperatūras sensors? Šķiet pa grunti braucot būšu norāvis...
Jautājums, kur atrodas temperatūras sensors? Šķiet pa grunti braucot būšu norāvis...
Priekšējā bamperī, šofera pusē, aiz miglas/gaisa lūkā..
tagad pēc swap mašīnu pielaidu, bet tikai tad, kad fuel un main releju saliku ar vadu pa tiešo. releji abi veseli. Kas pa vainu varētu būt??? DME ??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 120