Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 87
- chevron_right
Nu piem man maģim ir tas remote vads, bet tur nav nekādas strāvas ieslēgtam maģim. tāpēc es esmu sataisījis caur slēdzīti.Rob rakstīja:Tikko paguglēju, tā ir, remote vadam jābūt pieslēgtam pie maģa remote vada, šajā gadījumā izskatās, ka viņš ir pieslēgts pie patstāvīgā + . Kāpēc cilvēki netaisa kā vajag, ibio.
Nekorekts variants, ja galvas aparātām nav 12V remote izejā, tad remonts. Slēdzi var aizmirst izslēgt un var sanākt galvassāpes.
Lietpratēji vajadzigs padoms...ne pirmo reizi to daru bet ar ko taadu saskraros pirmo reizi...ieliku auto jaunu subi ar pastiprinataju-piesledzu caur hilevel adapteru caur pakaļ tumbām-probleema tāda kad woofers taisa taadu kā mikrafona efektu kad pietuvinos vinjam-tip saak baigi basot(duukt)kautkas lidzigs kad pa mikrafonu runaa un tas peekšnji uztaisa baigo troksni...domaju daudzi saprot par ko runaaju:D wtf...ko esmu nepareizi sasleedzis?paldies par jebkaadu info
BMW_The Ultimate Repair Bill
Pa lielam, MA jau atbildēja.
P.S. Nākamreiz uzraksti, ka tas esi Tu...
P.S. Nākamreiz uzraksti, ka tas esi Tu...
Domaju ka tev saglabaajas man nr no iepriekshejā deala...bet ok njemshu veeraa to komentāru audio forumā:D
BMW_The Ultimate Repair Bill
Var jau gaterizēt un slēgt pie aizdedzes plusa,to jau neaizmirsīs izslēgtJonjis rakstīja:Nekorekts variants, ja galvas aparātām nav 12V remote izejā, tad remonts. Slēdzi var aizmirst izslēgt un var sanākt galvassāpes.
Iesakiet kādus labus skaļuruņus ne dārgus un ne koaksāļus,ko varētu w202 durvīs iebāzt?Čoms lika dls,bet nu viņam to visu vilka alpine pastūzis.Un kur tos var iepirkt?
Gan jau kaut kas ar hilevel adapteri un slēgumu ap viņu?Ramyrez rakstīja:Lietpratēji vajadzigs padoms...ne pirmo reizi to daru bet ar ko taadu saskraros pirmo reizi...ieliku auto jaunu subi ar pastiprinataju-piesledzu caur hilevel adapteru caur pakaļ tumbām-probleema tāda kad woofers taisa taadu kā mikrafona efektu kad pietuvinos vinjam-tip saak baigi basot(duukt)kautkas lidzigs kad pa mikrafonu runaa un tas peekšnji uztaisa baigo troksni...domaju daudzi saprot par ko runaaju:D wtf...ko esmu nepareizi sasleedzis?paldies par jebkaadu info
Ja man tagad ir ielikts kaut kads aftermarket pioneer maģis, bet es gribu ielikt OEM. Es varēšu vieņu ta vienkarši iespraust (plug n play) tā lai viss strada? Vai liekot tos aftermarket maģus tur partaisa kaut ko?
Ja tev nav nogrizti stekeri tad vareesi ja , ir kas mainiits bus japievieno oem stekeris..... ja ir eiropas stekeri tad bus vajadziga paareja!MixCerpins rakstīja:Ja man tagad ir ielikts kaut kads aftermarket pioneer maģis, bet es gribu ielikt OEM. Es varēšu vieņu ta vienkarši iespraust (plug n play) tā lai viss strada? Vai liekot tos aftermarket maģus tur partaisa kaut ko?
Okey, paldies par infoMartinsoon rakstīja:Ja tev nav nogrizti stekeri tad vareesi ja , ir kas mainiits bus japievieno oem stekeris..... ja ir eiropas stekeri tad bus vajadziga paareja!MixCerpins rakstīja:Ja man tagad ir ielikts kaut kads aftermarket pioneer maģis, bet es gribu ielikt OEM. Es varēšu vieņu ta vienkarši iespraust (plug n play) tā lai viss strada? Vai liekot tos aftermarket maģus tur partaisa kaut ko?
nopirku magi Pioneer MVH-280FD 100 W X 4, kabri nevareja pievienot meta ara error 19, ne radio ne USB, nenema preti. Pameginaju 2 citus magus un viss bija normali ar 4 x 50W, ko talak darit?
negaja
19. error norāda uz kļūmi ārējā datu nesējā - ja nav ievietots, radio būtu jāiet.
ko talak?
Jautājums laikam pa taisno Jonijam.
Kicker kx700.5 ir tā, ka izblieza drošinātaju lielo pie āķa jo pastiprinātaja ieviesies īsais. Konstatēju to pieliekot muļķumetru pie plusa klemmes pastuzim un otru pret bundžu, ka arī pastuzim pieliekot pie plusā un mīnusa pikst. Un izskatās ka 1 kondensātors uzpūtīgs. Ir jēga remontēt vispār ?
Kicker kx700.5 ir tā, ka izblieza drošinātaju lielo pie āķa jo pastiprinātaja ieviesies īsais. Konstatēju to pieliekot muļķumetru pie plusa klemmes pastuzim un otru pret bundžu, ka arī pastuzim pieliekot pie plusā un mīnusa pikst. Un izskatās ka 1 kondensātors uzpūtīgs. Ir jēga remontēt vispār ?
Jautājums - vai ir jēga remontēt?
To izdomā pats. Visu izsaka vēlme viņu izmantot un iztērēt remontā $$. Saremontēt var visu, tikai jautājums ir naudā.
To izdomā pats. Visu izsaka vēlme viņu izmantot un iztērēt remontā $$. Saremontēt var visu, tikai jautājums ir naudā.
Vai slēdzot subwooferu caru high to low converter ir nozīme vadu garumam?
Gribu Paseratti ielikt subi pie oem maģa, bet, viņam nav tumbu bagažniekā, tuvākās ir aizmugurējās durvīs, vai tas ka tie vadi būs garāki ko maina?
Gribu Paseratti ielikt subi pie oem maģa, bet, viņam nav tumbu bagažniekā, tuvākās ir aizmugurējās durvīs, vai tas ka tie vadi būs garāki ko maina?
Cik~ būtu svara ietaupijums ja es izņemtu arā visas tumbas + galvu?
2kg ?kars rakstīja:Cik~ būtu svara ietaupijums ja es izņemtu arā visas tumbas + galvu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 87