Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 23
- chevron_right
Tieši tā bija man un visiem e36, kuros esmu sēdējis, tā kā, armando, ieveries durvīs :PV1Beta rakstīja:logi man strādā pie ieslēgta motora, nedaudz pagrieztas aizdedzes. pie izslēgta motora kad durvis vienas vaļā.
Agris13, kas vajadzīgs, lai uztaisītu to aizvēršanos pie signalizācijas ieslēgšanas ? Arī neatteiktos vasarā no tādas ekstras.
ieverties durvis vari pats tik paradi savu intelekta limeni ar sadiem izteicieniem
tev mok uzfilmet un paradit!? skaidri un gaisi ir pec textiem saprotams ka iet gan taa gan taa, tik nesac te cikstet ka del otras stuures puses tas ir
tev mok uzfilmet un paradit!? skaidri un gaisi ir pec textiem saprotams ka iet gan taa gan taa, tik nesac te cikstet ka del otras stuures puses tas ir
...
bļin nu neliec man meklēt e36 elektronikas aprakstus, kur bija aprakstīts kā un kāpēc tas darbojas tieši tā
Normālam e36 logi strādā kamēr aizdedze ir ieslēgta, ar aizvērtām durvīm izslēdz aizdedzi - logi turpinās noteiktu laika sprīdi(ja nemaldos tikmēr, kamēr auto neaiziet čučēt) vai kamēr tu neatvērsi un neaizvērsi durvis, pēc tam strādās tikai ar atvērtām vai atkal jāieslēdz aizdedze
P.S. nesāksim nu ar intelektu, Mr."naU"
Normālam e36 logi strādā kamēr aizdedze ir ieslēgta, ar aizvērtām durvīm izslēdz aizdedzi - logi turpinās noteiktu laika sprīdi(ja nemaldos tikmēr, kamēr auto neaiziet čučēt) vai kamēr tu neatvērsi un neaizvērsi durvis, pēc tam strādās tikai ar atvērtām vai atkal jāieslēdz aizdedze
nestraadaas gan tavi logi kad aizdedze izsleegta, ne ar valaa durviim, ne ar ciet durviim. Tas driizaak ir atkariigs no sigenes, kaa vina ir komforta blokam pievienota vai arii vel kaads vadu mudžijums.seeingman rakstīja:bļin nu neliec man meklēt e36 elektronikas aprakstus, kur bija aprakstīts kā un kāpēc tas darbojas tieši tā
nē tā fīča no "kreisajām sigām" nav atkarīga
Piedodiet, protams, ka es iejaucos šajā interesantajā diskusijā, bet man arī logi strādā pēc dzinēja noslāpēšanas ~kādu minūti.
p.s. ar signalizāciju tur nav ne mazākais sakars...
p.s. ar signalizāciju tur nav ne mazākais sakars...
Ron, un kad tu pēc dzinēja noslāpēšanas atver uz aizver durvis? un pēc tam atkal atver durvis?
nezinu, jāiet skatīties, bet bembis tālajā garažā(ne pie mājas). slinkums vilkties tos 20 metrus. ārā auksc untumš.seeingman rakstīja:Ron, un kad tu pēc dzinēja noslāpēšanas atver uz aizver durvis? un pēc tam atkal atver durvis?
es arī cik esmu pamanījis, ka logi strādā vēl mazu brītiņu pēc noslāpēšanas un pēc tam vairs nestrādā. Sīkāk neesmu papētījis kas un kā, bet nu būs jāpamēģina, ja neaizmirsīšu.
Pārvarēju slinkumu - sāku meklēt visu aprakstu par to kā strādā el logi ar visu wiringu utt neatradu
bet pagaidām atradu:
It depends on country's laws. Some cars won't allow any operation after the key is out, sometimes untill the door is opened.
My German spec car lets me operate the windows at all times. Key in or out doesn't matter. They always work.
If a door stays open for more than 15 minutes, the rest-voltage relay or how you call it, kicks in and turns off windows and all interior lights to save the battery. A simple flick of the door-open microswitch and everything turns on again.
The ZKE can be programmed (hacked) to overwrite a country's-spec setting.
Armando, laikam atkal man tev jāsaka tas smagais vārds, ka angļiem tas un tas nestrādā
bet pagaidām atradu:
It depends on country's laws. Some cars won't allow any operation after the key is out, sometimes untill the door is opened.
My German spec car lets me operate the windows at all times. Key in or out doesn't matter. They always work.
If a door stays open for more than 15 minutes, the rest-voltage relay or how you call it, kicks in and turns off windows and all interior lights to save the battery. A simple flick of the door-open microswitch and everything turns on again.
The ZKE can be programmed (hacked) to overwrite a country's-spec setting.
Armando, laikam atkal man tev jāsaka tas smagais vārds, ka angļiem tas un tas nestrādā
nure, reku pats atbildeji, ka visiem taa nau. nejau tikai anglim vinji nestradas, gan jau kads uzradisies ar sturi pareizajaa pusee kurs teiks ka neiet logi vislak.
kaa ari ja kads bus nopircis tai pasaa ebeyaa komforta bloku, no citas valsts, tad jau reku atkal neies/ vai ies tie logi.
katraa zinja seit taisniba ir visiem, gan tie kas saka ka neiet gan tie kas saka ka iet.
ps, butu intresanti uzzinat kuram valstim paredzetie auto ir ar un kuram bez tadas fichas.
pps katra zinjaa man labak apmierina ka tie logi neiet mazaks cakars
kaa ari ja kads bus nopircis tai pasaa ebeyaa komforta bloku, no citas valsts, tad jau reku atkal neies/ vai ies tie logi.
katraa zinja seit taisniba ir visiem, gan tie kas saka ka neiet gan tie kas saka ka iet.
ps, butu intresanti uzzinat kuram valstim paredzetie auto ir ar un kuram bez tadas fichas.
pps katra zinjaa man labak apmierina ka tie logi neiet mazaks cakars
...
mazāks čakars tieši ir ja iet ar izslēgtu aizdedzi un atvērtām durvīm - nav jābāž atslēga aizdedzē ja vajag logus atvērt / aizvērt ja sēdi auto un čillo vai kko taisi
Ja vien zinātu kas pa signeleni... varbūt jāpiebrauc pie tevis pa šo jautājumu un uz vietas jāparunā/jāpaštuko?dogMa rakstīja:Meklējam savas signalizācijas manuāli, skatāmies, kuri vadi par to atbild, tad skatāmies komforta bloka shēmas un vienojam klāt
Agris13
ar signalizāciju aizslēdzot auto benzīnbākas vāciņš aizslēdzas?
Mēģināji paturēt aizslēgšanas pogu?
Var mēģināt, bet vienkāršāk būtu, ja atrastu signalizācijas bloku un uz tā toč būs rakstīts, kas pa modeli. Tālāk jau meklēšanas vaina.
seeingman rakstīja:Agris13
Par vāciņu nezinu.. Bet ar pogu ir visādi mēģināts.. gan turēts,gan spaidīts .. nelīdz
Nu būs jāpaārdās tad jau došu ziņudogMa rakstīja:Var mēģināt, bet vienkāršāk būtu, ja atrastu signalizācijas bloku un uz tā toč būs rakstīts, kas pa modeli. Tālāk jau meklēšanas vaina.
Vai slēdzot 91gada autiņam elektriskos logus bez nekādiem moduļiem(zke, zk) ir jāizmanto šī shēma?
Shēma parādās 1:30... http://youtu.be/EYuhk7urqFE
cik, saprotu, tad bez relejiem nekādi... , bet nedaudz mulsina, ka man- uz maniem četriem logiem būs jāiepērk astoņi releji...
neesiet bargi, tikai vakar nopirku multimetru
Shēma parādās 1:30... http://youtu.be/EYuhk7urqFE
cik, saprotu, tad bez relejiem nekādi... , bet nedaudz mulsina, ka man- uz maniem četriem logiem būs jāiepērk astoņi releji...
neesiet bargi, tikai vakar nopirku multimetru
Hey!
Šodien pēkšņi ne logi elektriskie grib vērties , ne lūka. Kas varētu būt? Pie durvju atvēršanas , aizvēršanas pakustās to gabaliņu, bet savādāk negrib vērties. Drošinātāji?
Šodien pēkšņi ne logi elektriskie grib vērties , ne lūka. Kas varētu būt? Pie durvju atvēršanas , aizvēršanas pakustās to gabaliņu, bet savādāk negrib vērties. Drošinātāji?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
sveiki
vai kadam nebutu kads vadu rasejums pielekt prie6ejos logus motorinus?baigi izpalidzetu!gribas lai no 1 reiz sanak!
vai kadam nebutu kads vadu rasejums pielekt prie6ejos logus motorinus?baigi izpalidzetu!gribas lai no 1 reiz sanak!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 23