digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 34
- chevron_right
Ar kondicionieri.
kā tur ir īsti? e36 ar dalīto pečku nāk gaisa klapes kas ver uz silto un auksto gaisu uz motoriņiem? Kur tieši viņas atrast? Vnk mašīnā tgd totāls haoss. Uzgriežot uz kājām silto gaisu pūš arī uz kājām, bet sejā nāk aukstais un uzgriežot uz sejas tāpat nāk aukstais bet uz kājām siltais. Pēc tā secinu ka kkur kkādas klapes neverās ciet vai vaļā. Vrb kāds kurš šitai visai lietai urbies cauri var paskaidrot nedaudz sīkāk kur meklēt to vainu?
Tad nu tā man stāv iekšā parastā analogā pečka ar trīs grozēkļiem.. Bet gribu digitālo, plus vel malā mētājās dalītā pečka pilns komplekts!
Digitālai sanāk kad mainās visa pečka arī vai nē.. Domāju varbūt var pielikt vienu to motoreli galā vienai klapei un viss aiziet, vai tomēr vieglāk iejūgt citu iekšā?
Digitālai sanāk kad mainās visa pečka arī vai nē.. Domāju varbūt var pielikt vienu to motoreli galā vienai klapei un viss aiziet, vai tomēr vieglāk iejūgt citu iekšā?
būs jāmaina pečka pilnā komplektācijā, pravotka, kompis, kondiškas panelis un laikam arī tā sauktais ezis.KeX rakstīja:Tad nu tā man stāv iekšā parastā analogā pečka ar trīs grozēkļiem.. Bet gribu digitālo, plus vel malā mētājās dalītā pečka pilns komplekts!
Skaidra lieta, tad jāņem pilns swaps digitālāElement rakstīja:būs jāmaina pečka pilnā komplektācijā, pravotka, kompis, kondiškas panelis un laikam arī tā sauktais ezis.
Ja kāds grib varu piedāvāt pilnu swapu dalīto klimu
Lieta tāda, ka man ir pilnīgs sausiņš, ar parasto pečku. Gribās klimatu ielikt. Cik tas prieks varētu maksāt ar visu ielikšanu un kurš to varētu no foruma biedriem izdariit :)
Gribi visu kondicionieri arī?
Jā arī kondišku.:)
apmeram 130-150ls par darbu + visas nepieciesamas dalas.
Ja ir velme, tad varu izveikt
Ja ir velme, tad varu izveikt
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
diezgan dārgi jau sanāk, tur viss panelis jāravē ārā, ja vel kondišku gribi tad jau vispār vel jāvelk caurules un radiators jāliek! Bet nu ja interesē man visa pečka ir ar visām kondiškas loriņiem Gribēju likt sev, bet izdomāju ka nevajag, tikai digitālo jāiestumjsprinters90 rakstīja:Lieta tāda, ka man ir pilnīgs sausiņš, ar parasto pečku. Gribās klimatu ielikt. Cik tas prieks varētu maksāt ar visu ielikšanu un kurš to varētu no foruma biedriem izdariit :)
Un kādas izmaksas ir ja liek bez kondiškas?
izveiksu par apm 60ls + dalas
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Paturēšu tavu niku atmiņā, lai zinātu kam dot ziņu, kad būšu dabūjis visas nepieciešamās daļas
Ceru ,ka līdz tam brīdim kad naudu dabūšu vēl tev tas vis būs :)
Sveiki varat pateikt vai ir kaut kāda problēma nomainot salona ventilatoru ? Varbut kāds ir to mainijis ?
Grūti izvilkt ārā, bet, ja sačakarēts, tad pofig, rauj, lai lūzt, bet liekot atpakaļ labu ventilatoru, ļoti jāuzmanās, jo vieta ir maz, t.i., šaura :)
hmm a tur uz daudz skruveem turas , viegli tikt klat skruvem? vadiem ?dogMa rakstīja:Grūti izvilkt ārā, bet, ja sačakarēts, tad pofig, rauj, lai lūzt, bet liekot atpakaļ labu ventilatoru, ļoti jāuzmanās, jo vieta ir maz, t.i., šaura :)
Kur analogajai klimat kontrolei atrodas pretestibu bloks. (ar kondicionieri)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 34