Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 120
- chevron_right
Ir šeit kāds kas labi cērš GM5? Vajag izdomāt kā atvērt vaļā vienas durvis e85, double lockam nenostrādā "unlock".
Ron?
Ron?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Necērtu labi, bet kas tev liedz noņemt apšuvumu un ar roku atķeksēthe9600 rakstīja:Ir šeit kāds kas labi cērš GM5? Vajag izdomāt kā atvērt vaļā vienas durvis e85, double lockam nenostrādā "unlock".
Ron?
viss iebūvēts slēdzenē, double lock ieķīlējis, līdz ar to single lock motoriņu varu raustīt uz vella paraušanu. viss atrisināts - "protiv loma net prioma"
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Man ir tāda problēma, ka kautkāds relejs vislaik knakšķ un beztēmā slēdzās iekšā avarejkaas, protams kad mašīna ir izslēgta, rezultātā aķis pāris dienas stāvot ir līķis, ir kādas idejas? Un autiņš stāv nedaudz slīpumā, pēctam vairāk nevaru viņu iedarbināt, jāizstumj uz līdzenas virsas un tad tik var startēt, ganjau kautkāda ķīnas sranā signalizācija, būtu jauki, ja šo nelaimi varētu kādā veidā atrisināt!
atslēdz avareiku pogu un paskaties vai problēma paliekedzis rakstīja:Man ir tāda problēma, ka kautkāds relejs vislaik knakšķ un beztēmā slēdzās iekšā avarejkaas, protams kad mašīna ir izslēgta, rezultātā aķis pāris dienas stāvot ir līķis, ir kādas idejas? Un autiņš stāv nedaudz slīpumā, pēctam vairāk nevaru viņu iedarbināt, jāizstumj uz līdzenas virsas un tad tik var startēt, ganjau kautkāda ķīnas sranā signalizācija, būtu jauki, ja šo nelaimi varētu kādā veidā atrisināt!
man arī fiksais jautājums - no EWS2 pavisam var atbrīvoties?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Var, jā. Jāliek EWS emulators.
cik sāpīgi/dārgi/bezjēdzīgi tas ir?dogMa rakstīja:Var, jā. Jāliek EWS emulators.
Iepriekš bija kkādi 80€.. kā mājas apstākļos to izdarīt, nezinu. Cik zinu, to dara driver no bmwpowera.
Čau visiem. Blakus gmm metājas šāds te vads ar štekeri ko turu rokās. Kur viņš tāds vsp slēdzas klāt? Izpētiju,neko neatradu. Motors m50 b25
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ogles filtrs laikam tas bija.
Man ielika emulatoru Aleksejs, Tel. 22 324 23divi, Rīga.Azbests rakstīja:cik sāpīgi/dārgi/bezjēdzīgi tas ir?dogMa rakstīja:Var, jā. Jāliek EWS emulators.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
jap - tas ir ogļu filtra elektriskajam vārstam. izskatāk ka konkrētā lieta tev tur utilizēta, jo blakus filtra kastej neredz melno cilindru...duuj rakstīja:Čau visiem. Blakus gmm metājas šāds te vads ar štekeri ko turu rokās. Kur viņš tāds vsp slēdzas klāt? Izpētiju,neko neatradu. Motors m50 b25
Sveiki! problema sekojoša,raustijās spidometru un klimas gaismas līdz pazuda vispār! drošinātaji nav pie vainas,strāva pie slēdža arī pienāk! kādam varbūt ir vēl kāda ideja?
Kāds man var pateikt, ar ko sākt uzreiz pēc drošinātājiem, ja logi un lūka pēkšņi atteica darbību?
Kā arī varbūt kāds zin kāpēc logu tīrītāji strādā mazu brīdi, atslēdzas un pēc kāda laika atkal pieslēdzas utt...
Kā arī varbūt kāds zin kāpēc logu tīrītāji strādā mazu brīdi, atslēdzas un pēc kāda laika atkal pieslēdzas utt...
logi un lūka vēl iet caur komforta bloku, neatceros kāds kods viņam ir
Nav tur tāda. Cik tas ir labi un cik slikti?ROYALTY rakstīja:jap - tas ir ogļu filtra elektriskajam vārstam. izskatāk ka konkrētā lieta tev tur utilizēta, jo blakus filtra kastej neredz melno cilindru...duuj rakstīja:Čau visiem. Blakus gmm metājas šāds te vads ar štekeri ko turu rokās. Kur viņš tāds vsp slēdzas klāt? Izpētiju,neko neatradu. Motors m50 b25
Tas priekš asc vajadzigs
duuj rakstīja:Čau visiem. Blakus gmm metājas šāds te vads ar štekeri ko turu rokās. Kur viņš tāds vsp slēdzas klāt? Izpētiju,neko neatradu. Motors m50 b25
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diagnostikā parādija,ka nobeidzies gmm. Kā būtu,ja es atstātu savu vecā gmm šahtu un pārskrūvētu iekšas no m50 b20? Man motors ir m50 b25. Vai dēļ to b20 gmm iekšām viņš ietu sliktāk nekā b25 gmm?
@Hazard nu nezinu gan. vienā buntē ar GMM man dieviem M50 nāca Ogles filtrs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …