Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23
- chevron_right

Ieej sadaļā DIY un atrodi ETM. Tur būs visas shēmas, kas nepieciešamas.

Emik rakstīja:sveiki![]()
vai kadam nebutu kads vadu rasejums pielekt prie6ejos logus motorinus?baigi izpalidzetu!gribas lai no 1 reiz sanak!
Diy sadaļā (lūdzu nejaukt ar djjys) ir visu e36 shēmas, arī elektrisko logu

fcuk, sanāca dubultposts...

Piektdiena 

citreiz rāda, ka kāds ir iepostējis tajā laikā kad tu skricelē, citreiz nē ... kāpēc ? salabo.dogMa rakstīja:Piektdiena

Nopērc normālu pulksteni
Tas atkarīgs no tā, kurā laikā nospied "Apstiprināt" :)

kas tur ir`a ar to pulksteni ? a 

Pulkstenis+tinte=dzēšgumija
P.S. Ceru, ka saprati

P.S. Ceru, ka saprati

es neesmu programmētājs .
grūti uztvert domu pēc pusnakts.... 

Aduks rakstīja:Hey!
Šodien pēkšņi ne logi elektriskie grib vērties , ne lūka. Kas varētu būt? Pie durvju atvēršanas , aizvēršanas pakustās to gabaliņu, bet savādāk negrib vērties. Drošinātāji?
Man ir līdzīga problēma, logi nestrādā (lūka jau kopš iegādes), bet atverot durvis viņi strādā. Kas par..?
Tiesa man nav pieslēgts CC bloks tagad, kaut gan nedomāju, ka tas varētu būt saistīts.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Visticamaka vaina ir komforta bloka zem bardachoka.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

check control ar logiem nau pilnigi nekada sakaraShreks rakstīja:Aduks rakstīja:Hey!
Šodien pēkšņi ne logi elektriskie grib vērties , ne lūka. Kas varētu būt? Pie durvju atvēršanas , aizvēršanas pakustās to gabaliņu, bet savādāk negrib vērties. Drošinātāji?
Man ir līdzīga problēma, logi nestrādā (lūka jau kopš iegādes), bet atverot durvis viņi strādā. Kas par..?
Tiesa man nav pieslēgts CC bloks tagad, kaut gan nedomāju, ka tas varētu būt saistīts.

vismaz logi paiet uz aughsu kad aizver durvis?
...

Izgāju jau cauri ETM, ar CC nav sakars, bet, iespējams, ka pats atradu vainu, rīt noskaidrošu un došu ziņuArmando rakstīja:check control ar logiem nau pilnigi nekada sakaraShreks rakstīja:Aduks rakstīja:Hey!
Tiesa man nav pieslēgts CC bloks tagad, kaut gan nedomāju, ka tas varētu būt saistīts.![]()
vismaz logi paiet uz aughsu kad aizver durvis?

Jap, problem solved, kad jaucu tur visu drošiķu kasti, man izkrita 43.drošinātājs, kurš itkā ir priekš salona lasāmlampiņām utt, bet iekš ETM var redzēt, ka viņš iet arī uz elektro logiem (priekš elektro logiem ir vēl kāds drošiķis), tā kā nebija uz vietas neviens cits 5A drošiķis, nebiju ielicis, tātad logi strādāja tikai tad, kad durvis atvertas, šodien nopirku drošinātāju, ieliku un logi strādā arī pie aizvērtām durvīm 

Varbūt kāds var palīdzēt? Ir šāda pati problēma un logs, ceļot augšā, izbīdās uz āru.
SAVAGES CREW

manā skatījumā pie vainas būs apakšējā sliede uz kā turas pats logs.
Viss drīzāk tā ir atlīmējusies no loga.
Viss drīzāk tā ir atlīmējusies no loga.

var būt arī ka sliede pa ko braukājas logs, kas ir iekšā durvīs ir atlūzusi no stiprinājuma - man tā bija

japiekrit seeinganim, ari man taa bija, un pie vainas pati loga pacelaja roka. vispar kapec nenonjemt apsifku un neparliecinaties paham, nevis prasit te, kur reali tik minejumus sanjem pretii 

...

Paldies, būs jāskatās kas par vainu. :)
Apšifku noņēmu, bet logu mehānismi man ir tumša bilde, vismaz tagad ir kkādi minējumi, pēc kuriem arī skatīties.
Apšifku noņēmu, bet logu mehānismi man ir tumša bilde, vismaz tagad ir kkādi minējumi, pēc kuriem arī skatīties.
SAVAGES CREW

Piedavajums: bmw compactam kads negrib palidzet uzlikt elektriskos logus? paslaik planoju sameklet visas dalas... bet nav isti ponjas ,,,, varbut kads ir gatavs uznemties ???? kada buutu summa????? padetalam un darbu? 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23