Dažādas problēmas ar elektroniku

Profila bilde
Re5tepa
Ziņojumi: 64
Pievienojies: 03 Jūn 2015, 19:46
Braucu ar: e30/e36/e46/e91/e60
Atrašanās vieta: Liepāja
Norek rakstīja:
Re5tepa rakstīja:Palīdzat, lūdzu!

Kur tiek pievienots atpakaļgaitas slēdzis? Čaklas rokas kaut kad iepriekš ir mainījušas motoru ar visu kārbu un atpakaļgaitas slēdzis nav pieslēgts - nestrādā. vads vienkārši karājas no slēdža! pa kurieni iet tas vads un uz kur tam slēdzim ir jābūt pieslēgtam?

1.8is coupe manual. pirms tam ar bija manual.
Slēdzis ir kārbā (vienā sānā), štekers iet no motora provodkas. Ar bildi varētu labāk saprast kāds slēdzis kur Tev karājās.
šodien beidzot atradu!
tātad e36 coupe ar m42 vads no atpakaļgaitas slēdža iet caur vadu sadali, kas ir motoram pa vidu(nenoņemot vismaz daļēji ieplūdes kolektoru klāt tikt praktiski neiespējami). tur arī vads bija pārrauts. pievienoju atpakaļgaitas slēdzi un viss :super:
http://workshop-manuals.com/bmw/3_Serie ... 015001.png
Profila bilde
Artūrs.K.
Ziņojumi: 44
Pievienojies: 04 Mar 2015, 21:37
Braucu ar: E36 M52 B28
Atrašanās vieta: Rīga
Varat ludzu ieteikt kadu labu autoelektriki Riga. Vajag pieslegt kondiskas ventilatoru, lai visulaiku griezas.
Ieprieks pateicos.
Profila bilde
STR Motors
Ziņojumi: 31
Pievienojies: 25 Aug 2015, 23:14
Kāpēc gribi, lai visu laiku griežas?
Varam uztaisīt, bet labāk ieteiktu tomēr caur kādu termoslēdzi vai parastu slēdzi to visu salikt.
Droši PM vai 28346727.
Autoserviss. Elektronikas darbi. Datordiagnostika.

Biķernieku ielā 111A, Rīga, +371 28346727.
[email protected]
Profila bilde
tataars
Ziņojumi: 395
Pievienojies: 24 Feb 2015, 00:40
Braucu ar: kuci
Aizmugurē nedeg neviena lampa ieslēdzot avārijas gaismās kopā ar tām sāk mirgot aizmugurē visas lampas( gabarīti,migla, bremžu signāls) un arī paneļa apgaismojums mirgo, kas tas ir?
Profila bilde
Norek
Ziņojumi: 96
Pievienojies: 11 Jūn 2014, 18:06
Braucu ar: 344hp
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 3

Īsais. Paskati kreiso lampu un uz to ejošos vadus, vai pašā lampā nav ticis ūdens un sazaļojis viss tas pasākums. Ja kupeja, tad bagāžnieka vadus vari pačekot, tur parasti vadu apvalks plīst un skarās vadi kopā.
Profila bilde
tataars
Norek rakstīja:Īsais. Paskati kreiso lampu un uz to ejošos vadus, vai pašā lampā nav ticis ūdens un sazaļojis viss tas pasākums. Ja kupeja, tad bagāžnieka vadus vari pačekot, tur parasti vadu apvalks plīst un skarās vadi kopā.
Jā tieši ir kupeja, liels paldies :)
Profila bilde
gleizds
Ziņojumi: 290
Pievienojies: 30 Jūn 2014, 23:08
Braucu ar: liegumu
Reputācija: 1

varbūt kāds var apgaismot mani - kupeja,93. gads. kad aiztaisa šofera durvis dažreiz var dzirdēt ka itkā kaut kāds relejs tikšķētu apmēram 5 sekundes un liekas,ka durvīs pat tā tikšķēšana ir. signalizācija nav un nav bijusi,bet varbūt kādam ir nojausma kas to tikšķēšanu rada un vai tās ir kaut kādas pazīmes uz kaut kā maiņu nākotnē ? :lol:
Pēdējais labojis gleizds - 04 Sep 2015, 01:29, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
tataars
gleizds rakstīja:varbūt kāds var apgaismot mani - kupeja,93. gads. kad aiztaisa šofera durvis dažreiz var dzirdēt ka itkā kaut kāds relejs tikšķētu un liekas,ka durvīs pat tā tikšķēšana ir. signalizācija nav un nav bijusi,bet varbūt kādam ir nojausma kas to tikšķēšanu rada un vai tās ir kaut kādas pazīmes uz kaut kā maiņu nākotnē ? :lol:
nav logs, kas neaiveras līdz galam? :D
jo kad kupejai atver vaļā durvis tas logs nolaižās mazliet, reizēm var būt kad aizverot durvis logs nepieveras un sāk verties uz augšu un leju :D vismaz man tā bija :D
Profila bilde
gleizds

tataars rakstīja:
gleizds rakstīja:varbūt kāds var apgaismot mani - kupeja,93. gads. kad aiztaisa šofera durvis dažreiz var dzirdēt ka itkā kaut kāds relejs tikšķētu un liekas,ka durvīs pat tā tikšķēšana ir. signalizācija nav un nav bijusi,bet varbūt kādam ir nojausma kas to tikšķēšanu rada un vai tās ir kaut kādas pazīmes uz kaut kā maiņu nākotnē ? :lol:
nav logs, kas neaiveras līdz galam? :D
jo kad kupejai atver vaļā durvis tas logs nolaižās mazliet, reizēm var būt kad aizverot durvis logs nepieveras un sāk verties uz augšu un leju :D vismaz man tā bija :D
nē,nē ar loga aizvēršanos viss kārtībā,tas aizveras līdz galam :D
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36
Reputācija: 2

Ir tāds tā kā relejiņš vai sazin kas tas tāds ir, man viņš bija tākā paš. pusē. uz viņu aiziet ja nemaldos divi vadi, ir uzraksts virsuu ar this side up vai kkā tā un viņš ar divām skrūvītēm kaut kur skrūvējās, ja viņu pakustina, tad kaut kur, kaut kas notikšķ. :D
es pats tā arī nesapratu kur viņš nāk un kam viņš domāts. varbūt tavā variantā viņš tā pat kā man kaut kur mētājās un pie durvju "aizciršanas" viņš sakustās un ieslēdz mistisko tikšķi. :lol:
@instagram - anrijs.v
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway

Tas kas tikstj ir mikrosledzis.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36

Un priekš kā viņš ir domāts?
@instagram - anrijs.v
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

Lai zinātu durvju pozīciju vaļā/ciet.
Profila bilde
orangeman
Ziņojumi: 539
Pievienojies: 19 Sep 2013, 21:58
Atrašanās vieta: Aizpute

Ieliku citu motoru tadu pašu m50tub25, rāda jau pagriezot aizdedzi temperaturu lidz galam, parmeriju vadus lidz kompim no temperaturas devejiem vadi aiziet pretestiba itka atbilstosa.kur var atrast kadi vadi iet uz paneli temperaturai?
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Profila bilde
gleizds

gleizds rakstīja:varbūt kāds var apgaismot mani - kupeja,93. gads. kad aiztaisa šofera durvis dažreiz var dzirdēt ka itkā kaut kāds relejs tikšķētu apmēram 5 sekundes un liekas,ka durvīs pat tā tikšķēšana ir. signalizācija nav un nav bijusi,bet varbūt kādam ir nojausma kas to tikšķēšanu rada un vai tās ir kaut kādas pazīmes uz kaut kā maiņu nākotnē ? :lol:
atgriežoties pie šī - nekāds mikroslēdzis man netikšķ,parāvu nost abšifku,aizcirtu durvis sēžot iekšā un ar roku var just,ka logu motoriņš takā 5-6 reizes pēc durvju aizciršanas tikšķ. kāds varbūt zin kāpēc tā ? :lol:
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga
Reputācija: 5

Kupeja?
El,logi strada pareizi? Vini pacelas un nolaizas par 1cm kad atver un aizver durvis?
Profila bilde
gleizds

Lācis rakstīja:Kupeja?
El,logi strada pareizi? Vini pacelas un nolaizas par 1cm kad atver un aizver durvis?
jā,kupeja un logi strādā pareizi,tāpēc arī pašam liekas dīvaini. un tas tikai šofera durvīm tāds niķis
Profila bilde
Lācis

gleizds rakstīja:
Lācis rakstīja:Kupeja?
jā,kupeja un logi strādā pareizi,tāpēc arī pašam liekas dīvaini. un tas tikai šofera durvīm tāds niķis
Iespejams kad tas logs ir nedaudz uz augsu un kad tu aizver durvis logam paceloties par 0,8mm (piem) paliek 0,2mm ko vins velgrib celt jo motorinam ir noteikts solis, bet navvairs vietas tadel ari vins megina pacelt un tu dzirdi to tikšķēšanu.
Profila bilde
Edvards77
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 08 Feb 2015, 02:00
Braucu ar: behu
Atrašanās vieta: Tukuma

Man tāda problēma, ka visi apgaismojumi pulsē, taka minimāli mirgo vienmēr gan salonā apgaismojums, gan lukturi! Tas nav saistīts ar to, ka m52b25 motoram virsū 2.0 ģenerators?
Profila bilde
Lācis

Edvards77 rakstīja:Man tāda problēma, ka visi apgaismojumi pulsē, taka minimāli mirgo vienmēr gan salonā apgaismojums, gan lukturi! Tas nav saistīts ar to, ka m52b25 motoram virsū 2.0 ģenerators?
Saistits ir ar ģeneratoru, nezinu vai vini atšķiras, ja ir m52b20 ģenerators tad tas nav del tilpuma, vnk pats ģenerators nelade diezko labi.