Dažādas problēmas ar elektroniku

Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Pa vidu kastītei no augšpuse ir ķepiņa, kas jāpaliec uz kastītes pusi, tad spied visu kastīti uz augšu. To ķepiņu grūti sačamdīt, tāpēc pirms tam apskaties.
Profila bilde
r3served
Ziņojumi: 782
Pievienojies: 23 Nov 2015, 00:14
Braucu ar: e91, e36
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 1

Nestrādā ne pagriezieni, ne avareikas. Nemirgo arī pagriezienu lampiņa panelī, nav tikšķošā skaņa?

Ko pārbaudīt? Ar elektrības lietām neesmu pat uz Jūs.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway

Drosinataju kaste IR melns relejs kas varetu but beidzies. Parbaudi Ari drosinatajus.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
ExclusivE
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 15 Jūl 2013, 10:50
Braucu ar: E36 Kupeju
Atrašanās vieta: Latvia
pazuda bremžuguņi un miglas. Drošinātāji vesali, lampiņas dzīvas. Miglas ieslēdzot panelī neiedegas pat tas ka būtu ieslēgtas
Profila bilde
TurboYoda
Ziņojumi: 69
Pievienojies: 27 Dec 2015, 15:56
Braucu ar: BMW E36 323
Šodien pamēģināju velreiz saslēgt kruīz kontroli, bet atkal nekā :doh: . Savienoju vissus vadus pa krāsām.massu paņēmu no combo kastes pasažiera pusē.BRaucu testēju bet neko nerāda un nekas nenotiek. kloķi var raustīt kā vien gribi :D .Neko nesaprotu, ir kautkāds knifs kā viņu pieslēgt? Plz kāds kautko iesakat. :rolleyes: Nav kautkas jāpieslēdz pie drošinātājiem? nO kā 'viņš vispār strāvu dabūn? :supeer:
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway

Gadijas man tads prikols bij barbekju pasakums skaneja masina muzika izsedas akits nu neko izledzu muz aizveru durvis visas un ta ari atstaju, nakama diena signalka pikst sk akumlators saus. bet joks tads ka abas prieksejas durvis nevar atvert ne no ieksas ne aras. saladeju akiti ar centralo aizsledzu atsledzu sofera durvis tapat nevaru atvert, no arpuses pa tuksho un no iekspuses jutama kkada pretestiba meginot atvert. kas tas varetu but pa joku.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
maireic
Ziņojumi: 6
Pievienojies: 26 Apr 2016, 14:15
Braucu ar: M43B18
Atrašanās vieta: Rezekne, Jelgava
Cik izmaksātu emulators ar visu ielodešanu m43b18?
Profila bilde
BmwM3
Ziņojumi: 111
Pievienojies: 27 Okt 2014, 21:07

Visos gadijumos vieglak nopirkt ews komplektu un ievilkt!
panzer
Ziņojumi: 76
Pievienojies: 17 Aug 2015, 21:14
bestbmw rakstīja:Gadijas man tads prikols bij barbekju pasakums skaneja masina muzika izsedas akits nu neko izledzu muz aizveru durvis visas un ta ari atstaju, nakama diena signalka pikst sk akumlators saus. bet joks tads ka abas prieksejas durvis nevar atvert ne no ieksas ne aras. saladeju akiti ar centralo aizsledzu atsledzu sofera durvis tapat nevaru atvert, no arpuses pa tuksho un no iekspuses jutama kkada pretestiba meginot atvert. kas tas varetu but pa joku.
Deadlock
Pauls
Ziņojumi: 278
Pievienojies: 02 Dec 2014, 22:19
Sveiki, kāds varbūt varētu pakonsultēt jautājumā par alternatīvu, programējamu dzinēja vadību? Konkrēti interesē, kā tiek izpildīts Megasquirt 2 uz m50/m52 vai vēlāk m54 saimes motoriem - kas notiek ar aizdedzes signālu? Cik esmu shēmas redzējis, tad no MS2 nāk tikai viens aizdedzes signāls, kas normāli derētu aizdedzes sitēmai ar mehānisko dalītāju, bet esot kaut kāds papildus pasākums, ar kuru var arī palaist pa 2 spolēm ar "wasted spark".
Ja ir kāds, kas ir zinošs šajā tēmā, labprāt pakonsultētos, droši vari PZ atsūtīt man savu numuru, whattsapp arī ir. 27632774
Profila bilde
BmwM3

panzer rakstīja:
bestbmw rakstīja:Gadijas man tads prikols bij barbekju pasakums skaneja masina muzika izsedas akits nu neko izledzu muz aizveru durvis visas un ta ari atstaju, nakama diena signalka pikst sk akumlators saus. bet joks tads ka abas prieksejas durvis nevar atvert ne no ieksas ne aras. saladeju akiti ar centralo aizsledzu atsledzu sofera durvis tapat nevaru atvert, no arpuses pa tuksho un no iekspuses jutama kkada pretestiba meginot atvert. kas tas varetu but pa joku.
Deadlock
Kas tas ir pa joku? Tas notika manam auto coms tikai jautaja te jo man nebij laika.
Profila bilde
Peteris
Ziņojumi: 121
Pievienojies: 02 Dec 2014, 20:16
Braucu ar: E36 325tds
Atrašanās vieta: Liepājas
Reputācija: 3

BmwM3 rakstīja:
panzer rakstīja:
Deadlock
Kas tas ir pa joku? Tas notika manam auto coms tikai jautaja te jo man nebij laika.

Ieliekot atslēgu aizdedzē un pagriežot to nekas nenotiek? - deadlocks neatslēdzas?
Attēls
Profila bilde
BmwM3

Iesu paproveet bet ieprieks biju pielaidis izbraucis gabalu ta ari nekas nenotika! Vel piefikseju ka ar atslegu kruki ka gribi auto nevar atslegt ari iet pa tuksho.
Profila bilde
Peteris
Ziņojumi: 121
Pievienojies: 02 Dec 2014, 20:16
Braucu ar: E36 325tds
Atrašanās vieta: Liepājas
Reputācija: 3

BmwM3 rakstīja:Iesu paproveet bet ieprieks biju pielaidis izbraucis gabalu ta ari nekas nenotika! Vel piefikseju ka ar atslegu kruki ka gribi auto nevar atslegt ari iet pa tuksho.

"Put the key in the keyhole and turn to unlock the car. If the slight twist doesn't activate the electric locks, then twist harder to engage the manual release. I think I read that in the manual somewhere...
"

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=436994
Attēls
Profila bilde
fishers
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 16 Dec 2012, 02:15
Braucu ar: E60
Problēma man nesaprotama. Kkur konkrēti ir īsais, bet cik izgāju cauri, nevaru atrast. Varbūt kādam ir idejas?
Nospiežot bremžu pedāli izsit drošinātāju gaismām.
Noslāpējot auto un izņemot atslēgu, dažreiz panelī spīd blāva eļļas lampiņa. Šāda problēma jau bija ar veco motoru.

Ja nesanāks pašam vainu atrast arī ar jūsu ieteikumiem, tad vajag kādu elektriķi/speciālistu. Iesakat. :sad:
maireic
Ziņojumi: 6
Pievienojies: 26 Apr 2016, 14:15
Braucu ar: M43B18
Atrašanās vieta: Rezekne, Jelgava
Kur varētu būt problēma, pagriez atslēgu un ja sāc kratīt mašīnu, spidometrā sāk raustīties akumulatora lampiņa un eļļas lampiņa?
Cibulis
Ziņojumi: 102
Pievienojies: 12 Jan 2012, 23:52
Kur varētu būt problēma m52b28 touringam ar kruīzkontroli? Pirms kāda laika pats saliku, salodēju savilku visus vadus, dačikus, kompjus, motoriņus priekš kruīza. Sākumā nekas negāja. Aizvedu pie Activity, lai nočeko, ko esmu izdarījis nepareizi. Pēc pārbaudes, visi vadi izrādījās pareizi pievienoti, taču, kruīzs kā neslēdzas tā neslēdzas iekšā.
INPA pie kruīzkontroles kompja tiek. Var redzēt gan kā strādā kloķis (kompis atpazīst kloķim visus stāvokļus) bremžu pedāļa dačiks ar strādā un sajūgam arī.
Tad apnika čakarēties un atstāju visu nestrādājošu uz mašīnas un braucu bez.
Pēc kāda laika nobeidzās sadalenes dačiks. Mašīna dīvaini darbojās u.tml. , bet, sāka strādāt kruīzs. Kolīdz nomainīju pret OEM Jaunu dačiku, kruīzkontrole atkal nestrādā. Kur varētu būt problēma?
Profila bilde
lauraitis2
Ziņojumi: 19
Pievienojies: 30 Mar 2016, 22:14
Braucu ar: 316 2.0 vanos
318 m50b20 vanos . kas pa vainu varetu but ka neskilas klat un suknim nepienak strava negriez . piesledzot pa ar neskilās. drosinatāji itka vieta ir. man tada juška ka reljeji ir pa galam. ? vai tas varetu ta but .
pedejo reizi kad braucu viss bij ok nolieku auto . nakosa diena vairs nesķilās . klat.
sukni nomainiju ar bet tapat nekā.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

maireic rakstīja:Kur varētu būt problēma, pagriez atslēgu un ja sāc kratīt mašīnu, spidometrā sāk raustīties akumulatora lampiņa un eļļas lampiņa?
Masa zūd kaut kur, tā izskatās.
lauraitis2 rakstīja:318 m50b20 vanos . kas pa vainu varetu but ka neskilas klat un suknim nepienak strava negriez . piesledzot pa ar neskilās. drosinatāji itka vieta ir. man tada juška ka reljeji ir pa galam. ? vai tas varetu ta but .
pedejo reizi kad braucu viss bij ok nolieku auto . nakosa diena vairs nesķilās . klat.
sukni nomainiju ar bet tapat nekā.
Kloķenes devējs, iespējams.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Man ir sekojoša problēma,kad auto nav piedarbināts un atslēga nav aizdedzē tam deg spidometra apgaismojums, vnz apgaismojums un pārējās salona pogas(jumts,logi u.t.t.)

Un kad auto noslāpē tad sāk pīkstēt gaismu brīdinājums, bet tajā laikā gaismas pat nav ieslēgts.

EDIT: IZMĒĢINĀJU CITU GAISMAS SLĒDZI, NEKAS NEIZMAINĪJĀS.