Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 87
- chevron_right
Es subim atstāju garākus vadus un kad jātiek pie zapaskas varu iemest viņu kaut salonā atgāžot beņķi
Vīri, izstāstiet vienkāršu shēmu, ka pieslēgt subi, reāli, man ir pilna mašīna ar vadiem, jo iepriešējais saimnieks ir bijis baigais muzikants, liekas tur ir bijuši kādi 3 wooferi, bet man vajag vienkāršāko, tātad, kas ir vajadzgs lai pieslēgtu vienu aktīvo wooferi, man ir tas vads kas nāk no galvas uz wooferi, tad ir + vads no aķa, kās vēl ir vajadzīgs?!
Vēl ir vajadzīgs masas vads un vads no woofera uz maģi, lai tas automātiski ieslēgtos, kad ieslēdzas maģis.
Parasti to vadu pievieno pie maģa elektriskās antēnas.
Parasti to vadu pievieno pie maģa elektriskās antēnas.
Pēc idejas, ja viss pareizi salikts, tad jānāk no galvas 2 vadiem vismaz, lai pieslēgtu sūbi, t.i., remote vads (parasti ļoti plāns) un vienam RCA vadam ar divām izejām. Slēdzam to klāt visu, tad + un masu, tad klausāmies muzončiku :)
REMOTE vads var arī nebūt. Vienīgi tad pastāv liela iespēja ka rīt no rīta nāksies autiņu iestumt.
Ai, neriskēšu neko darīt, labāk aizvedīšu pie kāda speca!
Pastiprinatajs vainigs janonem blokejosais releijs pie radiomeistara.uteo rakstīja:Varbūt kāds te ir gudrs tajā jomā
Ielikts 200w RMS subītis un 350w pastiprinātājs. Vadi vilkti audio sistēmai paredzētie, drošinātājs arī ir. Viss skan labi, bet kā griež skaļāk un kur ir spēcīgāks bass pastiprinātājs izslēdzas. Ieslēdzot maģi pa jaunu viss atkal skan kā vajag, kamēr negriež skaļāk. Pie jaudīgāka suba tas pastūzis skan bez problēmām. Un pie tiem pašiem vadiem bija cits subis ar to pašu pastiprinātāju un viss čotka.
Kas tur varētu būt par vainu?
vads no maga kas iesledzot padot dtravu.aupinsh rakstīja:Vīri, izstāstiet vienkāršu shēmu, ka pieslēgt subi, reāli, man ir pilna mašīna ar vadiem, jo iepriešējais saimnieks ir bijis baigais muzikants, liekas tur ir bijuši kādi 3 wooferi, bet man vajag vienkāršāko, tātad, kas ir vajadzgs lai pieslēgtu vienu aktīvo wooferi, man ir tas vads kas nāk no galvas uz wooferi, tad ir + vads no aķa, kās vēl ir vajadzīgs?!
To esmu uzzinājis, ka pastūzis vainīgs, bet noņemot to releju nost, viņš man nenodegs pie slodzes?
Ja jau par audio sistēmu runājam,tad man arī ir viens nopietns jautājums,kas mani nomoka jau kādu laiku.
Vai ir nepieciešams kondensātors (kapacitators) 1200w subwoferim????? vai var iztikt bez viņa?
Un kādas sekas,ja ribina 1,2kw bez tā verķa? nevar kko nosvilināt no auto elektronikas?
Ceru uz speciālista (šinī jautājumā) komentāriem
Vai ir nepieciešams kondensātors (kapacitators) 1200w subwoferim????? vai var iztikt bez viņa?
Un kādas sekas,ja ribina 1,2kw bez tā verķa? nevar kko nosvilināt no auto elektronikas?
Ceru uz speciālista (šinī jautājumā) komentāriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 87
- chevron_right