El.Lūka
skaties vai uz pašu pogu aiziet + un -. no pogas + un - mainās vadiem, atbilstoši nospiestajam virzienam. t.i. kad nospiedīsi ''uz augšu'' pa konkrētu vadu padosies +, ja nospiedīsi ''uz leju'' pa to pašu vadu ies -.
neaiziet līdz pogai +. tur tā problēma
Disidents rakstīja:Jau ierpeikš atvainojos, ja šāds posts pastāv - izskatiju visu sadaļu, bet neatradu.
Tātad ir problēma ar elektrisko lūkas mehānismu. Viss ok , itkā , ver vaļā un ciet BET nenofiksējas vietās kur vajadzētu. Respektīvi, es varu atvērt lūku vainu pilnībā vainu tikai ciet. Viens čalis teica, ka vajagod noregulēt mehāniosmu, bet nav ne jausmas kā to izdarīt. Ja kāds to varētu izskaidrot
Iemetīšu bildes kā tas mehanisms man izskatās. °
Bmw 318is 1994.
varbūt kad tu ver lūku vaļā motoriņš tākā ar klikšķi apstājās un atkal uzspiežot var pavērt vel vairāk, ja jā tad
noņem motoriņu no lūkas. un paspied pogu kādā virzienā, paskaties kurā brīdī pats motororiņš nofiksējas.
ja nofiksējas tad tev jāaiztaisa lūkā tā ka viņa būtu itkā +/- ciet. un jāpieliek motoriņš atpakaļ un tad itkā vajadzētu strādāt.
nu tad pa kreiso stoiku lejā iet vads, skaties tur.nazgra rakstīja:neaiziet līdz pogai +. tur tā problēma
Labi! iešu paķidāt!
Izdevas! Apskatīju vadus. Vaina nebija vados. Apskatījos drošinātāju. Nebija caursists. Bet joka pēc ieliku 30 A vietā 35 A (man tāds tik bija) un šeku teku viss notiek. Es nesaprašanā. Intereses pēc ar nazi padīrāju nost drošinātājam apvalku. Izrādās kad viena ķepa pārlūzusi! Tā kā viss ok. Paldies par padomiem!dexter1 rakstīja:nu tad pa kreiso stoiku lejā iet vads, skaties tur.nazgra rakstīja:neaiziet līdz pogai +. tur tā problēma
uz lūku iet 30A?nazgra rakstīja:Izdevas! Apskatīju vadus. Vaina nebija vados. Apskatījos drošinātāju. Nebija caursists. Bet joka pēc ieliku 30 A vietā 35 A (man tāds tik bija) un šeku teku viss notiek. Es nesaprašanā. Intereses pēc ar nazi padīrāju nost drošinātājam apvalku. Izrādās kad viena ķepa pārlūzusi! Tā kā viss ok. Paldies par padomiem!dexter1 rakstīja:nu tad pa kreiso stoiku lejā iet vads, skaties tur.nazgra rakstīja:neaiziet līdz pogai +. tur tā problēma
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
nezinu vai 30 a bet orģināli ir 30A drošinātājs.
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... iagram.jpg 1 - sunroof 30A
lieta tādā -
ielikue elek. lūku un pieslēdzu pie salona apgaismojuma viss strādā labi, bet lūkas pogā visu laiku deg gaisma tam tā jābut vai esmu kko ne tā pieslēdzis?
Kad aizslēdzu mašīnu viņa nenodziest.
ielikue elek. lūku un pieslēdzu pie salona apgaismojuma viss strādā labi, bet lūkas pogā visu laiku deg gaisma tam tā jābut vai esmu kko ne tā pieslēdzis?
Kad aizslēdzu mašīnu viņa nenodziest.
Jā, tā ir. Neesmu pētījis, kad nodziest, bet teorētiski jānodziest, kad auto "iemieg".
ok, paldies.
Tur ir divi tādi plastmasiņi, kuros iekšā ir sliedes, viņas ir izdilušas un tie plastmasiņi ir jāmeklē jauni, vismaz labāki lietoti. Bet lūku izjaukt un salikt tā lai viss būtu labi pēc tam ir jāmāk :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sveiki, Negribejas cept jaunu temu tapec te pat:
Lieta sekojosa man luka nefiksejas nulles punkta ( spiezu pogu un turu to, un luka man veras ciet, aizveras un uzreiz iet talak tobis taisa to naklonu vala, ) ka lai es dabonu ka vina nofiksejas tad kad ir ciet ?? vai vnk uz cuju vislaik jataisa??
Lieta sekojosa man luka nefiksejas nulles punkta ( spiezu pogu un turu to, un luka man veras ciet, aizveras un uzreiz iet talak tobis taisa to naklonu vala, ) ka lai es dabonu ka vina nofiksejas tad kad ir ciet ?? vai vnk uz cuju vislaik jataisa??
sveiki! ir elektro luka kuru velos ielikt manualas vieta! visi ir un stekeri un motrits
5 vadi nak 2 stekeri un no kurienes lai panem stravu!
varbut ir kada shema?
5 vadi nak 2 stekeri un no kurienes lai panem stravu!
varbut ir kada shema?
nu skaidrs! tikai nevaru iebraukt kam tur tik daudz vadi 2 stekeri un 5 vadi tipa "mammas"
Tātad nopirku sev pirmo e36. Bija manuālā lūka bet pilnīgi sagājusi grīzte. Nolēmu ja jau mainīt tad uz elektrisko. Visu samainīju, pieskrūvēju bet nezinu kā saslēgt. Pa taisno uz akumulātoru ar drošinātāju mēģināju. Nosvilināju pogu. Pie salona apgaismojuma negribu slēgt jo vadi neizturēs. Ir kādi ieteikumi?
Caur releju