Nedeg bremžu uguņi???
Ļoti iespējams.
Varbūt esmu palaidis kaut ko garām?
1. Drošinātājs vesels (46)
2. Lampiņas veselas
3. Atjaucu salonu, bremžu slēdzis funkcionē kā jauns.
Bremžu uguņi pie nospiesta pedāļa kā nedeg,tā nedeg.
2. Lampiņas veselas
Kā Tu šo noteici?sandzhus rakstīja:Varbūt esmu palaidis kaut ko garām?
2. Lampiņas veselas
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Manuprāt tas mehānisms ir vienkāršs un tur nav kam nedarboties, ja viņš nav fiziski deformējies.
Sanāk, ka nospiežot bremžu pedāli, pats slēdzis darbojas korekti. Uz priekšu/atpakaļ bez aizķeršanās.
Ja nu vienīgi tiešām pašam slēdzim iekšā, kur nav redzamā daļa kaut kas noticis
Sanāk, ka nospiežot bremžu pedāli, pats slēdzis darbojas korekti. Uz priekšu/atpakaļ bez aizķeršanās.
Ja nu vienīgi tiešām pašam slēdzim iekšā, kur nav redzamā daļa kaut kas noticis
Nomaini bremžu slēdzi. Ļoti bieža parādība.
Pievienots jauns slēdzis - bez izmaiņām.
Es padodos
Es padodos
Brauc ciemos, paskatīsimies.
Ticiet vai nē,
Vakar jaukā vakarā bremžu uguņi sāka darboties paši no sevis
Vakar jaukā vakarā bremžu uguņi sāka darboties paši no sevis
Tagad man šāda problēma, mainīju no depo uz stock un pārtrauca strādāt bremžu uguņi. Vairs nestrādā arī vecajiem lukturiem.
Ir nomainītas visas spuldzes, drošinātāji pārbaudīti, nomainīts bremžu pedāļa slēdzis, pārtīts vadu kolhozs, kas bija uztaisīts pirms manis, likti lukturi no citas kupejas un tāpat nekas nenotiek.
Kas vēl varētu būt pie vainas?
Ir nomainītas visas spuldzes, drošinātāji pārbaudīti, nomainīts bremžu pedāļa slēdzis, pārtīts vadu kolhozs, kas bija uztaisīts pirms manis, likti lukturi no citas kupejas un tāpat nekas nenotiek.
Kas vēl varētu būt pie vainas?
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
ka to sledzi isti dabu ara, nekur vins isti negriezas?poweredbygirts rakstīja:Viņš pagriežas kkādi 90 grādi pa labi, vai pa kreisi (neatceros) un tad velkas ārā.!
ka to sledzi isti dabu ara, nekur vins isti negriezas?poweredbygirts rakstīja:Viņš pagriežas kkādi 90 grādi pa labi, vai pa kreisi (neatceros) un tad velkas ārā.!
ja jainu nevari atrast paarbaudi vadus kas naaak no raamja un ieiet bagaazzniekaaa, tajaa vietaa kur vinji locaaas gadaaas ka vinji ir paarlociijushies, un zuud signaaaals!!! atgriez izloaaciju un pasties kas laaciitim veederaaaa!!! man no visiem vadiem veseli bija tikkai 3!!!
Es izstāstīšu ka man ne JAU vienmēr vadi zem paklāja vēl var aiziet kastīte kas virs kapota atsledzeja. Es viņu izjaucu tur ir kā drošinātāji beigto salodejo šance jau gadu
Sveiki, varbūt kādam ir bijis līdzīgi, braucot uz apskati pēkšņi vairs nedeg neviens bremžu uguns bet tagad spiežot bremzi deg aizm. migla, bet miglas poga vairs nereaģē. Pedāļa slēdzis vesels, drošinātājs arī, spuldzes veselas
Pacel paklāju mans minējums, ka kaut kur kaut kas peld vai sakusis.
Pameģini pachekot gaismas slēdzi
Pameģini pachekot gaismas slēdzi
Nu vēl var būt instrumentu panelis nobeidzies, bet pa lielam iesaku iet cauri el. Shēmām un pārbaudīt moduļus utt.
Protams, ja “zaļais” vados nekur nav.
Atceros, ka kādreiz bija līdzīgi gaismu prikoli, kad programmējām e46 multi stūri klāt. (Vairs neatceros, kur bija problema).