Problēma ar aizmugures lukturiem!
A ja nospiež bremzes, tad deg bremžu uguņi?
Vai Tev piniem vadiem nepareizi stāv, vai nu iet uz īso.
Vai Tev piniem vadiem nepareizi stāv, vai nu iet uz īso.
nu ja iznem spuldziti ara no laba luktura tad kreisas strada ka vajag, tiklidz ieliek atpakal taa uzreiz abi deg itka bremzes butu nospiestas
vienā no lukturiem stāv neatbilstoša lampiņa - (pievērs uzmanību "kāju" izvietojumam)
šis pats novērots uz viena auto, kur klients pats nomainījis lampiņu - "tieši tādas nebija, paņēmu līdzīgu"
šis pats novērots uz viena auto, kur klients pats nomainījis lampiņu - "tieši tādas nebija, paņēmu līdzīgu"
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nu skaidrs meginashu paeksperimentet ar lampinam :) paldies
Problema sekojosa-nedeg stopi.
Lampinas veselas.
Lampinas veselas.
sledzis vainigs virs bremzes pedalja, babaz galvu un redzesi, pirms nem to araa parliecinies ar testeri ka tiesam tas ir vainigs, vienk lai kads nospiez bremzes un tu pie lampam pameri vai ir kada voltazha
...
Jau meriju, nav.
ko meriji, voltazhu un taa nau, vai sledzi un tas nau vainigs?
...
Meriju voltazu, tas nav.
nu tad sledzis virs pedalja. vel vadi varetu but, bet nu tos tu mierigi vari izsvanit lai parbauditu. tas viss protams ja esi sakumaa parliecinajies par drosinataju veseliibu
...
Nu sovakar jau nepaspesu, bet rit visu parbaudisu.
Problema atrasta-vainigs sledzis virs pedala.
Problema-nevaru nonemt nost.
Problema-nevaru nonemt nost.
nonjem stures apaksejo parvalku un darbojies, vins manliekas pagriesas uz sanu un ravaas araa, vairs neatminos konkreti, bet daudz smadzenju nevajag lai to izpipetu kaa to sledziti nomainit!
tas kjipa tas pats butu ja tu prasitu, kaa lai pachuraa nenovelkot bikses, jo sim biksem pogas nevis sledzejs
tas kjipa tas pats butu ja tu prasitu, kaa lai pachuraa nenovelkot bikses, jo sim biksem pogas nevis sledzejs
...
man aizmugures miglinieki negrib strādāt. spuldzītes pārbaudītas un visas deg. varētu būt, ka vadi kaut kur nav kārtībā ?
vai arī 17 drošinātāju skatīties ?
vai arī 17 drošinātāju skatīties ?
medz but kad citiem lukturiem nepareizi vadi sasleegti.paskaties pareizo seciibu. un vadi karst tapec ka sudigs kontakts vai nu iissavienojums.issavienojums diezvai es domaju ja nu viekiigi drizhinataja vieta kada nagla nav iebazta.zuze91 rakstīja:Labadiena biedri 36 useri!
Man ir problēma.
E36 sedans
Aizmugures lukturi orģinālie deg
A sūtītie nedeg ....
Kontkatus pārpucēju
Spuldzes pārbaudīju
A un kreisam lutkurim vadi karst :O
Ir idejas ?
tikko parādījās problēma ar bremžu gaismām
pamanīju pēc tam kad nomainīju lukturus un dīvainākais ka nedeg arī vecajā lukturī ieliekot atpakaļ
46 drošinātājs vesels un spuldzi ieliekot citā ligzdā arī deg kur vēl var meklēt problēmu?
p.s augstāk lasīju par slēdzi viņš mēdz tā vienkārši no nekā noklāties?
pamanīju pēc tam kad nomainīju lukturus un dīvainākais ka nedeg arī vecajā lukturī ieliekot atpakaļ
46 drošinātājs vesels un spuldzi ieliekot citā ligzdā arī deg kur vēl var meklēt problēmu?
p.s augstāk lasīju par slēdzi viņš mēdz tā vienkārši no nekā noklāties?
tikko daļēji atrisināju savu problēmu
pats štekeris mani dirsina varbūt kādam ir kāda ideja/pamācība kā panākt labu kontaktu?
pats štekeris mani dirsina varbūt kādam ir kāda ideja/pamācība kā panākt labu kontaktu?
kādā ziņā štekeris dirsināja? kas tieši...!