Elektriskie logi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right
Komforta bloks gļuko.Gofmans rakstīja:Kas varētu gļukot ? Man šofera logs vaļā un ciet taisās tikai pa pāris cm. lai atvērtu logu tā poga visu laiku jāspaida. Ar blakus sēdētāja logu vis čikinieka
Man ar vienam šofera logam tā bija,kamēr apstājās pavisam.Uzliku citu motoriņu.
kas tas tāds par komforta bloku?
ZKE IV
Atrodas aiz cimdu nodalijuma
Bentleys manuali 390 lpp var redzet kur atrodas..
Man bija tāda problēma ar abiem logiem..es atrisināju to likvidējot īso starp vadiem zem stūres..sāc no durvīm pētīt, kas ar vadiem un gan jau atradīsi, ka kkur īso..
Man bija tāda problēma ar abiem logiem..es atrisināju to likvidējot īso starp vadiem zem stūres..sāc no durvīm pētīt, kas ar vadiem un gan jau atradīsi, ka kkur īso..
Mož kādam ir tas komforta bloks testam . Vismaz zinātu kas gļuko un miers.Jānis rakstīja:Komforta bloks gļuko.Gofmans rakstīja:Kas varētu gļukot ? Man šofera logs vaļā un ciet taisās tikai pa pāris cm. lai atvērtu logu tā poga visu laiku jāspaida. Ar blakus sēdētāja logu vis čikinieka
Man ar vienam šofera logam tā bija,kamēr apstājās pavisam.Uzliku citu motoriņu.
Tavā gadījumā tas bloks,kas pie vadītāja puses,loga motoriņa.RENIO rakstīja:kas tas tāds par komforta bloku?
ZKE el. logu vadības bloks ir jaunāko gadu e36. Tiem kam pasažier pusē visu laiku jātur poga, lai atvērtu un aizvērtu logu ZKE bloks nebūs...emizz rakstīja:ZKE IV
Ooo, vismaz skaidrāka bilde palika.
Jānis rakstīja:ZKE el. logu vadības bloks ir jaunāko gadu e36. Tiem kam pasažier pusē visu laiku jātur poga, lai atvērtu un aizvērtu logu ZKE bloks nebūs...emizz rakstīja:ZKE IV
Man ir 92. gada auto, bet man nav jātur poga lai atvērtu, aizvērtu. Ir bijis gļuks kad ir, bet pārsvarā paši verās vaļā/ciet nospiežot vienreiz. :)
Man arī dažreiz nogļuko un paši verās tikai otreiz nospiežot pogu.
Pogai ir 2 pozīcijas. Pirmā (švaki piespiežot un turot) veras tik tālu, cik ilgi turi pogu. Otrā pozīcija (nospiežot pogu "līdz" galam) aizver/atver logu līdz galam. Tiem, kam nav komforta bloks, varētu būt tā, ka darbojas tikai viena pozīcija, t.i., jātur visu laiku poga, lai atvērtos/aizvērtos.
Par tām divām pozīcijām zinu, bet man darbojas abas divas.
šis varētu būt tas bloks bmw 61.35-8 353 569 ??? Cik nu googlē sapratu viņš atbild par centralku un logiem.Man pie logu motoriņa arī ir kautkāda melna kastīte.Kautkā vajadzētu to visu notestēt.
Tev abi tā veras?Ruu rakstīja:Jānis rakstīja:ZKE el. logu vadības bloks ir jaunāko gadu e36. Tiem kam pasažier pusē visu laiku jātur poga, lai atvērtu un aizvērtu logu ZKE bloks nebūs...emizz rakstīja:ZKE IV
Man ir 92. gada auto, bet man nav jātur poga lai atvērtu, aizvērtu. Ir bijis gļuks kad ir, bet pārsvarā paši verās vaļā/ciet nospiežot vienreiz. :)
Jap. Neesmu gan tā nekad piefiksējis, bet to ka ciet veras abi, to es patiešām zinu.
Kupejai jā,bet sedanam ?
Kāpēc lai sedanam nevērtos pats logs ciet abās pusēs?
Aizmugurē gan, man liekas, ka jātur poga, lai aizvērtu, lai gan īsti neatceros, varbūt kādu reizi arī paši ir vērušies
Aizmugurē gan, man liekas, ka jātur poga, lai aizvērtu, lai gan īsti neatceros, varbūt kādu reizi arī paši ir vērušies
Jāni vari iemest bildi kā Tev izskatās tas pogas štekeris ar vadiem, kas nāk vadītāja pusē, reāli vajadzētu zināt, kuri vadi kuros pinos iet.
A to man nav tā štekera pogais un nezinu, kurš, kur riktīgi iet.
A to man nav tā štekera pogais un nezinu, kurš, kur riktīgi iet.
Rīt mēģināšu nofoķēt un ielikt bildi.
ok, Thanks!
Bildes.
Reāli,otru vajag šādu pogu ar visu štekeri.Ja,kas varam sazvanīties,sazinamies privāti,iedošu tel.numuru. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right