Instrumentu panelis & spidometrs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
jaa var ari nonemt bez stures nonemsanas, ja ir stures lifts, tad var, pats esmu mierigi iznemis spidoo ara nenemot sturi nost, ja nau stures lifts tad gan varbut ka nevar.jurcis rakstīja:OK rit paskatīšos, kad nopirksu nestrādāja biku kaitina. Vienīgi tas ka stūre jāņem nost kurai aizmugurē vel ir 2 skrūves.
...
Biju jau vienreiz noskrūvejis paneli bet man ir tā M-stūre ar pilno vidu, un nevar izmānit gar sāniem. e30 vieglāk noņēmt tikai dažas skrūvītes vairāk
Atkarīgs no stūres, vai varēs izņemt paneli bez stūres noņemšanas. Ar pilno //M stūri zinu, ka nevar izņemt paneli bez stūres noņemšanas :)
Var izņemt spido paneli arī gar USA //m stūri (tāda kāda ir tev), savam iepriekšējam,liekot riņus viss izdevās labi! Pasānu kautkādā veidā izbīdīju.jurcis rakstīja:Biju jau vienreiz noskrūvejis paneli bet man ir tā M-stūre ar pilno vidu, un nevar izmānit gar sāniem. e30 vieglāk noņēmt tikai dažas skrūvītes vairāk
Bet nu labākais variants tomēr atskrūvēt tās piecas skrūves un noņemt stūri!
mierīgi var noņemt, nenoņemot stūri, ar jebkuru stūri, ar 3 spieķū stūrēm ir vieglāk, 4 spieķu attiecīgi jāsagriež un pa sānu jāizslidina ārā.
uzdevums diezgan sarežģīts, bet ja ir slinkums skrūvēt stūri nost, tad der
uzdevums diezgan sarežģīts, bet ja ir slinkums skrūvēt stūri nost, tad der
Moš tomēr kāds zin par šo?RENIO rakstīja:Kas tieši instrumentu panelī atbild par "pīkstēšanu", kad nav izslēgtas lampas? Vai pareizi saprotu, ka tā ir kāda lampiņa, kas ir ieskrūvēta intrumentu panelī, kura padod signālu.
AKTUĀLI
A kapēc nevarētu būt no paša slēdža? Slēdzis ieslēgts, aizdedze izslēgta - pīkst..
nu teorētiski varbūt, bet lūk neviens īsti nezin kā ta ir...
personigi es uzslkatu ka tur nau nekada sakara ar nekadam lampinjam! sak pikstet jo sledzis ieslegts, aizdedze izslegta, nevis tapec ka lampina spidometraa deg
...
Jā bet ir galvenais, kas konkrēti atbild par pīkstēšanu??? Man pārstāj pīkstēt un vēlos sataisīt.
kapec tev liekas ka lampinja atbild par pikstesanu/ vaitad parstaja pikstet kad izdega lampinja?
es tava vieta aizietu pie kada drauga kuram strada tas gongs un atrastu vinju kur vins atrodas, tad ari talak skatitos savam kapec nestrada, varbut pats gongs nestrada
es tava vieta aizietu pie kada drauga kuram strada tas gongs un atrastu vinju kur vins atrodas, tad ari talak skatitos savam kapec nestrada, varbut pats gongs nestrada
...
gongam tur reāli nav nekāda sakara...
ok, rīt sabraucienā mēģināšu saprast, kas un kā...
ok, rīt sabraucienā mēģināšu saprast, kas un kā...
Sekojos jautajums kads spidometrs nak originali E36 1.8is kupejai 220 vai 260 km/h?
260km/h
Vai kads nevaretu palidzet, delj ka vai kada vaina varetu but, nedeg spidometrs neviena lampinja ne tur logu pacelajiem ne tur kur temperaturu mainit. biju lasijis viskur domaju tas kurw spilgtumu regule, bet ne tas vesals ira, visas lampinjas pamainiju drosinataji veseli.
tas reāli ir salona apgaismojums. viens no veidiem vari pārbaudīt vai vispār piemēram logu pacēlējiem pienāk strāva kad ir ieslēgti gabarīti. Ja pienāk tad ir vainīgs pats slēdzis izdegusi lampiņa.
Ja nepiepienāk tad ej pa elektrisko ķēdi augstāk un skaties vai nav kaut kur pārlauzts vads. Pirmais vari pārbaudīt vai kāds vads nav atvienojies no sadalītāja. Tas atrodas virs vadītāja kājām ze\m stūres mehānisma reāli kreisajā pusē.
Apgasimojuma vadu krāsojums ir pelēks ar sarkanu.
Ja nepiepienāk tad ej pa elektrisko ķēdi augstāk un skaties vai nav kaut kur pārlauzts vads. Pirmais vari pārbaudīt vai kāds vads nav atvienojies no sadalītāja. Tas atrodas virs vadītāja kājām ze\m stūres mehānisma reāli kreisajā pusē.
Apgasimojuma vadu krāsojums ir pelēks ar sarkanu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tatad ir sekojoša problēma! Instrumentu panelī tur kur jādeg oil service tur prasaa kautkādu kodu? Parādās uzraksts code! Un nestrādā viss spidometrs! Kas par problēmu varētu būt?
pirmo reizi ko tadu dzirdu, izskatas ka kads bus uzlicis kaukadu kodu un tagat vins vinju p[rasa, mok pec akisha atvienoshanas, vai kada cita iemesla pec. izmegini citu spidometru
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right