Salona apsilde.
Reostats
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Sveiki.
Man arī radusies problēma ar pečku.
Auto ir 92 gada, parastā vecā pečka, bet strādā tikai tad, kad izgriez stūri uz labo pusi un tāpat tikai dažreiz.
Auto ir 92 gada, parastā vecā pečka, bet strādā tikai tad, kad izgriez stūri uz labo pusi un tāpat tikai dažreiz.
Jābrauc visu laiku uz labo pusi!Veeteks rakstīja:Sveiki.
Kā izpaužas, ka nestrādā? Vispār nepūš? Pūš tikai aukstu? Sīkāk...
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Es jau cenšos.jaaniskal rakstīja:Jābrauc visu laiku uz labo pusi!Veeteks rakstīja:Sveiki.
Kā izpaužas, ka nestrādā? Vispār nepūš? Pūš tikai aukstu? Sīkāk...
Vienkārši slēdz jebkuru ātrumu, bet kā nestrādā tā nestrādā.
Tagad pēc motora nomaiņas uz logu arī pūš tikai un vienīgi auksto gaisu, agrāk tur kaut kāds miroņa pirdiens bija pie tā loga, tagad vispār nav.
Problēma sekojoša, nestrādā pečka. Sākumā bija tā, ka stāv ieslēgta uz max, un kādu laiku pabraucot ieslēdzas, bet tagad vispār vairs neslēdzas iekšā, kur varētu meklēt problēmu? Klima digitālā..
Ezis 95%Ralfs1 rakstīja:Problēma sekojoša, nestrādā pečka. Sākumā bija tā, ka stāv ieslēgta uz max, un kādu laiku pabraucot ieslēdzas, bet tagad vispār vairs neslēdzas iekšā, kur varētu meklēt problēmu? Klima digitālā..
Tas ka nepūš 100% gaisa masu, kas varētu būt? Liekas ka uz kādiem 70% strādā roku pieliekot.
FiltrsEdža rakstīja:Tas ka nepūš 100% gaisa masu, kas varētu būt? Liekas ka uz kādiem 70% strādā roku pieliekot.
Kur tds'am ezis atrodas?Vladlen rakstīja:Ezis 95%Ralfs1 rakstīja:Problēma sekojoša, nestrādā pečka. Sākumā bija tā, ka stāv ieslēgta uz max, un kādu laiku pabraucot ieslēdzas, bet tagad vispār vairs neslēdzas iekšā, kur varētu meklēt problēmu? Klima digitālā..
Salona, vaditaja puse tuneli labaja puse, youtube 100500 video irRalfs1 rakstīja:Kur tds'am ezis atrodas?Vladlen rakstīja:Ezis 95%Ralfs1 rakstīja:Problēma sekojoša, nestrādā pečka. Sākumā bija tā, ka stāv ieslēgta uz max, un kādu laiku pabraucot ieslēdzas, bet tagad vispār vairs neslēdzas iekšā, kur varētu meklēt problēmu? Klima digitālā..
Ezis vesels, ir vēl varbūt kādi varianti kur varētu meklēt vainu?Ralfs1 rakstīja:Problēma sekojoša, nestrādā pečka. Sākumā bija tā, ka stāv ieslēgta uz max, un kādu laiku pabraucot ieslēdzas, bet tagad vispār vairs neslēdzas iekšā, kur varētu meklēt problēmu? Klima digitālā..
Ka tu noteici ka vesels?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
mēģināji pakustināt ezi, kur viņš iespraužās ar ieslēgtu pečku?
Panjem no kkurienes masu un vnk pievieno ezim. Ja strada tad eza vaina. Ilgi neies bet kadam laikam buus labi.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Ezim jābūt obligāti pieskrūvētam ar tām 2 skrūvēm? jeb tur tikai tas pats štekers svarīgs?reezmis rakstīja:mēģināji pakustināt ezi, kur viņš iespraužās ar ieslēgtu pečku?
itkā jau jābut pieskruvētam. Man piemēram viņš mētājās. Un jā, domāju ka varētu būt vaina tur. Pašam tā ir, kad pakustinu vai nu aiziet vai pazūd pečka. Bet nu varbūt man tā tikai ir
Itkā vakar mēģinot uz citas mašīnas tikai piespraudu štekeri, un tā divus ežus izmēģināju. Viss strādājaKristaps85 rakstīja:Ezim jābūt obligāti pieskrūvētam ar tām 2 skrūvēm? jeb tur tikai tas pats štekers svarīgs?reezmis rakstīja:mēģināji pakustināt ezi, kur viņš iespraužās ar ieslēgtu pečku?
Digitālā klima gļučī - tagad pārsvarā neslēdzas vispār iekšā, ir tā ka apgaismojums deg, bet ekrāns ir tumš, un neko nepūš. Interesants simptoms ari bija, kad griežot lielāku temperatūru arī atslēdzās klimas bloks . Tas norāda uz to, ka beigts tas ezis? Vai pats bloks nomiris?
Sveiki! Radusies problēma ar parasto pečku ... Nav apgriezieni ,pilnigi nekadu un nekad? Kur problema ? Ko skatit?
P.S Biju pameginajis pagriezt ar rokam peckai motoriti un pec tam gaja ,bet nu ātri vien pazuda ..
P.S Biju pameginajis pagriezt ar rokam peckai motoriti un pec tam gaja ,bet nu ātri vien pazuda ..
peckas motorsedawards rakstīja:Sveiki! Radusies problēma ar parasto pečku ... Nav apgriezieni ,pilnigi nekadu un nekad? Kur problema ? Ko skatit?