Kruīza kontrole.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Arī intresētu ielikt tādu štelli .. .. ir MTech3 stūre..pogas vēl navkristapsk94 rakstīja:Sveiki vai kads ir te kurs var man uzlikt kruizu kontroli man ir sture ar pogam ? Un kadas cenas ir ?
gribās lai viss čiki piki un uz pogām....
Varbūt kāds var iedot linku vai vismaz pateikt kur tieši lasīt ko vaig... slikti lasu krieviski... labāk kko angļu valodā...vacsons rakstīja:šeit: http://www.e36club.ru/forum/showthread.php?t=197932Agris13 rakstīja:Gribētu savam e36 sedanam iebāzt to kruīzkontroli.. bet to kas ir ar pogām uz stūres... laikam sanāk ka no e46/e39.
Gribētu zināt cik viss tas kopā izmaksātu un cik vien detaļas atsevišķi?
(Stūre ir, bet vēl bez pogām )
viss pa skaisto sarakstīts, ir informācija gan pa gadiem, gan aizvietojamību swapam uz e36 no e38, e39, e46.
Mosk kāds var paskaidrot kas un kā...? Ja kāds licis iekšā kruīzu ar pogām uz stūres tad lūdzu PM!!!!
lasīju to krievu saitu tā arī daudz ko nesapratu.
Vai kāds var konkrēti pateikt o kā der kruīze, lai uzliktu uz M43 motora???
P.S. būšu ļoti pateicīgs! varētu pat aliņu uzlikt
Vai kāds var konkrēti pateikt o kā der kruīze, lai uzliktu uz M43 motora???
P.S. būšu ļoti pateicīgs! varētu pat aliņu uzlikt
puse jautājumi topikā ir tapēc, ka lielākā dala ir par slinku vai nemāk lasit.
Izglītošanās nolūkos iesaku pameklēt Bentley Service Manual priekš e36 un BMW EBA softu.
Pats ieliku kruīzu no 6 cilindru modeļa uz 4 cilindru modeli. Atšķiras trosites garums un vadības moduļa kodejums. To ar DIS pārkodēju. Strādāja gan tāpat, bez pārkodešanas, vienīgi tagad bloks zin ka atrodas mazmotorā un to arī parāda pieslēdzot kompi-sīkums bet patīkami
Izglītošanās nolūkos iesaku pameklēt Bentley Service Manual priekš e36 un BMW EBA softu.
Pats ieliku kruīzu no 6 cilindru modeļa uz 4 cilindru modeli. Atšķiras trosites garums un vadības moduļa kodejums. To ar DIS pārkodēju. Strādāja gan tāpat, bez pārkodešanas, vienīgi tagad bloks zin ka atrodas mazmotorā un to arī parāda pieslēdzot kompi-sīkums bet patīkami
a ko Tu darīji ar to trosīti?
nopirku jaunu tādu kā vajag.
cik maksāja?
Ņemu OEM. Liekas ka 15 ls bija. Ganjau neoriģinālo var dabūt lētāk.
Vai pareizi saprotu ka kruīzi tad var ņemt arì no e34 6 cilindru motora?
To nu es nezinu. Es ņēmu no e36. Paskaties realoem.com pēc detalu kodiem vai sakrīt vadības bloks un tas regulators.
Ok, paldies!
Sveicinati!
Renio - ka tevi sanaca uzstadit KK uz savu bembi ?
Man ir 318i M43 1995 marta un velos uzstadit KK. Es nopirku visas detalas no viens shrots no 318is 1994 gada models, tas calis iedevu mani kompis no E38 teica ta noteikti deresi...
Yanks- var but tu varesi palidzet mani ar uzstadisana un kodesanas ?
Ivo
Renio - ka tevi sanaca uzstadit KK uz savu bembi ?
Man ir 318i M43 1995 marta un velos uzstadit KK. Es nopirku visas detalas no viens shrots no 318is 1994 gada models, tas calis iedevu mani kompis no E38 teica ta noteikti deresi...
Yanks- var but tu varesi palidzet mani ar uzstadisana un kodesanas ?
Ivo
Sveiki!Frikadele rakstīja:Paurbos cauri e36 manuāļa elektroshēmām un sapratu, ka makaveli bilde ir paredzēta BMW e36 1995. gada (beigu) - 1998 gada modeļiem
Toties 1992.g - 1993.g modeļiem (kā man nepieciešams), automāta transmisijas pozīcijas devējs (nezinu kā tas latviski saucas pareizi, tāpēc iedevu tam savu nosaukumu) ir nevis 5. pins, bet gan 25. (Brūnā/Melnā krāsā). Un cik man pēc tās shēmas izskatās, tad sajūga devējs iet modulī ne-pa to pašu vadu kur bremzes devējs, tāpēc varbūt kāds elektro speciālists varētu izstāstīt ko ar to sajūga devēju darīt (kur vienot klāt/)
esmu ies'acis pēc šīs shemas likt KK,bet tur ir apgriesta apaksa un aukša! Varbūt kadam ir kada pilna shema aizķērusies.
Pa lielam nezinu kur kadus 3vadus slegt, 2gaja uz paneli -atrumam un abarotiem...
Paldies jau iepriekš!
Kura gada kruīza kontrole?
Nemācēšu teikt! zinu to ka ta shema der! trūkst tik apaksa un augsa.
Paldies! ir īsta! Rīta varēšu pabeigt kruizu salikt! :)
Pēdējais labojis bembists - 20 Apr 2013, 12:30, kopā labots 1 reizi.
Ja kādi jautājumi, droši raksti
Bija automāts, kruīzs strādāja... Tagad uzlikts manuāls un kruīzs vairs nestrādā. Cik saprotu, jānomaina kruīza bloks uz manuāla?
Radās ašā ideja:
No M52B28 automāta der kruīzkontrole uz 1.8tds manuāļa? No kā vispār dīzeļiem der?
No M52B28 automāta der kruīzkontrole uz 1.8tds manuāļa? No kā vispār dīzeļiem der?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right