benzina suknis
gadaas kad suknis medz pats apstaties vienk nenokaa.marux rakstīja:Kloķenes devējs nobeidzās varbūt? Sūknis nemēdz pēkšņi apstāties bez iepriekšējām pazīmēm
...
Armando rakstīja:emzis111768 rakstīja:!!! šorīt man gadijās ķibele. Braucu ar bembiti itka viss gaja nerustijas. tad apstajos pie veikala un kad nacu ārā vairs nevarēju palaist :( itkā vienu momentu gribēja lēkt bet nelec. ievilkt arī nevarēja. nonācu pie slēdziena ka varētu sūknis atdot galus. ari startējot nedzirdu sūkni. kko esmu dzirdējis ka varot arī štekeris pie sūkņa būt bojāts? vai tas tiešām ir sūknis kas nedarbojās?
tas ir loti vienk parbaudams! iznem sukna releju pirmais no auto prieksas skatotiesblakus drosinatajkastei, zem papildus vacinja, uztaisi vadinja pareju starp atiecigajiem piniem (vareja but 85 un 37, bet vairs no galvas neaceros) relejam apaksaa sheminja taka sapratisi pats. un ja suknis ruks iesledzot aizdedzi tad jau stradaa.
ja neruc tad rauj kreslu araa un atskruvee tkruvites, iznem sukni un piemet pa taisno pie akjisha, ja stradaa, vainigi vadi .
bojato vietu atradisi ejot ar testeri pa vadu kjedi
es jau sūkni izravu ārā un pieliku pa taisno. šis nobeidzies rīt likšu jaunu :)
Labdien man tāda maza problēmiņa man ir drošības poga kad drusku jāpagriež aizdedze jānospiež salonā poga un tad pārsss sekundes ieslēdzas sūknis pagriežu aizdedzi un mašina iedarbojas , sāka man tā poga čakarēties šodien pie darba kā traks spaidīju to pogu un nedzirdu kā ieslēgtos bendzīna sūknis , un tad ar kādu 10 reizi spaidot to pogu pielaidu vai kāds varētu mazliet paskaidrot kā es varētu bendzīna sūkni uzreiz ar aizdedzi saslēgt???
Vai nav jābūt tā, ka ieslēdzot aizdedzi ir jāieslēdzas bendzīna sūknim nevis darbinot auto?
jaa, suuknis iesledzas lai uzturetu sistemu zem spiediena, ja spiediens jau ir pietiekosh (nau nekur nekadas liekas minisuces, pa kuram spiediens kritas), tad suknis neiesledzas. tas gadijumaa ja iesledz aizdedzi, suknis uzpumpee spiedienu un tu uzreiz iesledz aizdedzi otreiz, tad suknis vairs neieslegsies
...
kā īsti ir, būs atšķirība , ja es 2.0i motoram bākā ielieku piemēram 2.3i motoram paredzēto sūkni? mainīsies kautkas ?
Pilnīgi nekas.
būs 10 iedomātie hp klāt cik zinu pārsvara visem e36 bija vienādas ražības sūkņi
taa ri ir, par m3 nerunaju, jo nezinu, bet no parejiem e36 ir pilnigi vienalga no kada un kadaa liek, vinji visi vienadi, neskaitot krasinjas
...
taisnība jums.
ieliku, 2.3i sūkni 2.0i motoram, viss iet
ieliku, 2.3i sūkni 2.0i motoram, viss iet
Štelle sekojoša, vai no e34 525i plīts autiņa der degvielas sūkņa pats motoriņš, nu sūknis, e36 korpusā??? Jo manējais grib nobeigties, un pa velti no čoma dabūju e34 sūkni, varētu pārlikt! Dodiet atbildi padomus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
pats motorins domaju ka der, jo dzinejs jau ta viens un tas pats, tatad ari bendz padeve/ suknja raziba ir viena un taa pati
...
Es arī domāju kad vajadzētu derēt karoči šodien to uzzināsim pēcpusdien
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Man interesanta problēma - kad izslēdzu aizdedzi sūknis vel turpina strādāt kādas 3 - 4 sekundes.. tam tā jābūt?