Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 87
- chevron_right
Labi, cik apmēram tas varētu izmaksāt vispār ? (var PM ja tā ir top secret informācija)
Katrs gadījums individuāls, jāskatās. Pēc simptomiem izskatās, ka mirusi barošana, ļoti iespējams arī izejas.
Cik vispār maksātu pārlodēt izeju. Man vienam pastiprinātājam, kurš uz tumbām ir nodegusi izeja un tagad abas tumbas izlaidu caur vienu izeju. Subim atsevišķs pastiprinātājs stāv.
Konkrēti - kā Tu biji domājis par izejām? Ja kaut viena izeja nosvilst, pastiprinātājam vajadzētu ieiet aizsardzības režīmā, gadījumā, ja aizsardzība sūds/neatjaunota, nosvilst barošana.
Ja kas konkrētāks - PM.
Ja kas konkrētāks - PM.
Nu tagad es īsti nesaprotu, kas tur ir.
Karoče viena izeja strādā otra nē!
Karoče viena izeja strādā otra nē!
Pārspraud otrādi RCA konektorus pastiprinātāja galā - problēma paliek tā pati?
Man magnetolai radusies problēma,respektīvi dažreiz viņš ieslēdzas,dažreiz nē,bet tad kad ieslēdz viss tā kā ir restartējies,visi setingi uz nulli un kad kādu laiku paklausas,tad izrubas un nevar vairs ieslēgt,kas varētu būt par vainu?
"+" pazūd Paskaties štekeri un vadus, varbūt kāds vads pārlocījies vai kkas tamlīdzīgs...
Tad nu tā. Ir aktīvais subis ar high input ieeju. Doma slegt subi pie aizmugurejam tumbam. Tad jautajums, ka to pareizi darit un kadi vadi nepieciesami, iznemot protams, stravas vadu.
Man domat, ka jaizvelk no vienas tumbas vadus un japievieno pie high input?
Reali ka subis slegsies pats ara. ja bus pievilkts pie tumbam?
Man domat, ka jaizvelk no vienas tumbas vadus un japievieno pie high input?
Reali ka subis slegsies pats ara. ja bus pievilkts pie tumbam?
Pie abiem skaļruņu vadiem. Pieļauju (nezinot sīkāk, modeli), ka šim pastiprinātājam nebūs šādas opcijas, vajadzēs izlīdzēties REM.
Kāds pastiprinātājs un kas ir REM?
Audio pastiprinātājs.
Rem, remote, remote control.
Rem, remote, remote control.
Značit, ja man maģim nav rca izejas, ta aktīvo subi slēdzu pie aizmugrējām tumbām. Bet kas man būtu vajadzīgs, lai subis arī pats slēgtos ārā nevis vislaik paliktu ieslēdzies? Jo maģim nav arī rem. :
Konkrētajam modelim, ko teici ir rem/antenna power - vads zils ar baltu.
RCA izejas gan nav, toreiz ne to manuāli atvēru.
kāds ņemas ar audio remontiem, vajadzētu apskatīt kas noticies dvd atskaņotājam, ieslēdzas, bet neskan , paradas, kkada mirgojoša zīmīte, un neko nevar izdarīt!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tad sanāk ka subja remote vadu jāpievieno pie šī zilā ar balto?Jonjis rakstīja:Konkrētajam modelim, ko teici ir rem/antenna power - vads zils ar baltu.
Jā.oscar rakstīja:Tad sanāk ka subja remote vadu jāpievieno pie šī zilā ar balto?Jonjis rakstīja:Konkrētajam modelim, ko teici ir rem/antenna power - vads zils ar baltu.
Atraksti man, kas par modeli, kas tieši parādās.ega rakstīja:kāds ņemas ar audio remontiem, vajadzētu apskatīt kas noticies dvd atskaņotājam, ieslēdzas, bet neskan , paradas, kkada mirgojoša zīmīte, un neko nevar izdarīt!
sveiki. gribeju zinat mosh kads vares palidzet, tad nu sodien ieliku subi sawam bmw, nedaudz paklausiijos un izedi akji sausu ( akijis jau lenam gaaja uz beigam) nopirku jaunu un tad sakaas pats jautrakais ka magis vairak neiet..... bet no kaa ? newar tak saiet cupa no taa ka izladejas akjis....... visi droshinataji ir veseli.....
Kā tas izpaužas, ka neiet? Kāds modelis? Konkrētāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 87